Sortter

Sortter lainarahat tilillä: saman päivän aikana

Löydä itsellesi paras mahdollinen lainatarjous uuden Sortter lainavälityspalvelun kautta. Voit hakea lainaa 500 – 50 000 €, eikä palvelun käyttäminen maksa sinulle mitään. Sortter lainapalvelun käyttäminen on helppoa, nopeaa ja ilmaista. Tästä syystä kannattaakin ehdottomasti käyttää hyväksi sen palveluita ja varmistaa itselle markkinoiden edullisin lainatarjous ennätysnopeasti. Tämä lainavertailupalvelu avasi ovensa Maaliskuussa 2019, eli kyseessä on uusi ja mielenkiintoinen toimija.

Miten haen lainatarjousta?

Lainojen vertailu Sortter lainapaikan kautta on aina mutkatonta ja ketterää, etsitpä minkä kokoista lainaa tahansa. Ihan ensimmäiseksi vain valitset lainasumman ja laina-ajan, jonka jälkeen täytät vain muutaman muun kohdan hakemukseen. Tämän jälkeen se onkin jo valmis lähetettäväksi eteenpäin. Kun olet lähettänyt hakemuksen, saat itsellesi tukun hyviä lainatarjouksia Sortterin yhteistyökumppaneilta ja voit tutustua niihin kaikessa rauhassa. Yhdellä ainoalla hakemuksella saat siis itsellesi useita ohittamattoman hyviä lainatarjouksia suorastaan ennätysnopeasti.

Montako lainatarjousta saat Sortter kautta?

Yksi hakemus = useita hyviä lainatarjousta

Sortter lainapalvelun kautta saat itsellesi jopa useita kymmeniä hyviä lainatarjouksia. Kaikki tämän lainavertailupaikan kanssa yhteistyötä tekevät pankit ja rahoituslaitokset ovat tunnettuja ja luotettavia toimijoita, jonka ansioista lainan hakeminen on myös aina täysin turvallista. Useiden lainatarjousten lisäksi saat Sortter lainavertailupalvelun kautta haetuille lainoille myös todella mukavasti takaisinmaksuaikaa (1 – 15 vuotta). Niin halutessasi voit maksaa lainan takaisin kokonaisuudessaan myös nopeamminkin.

Poiminta Sortter sivuilta:

”Sortter on suomalainen lainojen ja rahoituksen kilpailuttamiseen erikoistunut yritys. Me autamme asiakkaitamme löytämään parhaat lainatarjoukset, sekä näytämme reilusti lainaan liittyvät korot ja muut maksut selkeästi euroina.
Toimimme yhteistyössä eri pankkien ja rahoituslaitosten kanssa ja haemme sinulle lainatarjouksen aina kaikilta yhteistyökumppaneiltamme. Näin sinä pääset valitsemaan parhaiten sopivan lainatarjouksen täyttämällä vain yhden hakemuksen Sortterin palvelussa. Helppoa, eikö totta?”

Miltä luotonantajilta saat Sortter sivuston kautta lainatarjouksen?

Sortter lainapalvelun kautta saat itsellesi jopa useita kymmeniä upeita lainatarjouksia useilta luotettavilta ja tunnetuilta toimijoilta. Sortterin on siis tarkoitus helpottaa elämääsi, niin että sinulla jää aikaan kaikkeen muuhun elämässä. Sinun ei siis tarvitse tehdä mitään muuta kuin vain täyttää yksi ainoa lainahakemus ja perehtyä saamiisi lainatarjouksiin.  Tätä helpompaa tapaa lainojen vertailuun ei ole, eli ”Bye Bye Korot”, kuten Sortter itse asian ilmaisee!

Kysymyksiä lainanvälittäjälle?

Asiakaspalvelu

asiakaspalvelu@sortter.fi

09-8566 5550

Live chat

  • Ikäraja: 20
  • Pienin laina: 500 €
  • Suurin laina: 50 000 €
  • Laina-aika: 1 - 15 v
  • Pienin laina-aika: 1 vuosi
  • Suurin laina-aika: 15 vuotta