Rahalaitos.fi

Rahalaitos.fi lainarahat tilillä:

Tv:stä tutun Rahalaitoksen kautta, voit hakea itsellesi lainarahoitusta 500 – 70 000 euroa helposti ja nopeasti. Kyseinen lainapalvelu on monille suomalaisille tuttu, sillä se on markkinoinut toimintaansa varsin aktiivisesti. Kyseessä onkin hyvämainen ja laadukas toimija, jonka avulla saat itsellesi yhdellä ainoalla lainahakemuksella jopa useita kymmeniä hyviä lainatarjouksia. Myös laina-aikaa niille voi saada todella joustavasti, eli 1 – 15 vuotta.

Miten haen lainatarjousta?

Rahalaitoksen kautta voit hakea lainaa jos olet vähintään 20 vuotias ja sinulla on yli 7200 euron vuositulot. Tämän lisäksi luonnollisesti edellytetään puhtaita luottotietoja. Lainakriteerit ovat siis varsin kohtuulliset, eli Rahalaitoksen kautta voi lainaa hakea lähes jokainen ja todella monenlaisiin lainarahan tarpeisiin.

Lainan hakeminen Rahalaitoksen kautta on myös täysin ilmaista, eikä sido sinua vielä mihinkään!

Montako lainatarjousta saat Rahalaitos.fi lainasivuston kautta?

Yksi hakemus = 25 lainatarjousta 
Rahalaitos etsii sinulle kaikkein parhaimman ja edullisimman lainan helposti, sinun ehdoillasi. Täytä vain yksi hakemus ja saat itsellesi jopa 25 hyväehtoista ja edullista lainatarjousta! Niiden joukosta voit valita parhaiten omiin tarpeisiisi sopivan ja hyväksyä sen helposti.

Ensimmäisen lainatarjouksen saat jo minuutin kuluessa, eli pääset nauttimaan lainarahoista todella nopeasti! Tavoitat siis vain yhdellä hakemuksella suuren määrän laadukkaita luotonantajia. Toisin sanoen tämä tarkoittaa sitä, että mitä luultavimmin saat myös itsellesi todella edullisen ja hyvän lainatarjouksen.

Poiminta Rahalaitoksen sivuilta: 
”Rahalaitos toimii lainankilpailuttajana, jolloin hakemuksesi tavoittaa useat eri pankit ja luotonmyöntäjät. Kun hakemuksesi tulee Rahalaitoksen kautta, lainamyöntäjät tietävät kilpailevansa keskenään. Tästä johtuen saat usein paremman tarjouksen Rahalaitoksen kautta, kuin hakemalla suoraan rahoitusyhtiöltä. Tämä on myös nopeampi tapa, vain yksi hakemus ja saat kerralla useamman tarjouksen vertailtavaksi.”

Miltä luotonantajilta saat Rahalaitos.fi :n kautta lainatarjouksen?

Kaikki luotonantajat yhdellä hakemuksella – Rahalaitos.fi hakee sinulle lainatarjouksia todella suurelta määrältä eri luotonantajia. Näistä tunnetuimpia ovat sellaiset kuin esimerkiksi, Resurs Bank, Collector Bank, InstaBank, Credigo, Surimo ja monet muut. Rahalaitoksella on myös tarjolla todella kätevä ”Oma Rahalaitos”-palvelu, jossa voit seurata oman lainahakemuksesi käsittelyä reaaliajassa. Näet myös kyseisessä palvelussa kaikki sinulle annetut lainatarjoukset, jossa voit myös vertailla niitä.

Kun sopiva laina on löytynyt, pääset myös nostaman lainan kätevästi ”Oma Rahalaitos”-palvelun kautta.

Kysymyksiä lainanvälittäjälle?

Asiakaspalvelu (ma-to 9:30-16:30, pe 9:30-15:00)
Puhelin: 09 2311 3670
Sähköposti: info@rahalaitos.fi

  • Ikäraja: 20v
  • Pienin laina: 500 €
  • Suurin laina: 70 000 €
  • Laina-aika: 1 - 15 v
  • Pienin laina-aika: 1 vuosi
  • Suurin laina-aika: 15 vuotta