BankNorwegian

BankNorwegian lainarahat tilillä: Heti (arkipäivisin)

Bank Norwegian on norjalainen nettipankki joka toimii myös suomen markkinoilla. Moni tuntee nimen varmasti jo entuudestaan Norwegian lentoyhtiöstä ja nämä kaksi ovatkin samaa firmaa. Bank Norwegianin taustalta löytyy sellainen firma kuin Norwegian Finans Holding ASA, joka on siis erikoistunut erilaisiin laina-ja talletustuotteisiin jotka on suunnattu yksityishenkilöille.

Bank Norwegian tarjoaa omille asiakkailleen myös todelle hyväehtoisen luottokortin, jonka avulla kortin haltija pääsee nauttimaan sekä kortin kuin myös Norwegian lentoyhtiönkin eduista. Vaikka tämä kyseinen yritys tarjoaa myös suuria lainoja asiakkailleen, niin tämän lisäksi sieltä voi myös lainata pienlainoja helposti ja nopeasti. Bank Norwegian on aloittanut toimintansa vuonna 2007 Norjassa ja Suomen lainamarkkinoille se rantautui vuonna 2015.

Miten nopeasti saan Bank Norwegian luoton tililleni?

Bank Norwegian lainatuotteet ovat nopeasti saatavilla heti myönteisen lainapäätöksen jälkeen. Bank Norwegian lainat ovat myös kaikki saatavilla ilman vakuuksia, jonka takia moni kuluttaja on valinnut hakea itselleen lainarahaa juuri kyseisen yrityksen lainatuote valikoimasta.

Tarvitsetko joustavaa lainaa?

Bank Norwegian on myös hyvin tunnettu siitä että sen lainat ovat joustavia niin ehdoiltaan kuin myös koko lainanhakuprosessiltaankin. Jos siis rahapula on päällä jostakin syystä, niin tämän nettipankin lainatuotteet ovat ehdottomasti tarkemman tutustumisen arvoisia. Paitsi että Norwegianin lainatuotteet ovat joustavia, niin tämän lisäksi ne ovat myös nopeasti saatavilla – asia joka on ehdottomasti monille kuluttajille tärkeä asia.

Bank Norwegian lainatuotteet

Koska Bank Norwegian on suhteellisen suuri nettipankki, löytyy sillä myös mukavan suuri määrä erilaisia lainatuotteita valikoimistaan. Tarjolla on lainarahaa aina 1 000 eurosta jopa 60 000 euroon saakka. Lainatuotenimikkeitä ovat kulutusluotto ja yhdistelylaina, sekä luottokortti. Varsinaisia pikavippejä tämä kyseinen yritys ei myönnä, mutta niin halutessaan lainaa voi myös hakea vain vaikkapa tuhat euroa lyhyellä laina-ajalla.

Bank Norwegian luottokortti

Bank Norwegianilla on myös haettavana kätevä ja hyväehtoinen luottokortti, johon voit saada itsellesi jopa 10 000 euron suuruisen luottorajan. Kaiken muun hyvän lisäksi tähän kyseiseen luottokorttiin ei kuulu lainkaan vuosimaksua. Tämä näpsäkkä ja helposti haettavissa oleva luottokortti onkin todella hyvä valinta, varsinkin sellaisille henkilöille jotka matkustelevat paljon, sillä se myös kerryttää CashPoints-pisteitä aina kun lennät Norwegianilla.
Moni suomalainen kuluttaja onkin ihastunut Bank Norwegianin tarjoamaan luottokorttiin, sillä edellä mainittujen etujen lisäksi siihen on myös saatavilla korotonta maksuaikaa ostoksille jopa 45 vuorokautta, ilmainen matkavakuutus ja peruutussuoja, vapaavalintainen PIN-koodi, sekä ilmaiset käteisnostot.

Bank Norwegian luottokortti on haettavissa kaikille sellaisille henkilöille, jotka ovat vähintään 23 vuotiaita ja löytyvät Suomen väestötietorekisteristä viimeisten 36 kuukauden ajan. Itse hakuprosessi tapahtuu nopeasti Bank Norwegianin omien verkkosivujen kautta, helpolla verkkohakemuksella. Saat välittömästi päätöksen kortin saatavuudesta ja jos se on myönteinen, saapuu kortti sinulle postitse noin viikon kuluessa.

Hakuprosessi

Lainanhakuprosessi Bank Norwegianilla on äärimmäisen helppo ja nopea. Kaikki tapahtuu helpolla verkkohakemuksella, jonka täyttämiseen ei mene kuin muutama minuutti. Lainaa voi myös niin halutessaan hakea yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Lainanhakijan täytyy olla vähintään 23-vuotias ja Suomen väestötietorekisteriin merkitty viimeiset 36 kuukautta. Tämän lisäksi hakijalla täytyy luonnollisesti olla myös puhtaat luottotiedot.

Yhteenveto

Bank Norwegianilla on hyvä maine kuluttajien keskuudessa, sillä se pystyy takaamaan lainanhakijoille nopeat ja hyväehtoiset lainatuotteet helposti kätevällä verkkohakemuksella. Tämän nettipankin lainat sopivat hyvin suuren lainarahan tarpeessa kuin myös pienen lainan tarpeessa oleville. Bank Norwegian lainat ovat myös joustavia, edullisia ja hyväehtoisia, eli senkin puolesta niihin kannattaa tututua tarkemmin jos tarve on nopealle lainarahalle.

  • Ikäraja: 23
  • Pienin laina: 1 000 €
  • Suurin laina: 60 000 €
  • Laina-aika: 1 v- 15 v
  • Pienin laina-aika: 1 v
  • Suurin laina-aika: 15 v