Capitum

Capitum lainarahat tilillä: Heti (muutaman minuutin sisään)

Capitum on suomalaisilla lainamarkkinoilla toimiva vakavarainen lainasivusto, joka myöntää kuluttajille nopeita ja todella vaivattomia lainoja. Kyseessä on suuri kansainvälinen toimija, jonka maine lainanantajana on varsin hyvä ja luotettava. Tästä syystä moni suomalainen kuluttaja onkin valinnut Capitum lainasivuston pikalaina tuotteet omaa rahapulaa paikkaamaan. Kaiken lisäksi Capitum pikalaina on kuluiltaan todella kilpailukykyinen.

Miten nopeasti saan Capitum lainan tililleni?

Capitum lainasivuston kautta haetut pikavipit ovat saatavilla suhteellisen nopeasti. Itse lainapäätös on saatavilla välittömästi, mutta myönteisen lainapäätöksen jälkeen lainarahat maksetaan lainanhakijan tilille välittömästi. Kannattaa kuitenkin huomioida että pankkienväliset rahansiirrot saattavat kestää noin 1- 2 pankkipäivää.

Tarvitsetko joustavaa lainaa?

Capitum lainasivuston kautta voi hakea lainaa aina 20 eurosta jopa 2 250 euroon saakka. Laina on todella hyväehtoinen ja kilpailukykyinen, jonka takia moni onkin päätynyt ottamaan pikavipin itselleen juuri tältä kyseiseltä sivustolta. Takaisinmaksuajat Capitumin lainoissa ovat myös todella joustavat, eli lainasummasta riippuen laina-aikaa voi saada aina 7 vuorokaudesta jopa 90 vuorokauteen saakka.

Capitum lainatuotteet

Capitum lainasivusto siis tarjoaa suomalaisille kuluttajille edullista ja hyväehtoista pikalainaa, joka kaiken muun hyvän lisäksi on myös todella helposti ja vaivattomasti haettavissa. Kun puhutaan klassisista pikavipeistä, niin Capitumin tarjoamat ovat juuri sellaisia.

Hakuprosessi

Lainan hakuprosessi on tehty todella helpoksi ja nopeaksi. Kaikki tapahtuu kätevästi kyseisen yrityksen omien verkkosivujen kautta vaivatonta verkkohakemusta hyödyntäen. Voidakseen hakea Capitum pikavippiä itselleen lainanhakijan tulee olla vähintään 18-vuotias, Suomen kansalainen, jolla ei löydy minkäänlaisia maksuhäiriömerkintöjä luottotiedoista. Lainanhakijalla ei tule myöskään olla muissa Capitum:in palveluissa mitään erääntyneitä lainoja tai luottoja.

Yhteenveto

Capitum on maineeltaan varsin hyvä, sillä se on onnistunut luomaan hyvin toimivan ja turvallisen lainasivuston, josta lainan hakeminen käy helposti ja käden käänteessä. Capitum myös sallii lainan hakemisen tekstiviestin välityksellä, joka ei kaikilla lainasivustoilla ole mahdollista. Vaikka kyseessä onkin niin sanottu pikalaina tai pikavippi, niin tämän kyseisen lainasivuston lainatuotteet kategorioidaan kuitenkin joustoluottojen alle. Tämä siitä syystä että lainanhakijalle määritellään oma henkilökohtainen limiitti, jonka puitteissa hän voi nostaa rahaa aina silloin kun sitä tarvitsee. Capitum on siis todella varteenotettava vaihtoehto kun ollaan etsimässä pienehköä lainasummaa nopeasti ja hyvillä lainaehdoilla.

  • Ikäraja: 18
  • Pienin laina: 20 €
  • Suurin laina: 2 250 €
  • Laina-aika: 7 - 90 vrk
  • Pienin laina-aika: 7 vrk
  • Suurin laina-aika: 90 vrk