Zmarta

Zmarta lainarahat tilillä:

Zmarta lainapalvelun kautta voit hakea itsellesi lainaa 500 – 60 000 euroa. Kyseessä on siis kätevä ja nopea lainavertailupalvelu, joka vertailee sinulle tukun markkinoiden parhaimpia luotonantajia nopeasti ja kaiken lisäksi vielä täysin maksutta. Laina-aikaa Zmartan kautta haettaville lainoille voi saada 1 – 15 vuotta. Zmarta lainavertailupalvelun avulla säästät siis selvää rahaa ja tämän lisäksi myös omaa kallisarvoista aikaasi, kun sinun täytyy täyttää vain yksi ainoa lainahakemus.

Miten haen lainatarjousta?

Zmarta lainavertailupalvelun kautta voivat hakea lainaa kaikki sellaiset henkilöt, jotka ovat vähintään 20-vuotiaita ja heillä on vakituinen osoite Suomessa. Tämän lisäksi luonnollisesti vaaditaan että lainanhakijalla on puhtaat luottotiedot. Zmarta myös edellyttää että lainanhakijalla on säännölliset palkka- tai eläketulot. Kyseisen lainavertailupalvelun lainakriteerit ovat siis varsin alhaiset ja sellaiset, että kyseistä palvelua voivat hyödyntää monenlaisissa elämäntilanteissa olevat henkilöt.

Montako lainatarjousta saat Zmarta lainasivuston kautta?

Yksi hakemus = reilut 25 lainatarjousta
Zmarta lainavertailupalvelu kilpailuttaa puolestasi suuren joukon luotettavia ja tunnettuja luotonantajia. Kaiken kaikkiaan saatkin itsellesi vain yhdellä lainahakemuksella jopa 25 eri pankin ja luotonmyöntäjän edullisen lainatarjouksen. Tämä takaa sen, että tarjolla on paras ja edullinen laina juuri sinun tarpeisiisi. Kaiken muun hyvän lisäksi, kyseisen lainapalvelun käyttäminen on aina täysin maksutonta, eikä sido sinua vielä mihinkään.

Poiminta Zmarta lainapalvelun sivuilta:
“Vertaile lainoja maksutta – Zmartan avulla se vie vain pari minuuttia. Lainan kilpailutus on fiksun valinta. Ota käyttöön Zmartan maksuton lainavertailu ja voit säästää selvää rahaa.”

Miltä luotonantajilta saat Zmarta lainapalvelun kautta lainatarjouksen?

Zmarta lainapalvelun kautta saat siis itsellesi yhdellä lainahakemuksella jopa 25 edullista ja hyväehtoista lainatarjousta tunnetuilta pankeilta ja luotonmyöntäjiltä. Kaikki Zmartan kanssa yhteistyössä toimivat luotonantajat ovat tunnettuja ja luotettavia toimijoita ja niistä voisi mainita esimerkiksi sellaiset kuin, Aktia, Santander, Nordea, Bank Norwegian, Monobank ja Nordax Bank. Kuten huomata saattaa, Zmarta on valinnut yhteistyökumppaninsa huolella ja ennen kaikkea sitä silmällä pitäen, että ne pystyisivät tarjoamaan mahdollisimman edullisen lainatarjouksen.

Lainapalveluiden ideana on nimittäin se, että säästät niiden avulla selvää rahaa ja tämän lisäksi myös hermoja, kun sinun ei tarvitse täytellä lainahakemuksia useisiin eri paikkoihin.

Kysymyksiä lainanvälittäjälle?

Asiakaspalvelu
09 4242 4444
Sähköposti: info@zmarta.fi

  • Ikäraja: 20v
  • Pienin laina: 500 €
  • Suurin laina: 60 000 €
  • Laina-aika: 1 - 15 v
  • Pienin laina-aika: 1 vuosi
  • Suurin laina-aika: 15 vuotta