Credigo

Credigo lainarahat tilillä: 10 minuutin kuluessa!

Credigo on lainasivusto, joka on toiminut Pohjoismaisilla rahoitusmarkkinoilla jo vuodesta 2006 lähtien. Credigolla on siis jo huima reilun 10 vuoden kokemus lainojen tarjoamisesta. Credigo tarjoaa yksityishenkilöille edullisia pikalainoja, joita voi hakea aina jopa 5 000 euroon saakka. Kyseisen lainapaikan taustalta löytyy sellainen yritys kuin Northmill Oy, jolla on tämän kyseisen lainasivuston lisäksi myös sellainen toinenkin lainoja tarjoava sivusto valikoimissaan kuin Easycredit.

Miten nopeasti saan Credigo lainan tililleni?

Credigo lainat ovat saatavilla todella nopeasti, eli myönteisen lainapäätöksen jälkeen jopa muutamissa minuuteissa. Kannattaa kuitenkin huomioida että siirtoajat ovat aina osittain myös johtuvia lainanhakijan oman pankin siirtoajoista. Joka tapauksessa Credigo pikalaina sopii todella hyvin myös sellaisille henkilöille, jotka ovat etsimässä itselleen nopeaa lainarahoitusta.

Tarvitsetko joustavaa lainaa?

Credigo lainasivusto tarjoaa siis helposti haettavia ja nopeita pikalainoja. Helppoutensa lisäksi ne ovat myös todella edullisia. Tämä johtuu siitä että Credigo pikavipeissä veloitetaan vain korkoa, ei siis lainkaan nostomaksua, avausmaksua, laskutuskuluja tai mitään muitakaan ylimääräisiä piilokuluja. Luonnollisesti Credigo myös noudattaa Suomen pikavippilainsäädäntö, eli sen lainoille on asetettu korkokatto (19,95%). Kyseessä on siis varsin joustava, hyväehtoinen ja edullinen pikalaina.

Credigo lainatuotteet

Credigo tarjoaa siis omille asiakkailleen pikavippejä eli pikalainoja, joita voi hakea aina 500 eurosta jopa 5 000 euroon saakka. Tämän kyseisen lainapaikan pikavipit ovat myös siitä erikoisia, että niille on saatavilla varsin joustavasti takaisinmaksuaikaa. Lainanhakija voikin valita takaisinmaksuajan aina puolesta vuodesta jopa viiteen vuoteen saakka. Tämä on suhteellisen harvinaista pikavippien kyseessä ollessa, sillä yleensä niiden takaisinmaksuaika on huomattavasti lyhyempi.

Hakuprosessi

Paitsi että Credigo pystyy tarjoamaan kuluttajille edulliset ja joustavat lainatuotteet, niin tämän lisäksi myös niiden hakuprosessi on todella helppo. Lainanhakijan tuleekin vain klikata itsensä Credigon sivuilta löytyvään sähköiseen hakemukseen ja täyttää sinne pyydetyt tiedot. Näitä ovat esimerkiksi henkilö- ja yhteystiedot, sekä luonnollisesti haluttu lainasumma sekä takaisinmaksuaika. Lainanhakija tunnistautuu palveluun joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella ja luonnollisesti näiden hyödyntäminen hakuprosessissa nopeuttaa koko prosessia huomattavasti. Tästä syystä lainapäätös onkin saatavilla heti ja jos se on myönteinen, niin myös rahat ovat tilillä noin kymmenessä minuutissa. Lainaa voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt jotka ovat vähintään 20-vuotiaita, mutta korkeintaan 70-vuotiaita. Tämän lisäksi lainanhakijalla täytyy olla käytössä joko verkkopankkitunnukset tai Mobiilivarmenne ja luonnollisesti puhtaat luottotiedot.

Yhteenveto

Credigo on ehdottomasti hyvä vaihtoehto silloin, kun etsitään nopeasti saatavilla olevaa ja helposti haettavaa pikavippiä. Credigo on myös turvallinen toimija, sillä se käyttää omissa tietojärjestelmissään vahvoja turvajärjestelmiä ja uusimpia salausmenetelmiä. Kyseisen lainapaikan verkkosivut ovat myös selkeät käyttää, sekä tämän lisäksi niistä on löydettävissä myös runsain määrin paljon hyödyllistä tietoa. Lainanhakijan kannattaakin tutustua sivuilta löytyvään UKK-osioon, jossa on esitelty iso määrä yleisimpiä kysyttyjä kysymyksiä ja niiden vastauksia. Niin halutessaan lainanhakija voi myös olla yhteydessä Credigon asiakastukeen, joka palvelee arkipäivisin klo 9.00 – 20.00 ja lauantaisin klo 10.00 -18.00. Yhteyttä asiakastukeen voi ottaa joko puhelimen, sähköpostin tai live chatin välityksellä.

  • Ikäraja: 20
  • Pienin laina: 500 €
  • Suurin laina: 5 000 €
  • Laina-aika: 2 - 5 vuotta
  • Pienin laina-aika: 2 vuotta
  • Suurin laina-aika: 5 vuotta

Usein kysyttyä

❤ Minkä suuruista lainaa Credigo tarjoaa?

Credigo tarjoaa haettavaksi 500 – 5 000 euron suuruista kulutusluottoa.

❤ Miten nopeasti Credigo laina maksetaan tilille?

Lainarahat siirretään tilillesi jo alle 15 minuutissa.

❤ Mitä lainatuotteita Credigo tarjoaa?

Credigolta voit hakea itsellesi kulutusluottoa.

❤ Kuka voi hakea Credigo lainaa?

  1. Ikäraja 20 vuotta
  2. Luottotiedot kunnossa