Instabank

Instabank lainarahat tilillä: saman päivän aikana

Instabank lainasivuston kautta voit hakea itsellesi hyväehtoista ja nopeaa lainaa 500 – 50 000 euroa. Kyseessä on Norjalaista alkuperää oleva nettipankki, joka on aloittanut toimintansa vuonna 2016. Vaikka Instabank ei olekaan ollut toiminnassa vielä monia vuosia, niin se on kuitenkin ehtinyt saada itselleen vankan kannattajajoukon hyvien ehtojensa ja helposti saatavilla olevien lainojensa ansiosta.

Instabankin kautta haettavat lainat ovat siis aina saatavilla ilman vakuuksia ja niitä haetaan todella helposti suoraan Instabankin omien nettisivujen kautta. Myös lainatarjous on saatavilla välittömästi lainahakemuksen jättämisen jälkeen, eli Instabank todellakin on tiedostanut sen, että lainanhakijat arvostavat nopeutta ja tehokkuutta valitsemaltaan lainasivustolta.

Miten nopeasti saan Instabank luoton tililleni?

Instabankin tarjoamat lainatuotteet ovat saatavilla todella nopeasti, eli yleensä ne maksetaan lainanhakijan tilille saman päivän aikana. luonnollisesti lainarahojen maksun nopeuteen vaikuttaa omalta osaltaan lainasumman suuruus, kuin myös lainanhakijan oman pankin siirtoajat.

Tarvitsetko joustavaa lainaa?

Instabankin tarjoamat lainat ovat myös todella joustavia, eli takaisinmaksuaikaa niille voi saada jopa 15 vuotta ja tämän lisäksi valittavana on myös joustava takaisinmaksuaika. Instabankin takaisinmaksujärjestelmä joustaakin mukavasti lainanhakijan oman elämäntilanteen mukaan. Jos joku kuukausi sattuu esimerkiksi olemaan hieman tiukempi tilanne, niin yleensä asiasta voi sopia Instabankin asiakastuen kanssa.

Tarjolla on myös yhdistelylainoja, joiden avulla voi niputtaa yhdeksi helpommin hallittavaksi kokonaisuudeksi joukon pieniä lainoja.

Instabank lainatuotteet

Instabankin tarjoamia lainatuotteita ovat joustoluotto, yksityislaina, yhdistelylaina ja kulutusluotto. Tarjolla on siis monipuolisesti erilaisia lainatuotteita, joiden avulla voi rahoittaa monenlaisia elämässä eteen sattuvia tilanteita. Kaikkia Instabankin lainatuotteita yhdistää se, että ne ovat hyväehtoisia, nopeasti saatavilla olevia ja helposti haettavia.

Hakuprosessi

Lainan hakeminen Instabank lainasivustolta on helppoa, sillä kaikki tapahtuu helpon sähköisen hakemuksen välityksellä. Sinun tulee vain ensimmäiseksi valita haluamasi lainasumma ja laina-aika, tämän jälkeen klikkaat vihreänä hehkuva “Hae tästä”- painiketta ja pääset täyttämään seuraavaan vaiheeseen omat henkilö- ja yhteystietosi. Kun olet täyttänyt lainahakemuksen ja klikannut sen eteenpäin, saat lainatarjouksen välittömästi itsellesi ja pääset tutustumaan siihen kaikessa rauhassa. Jos päätät hyväksyä annetun lainatarjouksen, lainarahat maksetaan tilillesi mahdollisimman nopeasti, eli yleensä saman päivän aikana.

Yhteenveto

Muutamia vuosia Suomen rahoitusmarkkinoilla toiminut Instabank nettipankki tarjoaa suomalaisille kuluttajille hyväehtoisia, edullisia ja nopeita lainatuotteita. Kaikki Instabankin lainatuotteet ovat helposti haettavissa ja nopeasti saatavilla. Kannattaa myös muistaa hyödyntää Instabankin etusivulta löytyvä kätevä lainalaskuri, jossa lainasummaa ja laina-aikaa vaihtelemalla näet helposti kuukausierien summan. Tämän avulla voitkin kätevästi suunnitella omaa takaisinmaksuaikataulua.

Kyseisellä nettipankilla on edellä mainittujen lainatuotteiden lisäksi tarjolla myös kätevä säästötili, johon on tarjolla yksi markkinoiden korkeimmista koroista. Kaiken lisäksi Instabank säästötilin avaaminen vie vain pari minuuttia, eli jos olet suunnitellut säästämisen aloittamista, voit tehdä myös sen helposti kyseisen nettipankin suosiollisella avustuksella.

  • Ikäraja: 23
  • Pienin laina: 500 €
  • Suurin laina: 50 000 €
  • Laina-aika: 1 vuosi - 15 vuotta
  • Pienin laina-aika: 1 vuosi
  • Suurin laina-aika: 15 vuotta