Lainanvälitys

Löydät alta yhteensä: 20 lainanvälityspalvelua.

Tällä sivulla esittelemme sinulle netin parhaimmat lainanvälityspalvelut, joista voit hakea itsellesi yhdellä ainoalla lainahakemuksella useita mahtavia lainatarjouksia. Voit siis tehdä vain yhden helpon ja täysin maksuttoman lainahakemuksen jollekin listaltamme löytyvään lainanvälityspalveluun, jonka jälkeen saat itsellesi useiden pankkien ja rahoituslaitosten edulliset lainatarjoukset tuossa tuokiossa. Lainanvälityspalveluiden suosiollisella avustuksella voitkin hakea itsellesi lainaa 100 - 70 000 euroa. Lainanvälityspalveluiden käyttäminen on uskomattoman helppoa:
 1. Tee lainahakemus
 2. Tutustu lainatarjouksiin
 3. Valitse sopivin
Voit siis kilpailuttaa uudet tai jo olemassa olevat lainat helposti, vaivattomasti ja todella nopeasti näiden maksuttomien palveluiden avulla! Kannattaa siis ehdottomasti hyödyntää netin maksuttomia lainanvälityspalveluita, sillä niiden avulla saat itsellesi todella helposti ja ennätysnopeasti jopa kymmenien pankkien ja rahoituslaitosten edulliset lainatarjoukset.

Lainanvälityspalvelut ovat maksuttomia

Kannattaa myös muistaa että lainanvälityspalvelut ovat aina maksuttomia, eikä lainahakemuksen tekeminen sido sinua vielä mihinkään. Voit siis turvallisin mielin tehdä lainahakemuksen vaikka useampaankin eri paikkaan ja katsoa minkälaisia lainatarjouksia sinulle olisi tarjolla.
Lainanvälitys netistä
Koska netistä löytyy tänä päivänä uskomattoman suuri valikoima erilaisia lainatuotteita ja lainasivustoja, niin lainanvälityspalvelut ovat iso apu edullista lainaa haettaessa. Yleensä lainanvälityspalveluiden kautta on saatavilla lainaa myös 18-vuotiaille, eli myös juuri täysi-iän saavuttaneet voivat käyttää kyseisiä palveluja hyödykseen.

Lainanvälityspalveluiden toimintaperiaate on nimittäin hyvin yksinkertainen, ne yksinkertaisesti välittävät tekemäsi lainahakemuksen omille yhteistyökumppaneilleen, joita saattaa parhaassa tapauksessa olla 30 – 50 kappaletta. Joukossa on siis runsas määrä hyvämaineisia pankkeja ja rahoituslaitoksia, jotka sitten jokainen antavat oman tarjouksensa sinulle.

Kilpailuta laina ilman vakuuksia

Lainanvälityspalvelun kautta saat siis itsellesi todella nopeasti ja helposti tukun hyviä lainatarjouksia. Lainat ovat myös yleensä saatavilla ilman vakuutta tai takaajia. Sinun ei siis tarvitse vaivata päätäsi takaus tai vakuus asioilla, laina haetaan helposti ja nopeasti sähköisen hakemuksen avulla ja saat rahat käyttöösi yleensä vielä todella nopeasti!

Lainapalvelun käyttöön liittyykin yleensä monia upeita etuja, joita ovat esimerkiksi alla listatut seikat:

 1. Laina kilpailutetaan 30 – 50 pankilla ja rahoitusyhtiöllä
 2. Lainahakemuksen teko on helppoa sekä todella nopeaa ja saat lainapäätöksen heti
 3. Lainahakemuksen tekeminen ei sido sinua vielä mihinkään ja on aina ilmaista
 4. Lainan todellinen vuosikorko on yleensä lainapalveluiden kautta haetuille lainoille todella edullinen

Lainaa on usein siis saatavilla ilman vakuuksia.

Mihin lainatarjouksessa kannattaa kiinnittää huomiota?

Lainatarjouksia läpi käydessä kannattaa myös muistaa kiinnittää huomiota esimerkiksi lainan todelliseen vuosikorkoon, kuukausierään ja maksuaikatauluun yleisesti. Tämän lisäksi kannattaa myös muistaa tarkistaa se, että tarjoaako lainapaikka joitain etuja. Niitä voivat olla esimerkiksi lyhennysvapaat kuukaudet. Tutustumalla lainatarjouksiin huolellisesti, löydät itsellesi varmasti parhaan mahdollisen lainan.

Lainan kilpailuttamisen ideana on löytää se kaikkein edullisin ja hyväehtoisin laina.

Koska lainojen kilpailuttaminen on aina ilmaista, kannattaa tehdä se tehdä aina, olipa kyse sitten pienestä tai vähän suuremmasta lainasummasta. Pienissäkin lainasummissa voi erilaisista kuluista kertyä suuriakin määriä. Jokainen luotonantaja nimittäin määrittelee itse omat hintansa. Luonnollisesti, mitä suurempia lainasummia olet hakemassa, sitä suurempia summia kilpailuttamisella voi myös parhaassa tapauksessa säästää. Voi siis olla että kilpailuttamalla lainan lainavertailupalvelun kautta, voit säästää vuodessa jopa satoja tai tuhansia euroja.

Miten lainan kilpailuttaminen toimii?

Ihan ensimmäiseksi, kannattaa aina miettiä huolellisesti ja realistisesti lainasumma joka tarvitaan. Joskus voi olla hyvä idea ottaa hieman reilumpi laina kun mitä ensin oli ajatellut, sillä silloin pelivaraa on huomattavasti enemmän, mitä ikinä sitten oletkin lainarahalla tekemässä.
Oma maksukyky kannattaa kuitenkin aina miettiä huolellisesti. Laske siis kuinka suurta kuukausierää pystyt maksamaan kuukausittain, niin että pystyt lyhentämään lainaa koko laina-ajan ilman ongelmia.

Kun olet selvittänyt itsellesi lainamäärän ja itsellesi soveltuvan lainasumman, niin pystyt myös hyvin selvittämään itsellesi soveltuvan takaisinmaksuajan. Yleensä lainapalveluiden kautta haettaville lainoille voi saada takaisinmaksuaikaa 1 – 15 vuotta.

Lainan kilpailuttamisessa perusideana on siis se, että löytäisit itsellesi mahdollisimman edullisen lainan, etkä joutuisi maksamaan liian paljoa turhia kuluja tai korkoja.

Lainanvälityspalvelut apuna lainan kilpailuttamisessa

Jos haluat löytää itsellesi edullisen lainan helposti ja nopeasti, niin lainanvälityspalvelut ovat tosiaankin ilmaisia palveluita, joiden avulla voit kilpailuttaa lainasi täysin ilmaiseksi.
Teet siis vain yhden lainahakemuksen jonkun lainapalvelun sivuilla ja vastaanotat itsellesi mukavan määrän edullisia lainatarjouksia.

Lainanvälityspalveluita on kaiken lisäksi olemassa varsin kiitettävästi nykyisin ja ne tekevät yhteistyötä eri pankkien ja rahoituslaitosten kanssa, jotka kaikki on huolella valittu. Tämä tarkoittaa siis sitä, että lainatarjoukset tulevat luotettavilta ja tunnetuilta toimijoilta, joilta lainanhakeminen on paitsi edullista niin tämän lisäksi myös ehdottoman turvallista.

Muista että lainan kilpailuttaminen on myös aina ilmaista, eikä tarjousten pyytäminen sido sinua mihinkään!

Miten valita paras lainatarjous?

Tuossa aiemmin käytiin jo sitä hieman läpi että mihin lainatarjouksessa kannattaa kiinnittää huomiota. Alapuolella pääset kuitenkin vielä tutustumaan kätevään muistilistaan sen suhteen, että mitkä asiat sinun kannattaa muistaa tsekata huolella ennen lainatarjouksen hyväksymistä.

 1. Muista vertailla lainan kokonaiskustannukset.
 2. Tarkista lainan todellinen vuosikorko, se kertoo selkeästi lainan todelliset kustannukset
 3. Tsekkaa periikö lainapaikka tilinhoitopalkkiota tai laskutuslisää kuukausittain
 4. Tarkista kuuluuko lainaan avausmaksu
 5. Kuuluuko lainaan nostopalkkio, varsinkin joustoluotoissa saattaa luotonantaja usein periä noston yhteydessä nostopalkkion
 6. Muista myös tarkistaa muut lainan ehdot, kuten esimerkiksi se, että miten lainapalvelu auttaa sinua maksuvaikeuksien yllättäessä
 7. Tarkista myös, onko sinun mahdollista muuttaa eräpäivää tai pitää maksuvapaata kuukautta

Kaikki lainatuotteet voi kilpailuttaa

Lainan kilpailuttaminen kannattaa aina, olitpa hakemassa mitä lainatuotetta tahansa. Myös pienissä lainoissa voi nimittäin olla jopa usean kymmenen euron eroja. Ne eivät välttämättä kuulosta suurilta, mutta niin kuin vanha sanontakin sanoo, pienistä puroista kasvaa iso virta. Tällä tarkoitetaan siis sitä, että kun tarkkaillaan pieniäkin kuluja vuoden kuluessa, niin niistä kasvaa yllättävänkin suuri määrä rahaa helposti ja huomaamatta.

Kun taas mietimme suuria lainasummia, niin lainavertailun avulla voit yleensä säästää varsin muhkeitakin summia. Voit siis helposti säästää jopa useita tuhansia, ainoastaan valitsemalla lainan kilpailuttamisen jälkeen sen kaikkein halvimman vaihtoehdon.

Eli toisin sanoen, mitä suurempaa summaa olet hakemassa, sitä enemmän lainan kilpailuttamisella voit myös säästää. Eli esimerkiksi kulutusluottoa hakiessa, kannattaa ehdottomasti hyödyntää lainapalvelujen voimaa. Kannattaa kuitenkin muistaa kilpailuttaa myös pikavipit, sillä vaikka ne tosiaan ovat summiltaan suhteellisen pieniä, niin niissäkin on lainapaikkakohtaisesti varsin suuria eroja niiden kuluissa.

Lainanvälityspalvelu on nopein tapa löytää edullinen laina

Kuten hyvin tunnettua on, netistä löytyy nykyisin huima valikoima erilaisia luotonantajia, joilla kaikilla on hyvin samankaltaisia lainatuotteita listoillaan. Vaikka suuri ja monipuolinen lainasivujen määrä on hyvä asia kuluttajan kannalta, niin se voi myös aiheuttaa hämmennystä sen suhteen että mistä laina kannattaa hakea?

Me kannustamme luonnollisesti hyödyntämään lainapalveluja, jotka tutkitusti etsivät sinulle edullisen ja hyväehtoisen lainan kaikkein helpoiten. Kun haet lainaa lainanvälityspalvelun kautta, saat siis itsellesi monta hyvää lainatarjousta vain yhdellä ainoalla hakemuksella. Niistä voit valita itsellesi halvimman vaihtoehdon kaikessa rauhassa ja nauttia edullisesta lainasta.

Yhdistä lainat

Voit myös niin halutessasi yhdistää vanhat jo olemassa olevat lainasi lainanvälityspalvelun avulla. Jos sinulla siis on useita erillisiä lainoja, joita lyhennät kuukausittain, kannattaa harkita vakavasti yhdistelylainan ottamista. Sen avulla säästät helposti nimittäin pitkän pennin, kun maksat yhdistämisen jälkeen vain yhden lainan korkoa ja kuluja. Luonnollisesti myös lainan hallinnointi helpottuu, kun joudut maksamaan vain yhtä lainaa.

Kysymyksiä lainan kilpailuttamisesta

Miksi laina kannattaa kilpailuttaa?

Kilpailuttamalla lainat, saat itsellesi mitä todennäköisimmin kaikkein parhaimman ja halvimman lainatarjouksen. Lainapalvelun käyttö säästää rahan lisäksi myös aikaa, kun sinun ei tarvitse täyttää kuin yksi ainoa lainahakemus.

Maksaako lainan kilpailuttaminen?

Ei. Voit kilpailuttaa myös olemassa olevat lainasi pyytämällä lainatarjouksen. Mitä luultavimmin tulet saamaan itsellesi nykyistä sopimustasi huomattavasti edullisemman tarjouksen. Lainatarjousten pyytäminen ei siis maksa yhtään mitään, eikä sido sinua ottamaan lainaa. Voit siis täysin ilmaiseksi ja ilman riskiä testata, minkälaisia lainoja sinulle olisi tarjolla.

Minkä kokoisia lainoja voin kilpailuttaa?

Voit kilpailuttaa sekä pienet kuin myös hieman suuremmatkin lainat. Suomessa toimivien lainapalvelujen kautta voit näppärästi ja nopeasti kilpailuttaa lainasi aina 70 000 euroon saakka. Herttalainaan kauttaa voit kilpailuttaa lainat aina jopa 60 000 euroon saakka. Herttalainaan hakemus löytyy tästä.

Miten pitkän takaisinmaksuajan voin saada lainalle?

Lainavertailupalvelut tarjoavat maksuaikoja 1 – 20 vuoden välillä. Yleensä homma menee niin, että mitä suurempaa lainasummaa olet kilpailuttamassa, sitä pidempi maksuaika sille on myös mahdollista saada.

Vielä kerran – Mitä on lainan kilpailuttaminen?

Lainan kilpailutus tarkoittaa siis sitä, että lainatarjous pyydetään mahdollisimman monelta lainapalvelulta. Koska tarjousten pyytäminen itsessään ei vielä sido sinua ottamaan lainaa, voit pyytää tarjouksia vaikka useammastakin eri paikasta.