Lendo

Lendo lainavertailusivuston kautta haet itsellesi helposti ja nopeasti lainaa 500 – 60 000 euroa. Laina haetaan helpolla Lendo hakemuksella, jonka löydät kyseisen lainapaikan verkkosivuilta. Laina-aikaa Lendon kautta haetaville lainoille voi saada todella joustavasti, eli 1 – 15 vuotta lainasummasta riippuen. Mikä parasta, riittää että täytät vain yhden hakemuksen, jonka jälkeen pääset tutustumaan jopa 25+ upeaan lainatarjoukseen!

Miten haen lainatarjousta?

Lainahakemuksen tekeminen Lendo lainanvälityspalvelussa on siis todella helppoa ja ennen kaikkea nopeaa. Koko prosessiin meneekin aikaa vain noin muutama minuutti. Lainanhakijan täytyy vain täyttää Lendo hakemukseen toivomansa lainasumma, takaisinmaksuaika, kuin myös omat henkilö- ja yhteystiedot. Kun lainahakemus klikataan eteenpäin, niin Lendo välittää sen jopa useille kymmenille eri pankeille ja rahoituslaitoksille.

Lainanhakija saa siis yhdellä ainoalla lainahakemuksella itselleen jopa uskomattomat 25+ edullista ja hyväehtoista lainatarjousta!

Montako lainatarjousta saat Lendo lainasivuston kautta?

Yksi hakemus = jopa 25+ lainatarjousta

Lendo lainavertailupalvelun suosiollisella avustuksella saat siis itsellesi jopa 25+ upeaa lainatarjousta. Mikä parasta, lainatarjoukset saapuvat sinulle todella nopealla aikataululla. Lainanhakijan tulee vain täyttää Lendon helppo lainahakemus ja klikata se eteenpäin. Tämän jälkeen lainanhakija voi ottaa rennosti, kun Lendo puolestaan pistää pyörät pyörimään ja välittää hakemuksen omille laadukkaille yhteistyökumppaneilleen. Lainatarjoukset saat itsellesi nopeasti, jonka jälkeen pääset kaikessa rauhassa tutustumaan niihin. Lendon lainatarjoukset ovat vieläpä kaiken lisäksi voimassa jopa 30 päivää, joten lainanhakijalla on myös hyvin aikaa tutustua saamiinsa tarjouksiin.

Poiminta Lendo lainapalvelun sivuilta:

Vertaa lainoja aina 60.000 € asti – ilmaiseksi!
Vain yhdellä hakemuksella saat useita lainatarjouksia.
Lendo – Pohjoismaiden suurin lainanvertailusivusto.

Miltä luotonantajilta saat Lendo lainapalvelun kautta lainatarjouksen?

Lendo lainavertailupalvelun kautta on siis mahdollista hakea todella nopeasti ja helposti edullinen laina. Lainaa voi hakea aina 500 eurosta jopa 60 000 euroon saakka ja mikä parasta, kaikki tämän lainavälityspalvelun kautta haetut lainat ovat myös aina saatavilla ilman vakuuksia ja takaajia.

Jos päädyt hakemaan itsellesi edullisen lainan Lendon kautta, on lainatarjouksia saatavilla jopa useita kymmeniä. Ne tulevat kaikki markkinoiden kovimmilta pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Tämän ansiosta lainanhakija voikin olla varma siitä, että Lendon kautta saapuvat lainatarjoukset ovat aina hinnoiltaan kuin myös lainaehdoiltaankin todella loistavia!

Huomioitavaa on myös se, että lainan hakeminen tämän lainavertailun kautta on aina ilmaista, eikä sido vielä mihinkään. Kannattaa siis ehdottomasti tarkistaa mitä Lendolla olisi sinulle tarjolla. Mitä luultavimmin sen kautta tulevat lainatarjoukset ovat nimittäin sellaisia, joihin kannattaa tarttua. Ainakin jos toiveissa on edullinen laina, hyvillä ehdoilla.

Kysymyksiä lainanvälittäjälle?

Asiakaspalvelu sähköpostitse: asiakaspalvelu(at)lendo.fi
Asiakaspalvelu puhelimitse: 09 6899 8000
Muut yhteydenottotavat: Live chat

  • Ikäraja: 20
  • Pienin laina: 500 €
  • Suurin laina: 60 000 €
  • Laina-aika: 1 vuosi - 15 vuotta
  • Pienin laina-aika: 1 vuosi
  • Suurin laina-aika: 15 vuotta