Ege

Ege lainarahat tilillä: alle 30 min

Ege pikalainoja tarjoavan lainasivuston taustalta löytyy sellainen yritys kuin Ege Finance Oy, joka on aloittanut toimintansa vuonna 2008. Toimintavuosi on siis takana jo reilut kymmenen vuotta. Kyseessä on kotimainen toimija, joka on myös maineeltaan luotettava ja kestää hyvin tarkempaakin tutkailua.
Kolmen sadan euron laina

Ege lainaesimerkki: 300 euron laina

300 € laina Ege.fi lainasivustolla on todella nopeasti saatavilla ja kaiken lisäksi edullinen. Lainalle tuleekin kokonaishintaa vain 315,32 euroa. Laina maksetaan takaisin kahdessa erässä tai vaihtoehtoisesti kertamaksuna.

Lainan hakeminen Ege.fi lainasivustolla ei koskaan maksa mitään!
Lainaa 300 € tästä
Satasen laina

Ege lainaesimerkki: 100 euron pikavippi

100 € pikavippi on saatavilla nopeasti ja kokonaishinnaksi sille tulee vain 105,10 euroa. Kyseessä on yksi markkinoiden edullisimmista lainoista.
Lainaa 100 € tästä
Mitä sitten maksan takaisin?
100 euron lainalle kokonaissummaksi tulee 105,10 euroa ja 300 euron lainalle kokonaissummaksi tulee 315,32 euroa.

Miten nopeasti saan lainan tililleni?

Ege lainasivuston kautta lainat on saatavilla tilille todella nopeasti, eli se maksaa ne yleensä välittömästi sen jälkeen kun myönteinen lainapäätös on saatu ja lainasopimus allekirjoitettu.

Nopeus on tunnetusti valttia netin lainamarkkinoilla ja Ege onkin pitänyt todella hyvin huolta siitä että se on toiminnassaan ripeä ja lainarahoja ei kauan aikaa joudu odottelemaan. Yleensä ne näkyvät lainanhakijan tilillä saman päivän aikana. Kannattaa kuitekin huomioida että nopeuteen vaikuttaa olennaisesti myös lainaajan oman pankin siirtoajat, jonka takia joissakin tapauksissa rahojen saamisessa voi kestää 1-2 pankkipäivää.

Niin halutessaan lainaaja voi käyttää kätevää Ege Ekspress-palvelua, joka takaa rahat tilille jopa 30 minuutissa.

Tarvitsetko joustavaa lainaa

Ege on myös tunnettu siitä, että sen lainat ovat varsin joustavia ja hyväehtoisia. Uusille asiakkailleen Ege esimerkiksi tarjoilee mahtavan edun, jossa voi saada itselleen jopa 200 euroa lainarahaa ilman korkoa! Lainasivustolla on myös oma kanta-asiakkuus ohjelma, joka tarkoittaa sitä, että lojaalit ja hyvin asiansa hoitavat asiakkaat voivat saada itselleen edullista joustavaa luottoa.

Ege lainatuotteet

Ege tarjoilee näppäriä ja joustavia pikalainoja omille asiakkailleen. Lainaa voi siis hakea 100 – 2 800 euroa nopealla ja helpolla sähköisellä hakemuksella. Kaikki Egen kautta haettavat lainat ovat myös aina vakuudettomia. Ege pikalainat ovat todella näppärä tapa rahoittaa äkillistä pienehkö rahantarvetta vaikkapa ennen tilipäivää.

Hakuprosessi

Ege pikalainoja on myös todella nopea hakea, eli koko homma toimii alusta loppuun saakka helpolla verkkohakemuksella. Ihan ensimmäiseksi lainanhakija tunnistautuu palveluun käyttämällä omia pankkitunnuksia ja tämän jälkeen täyttää siellä näppärän ja nopean lainahakemuksen. Laina on haettavissa kaikille sellaisille henkilöille jotka ovat vähintään 20-vuotiaita, mutta korkeintaan 70-vuotiaita. Luonnollisesti raha-asioiden tulee olla hyvin hoidettu, eli esimerkiksi luottotiedoista ei tule löytyä minkäänlaisia merkintöjä. Ege myös edellyttää että lainanhakijalla on säännölliset tulot. Se saattaakin pyytää esimerkiksi palkka-tai eläketodistusta varmistaakseen asian.

Yhteenveto

Ege lainasivuston kautta voi siis haka itselleen näppärän ja kätevän pikalainan tuossa tuokiossa. Koska kyseinen lainapaikka on toiminut suomalaisilla lainamarkkinoilla jo reilut kymmenen vuotta, niin se on myös monille suomalaisille kuluttajille tuttu. Se onkin kerännyt vuosien mittaan itselleen varsin positiivista palautetta, sillä paitsi että sen näppärät pikalainat kestävät hyvin vertailun, niin tämän lisäksi sivusto itsessään on todella selkeä sekä informatiivinen ja monia on myös ilahduttanut sen uusille asiakkaille tarjolla olevat upeat edut.

Lainaaja tarjoaa omille asiakkailleen myös asiakastukea, johon yhteyttä voi ottaa puhelimitse sekä sähköpostitse. Egen sivuilta löytyy myös todella mielenkiintoiset alaotsikot, eli “lyhyesti”, “Kanta-asiakkuus” ja Asiaa pikalainoista”. Edellä mainittuihin kannattaakin ihan ehdottomasti käydä tutustumassa tarkemminkin, sillä noiden otsikoiden alta löytyy hurja määrä tärkeää ja mielenkiintoista tietoa.

  • Ikäraja: 20
  • Pienin laina: 100 €
  • Suurin laina: 2 800 €
  • Laina-aika: 2 - 12 kk
  • Pienin laina-aika: 2 kk
  • Suurin laina-aika: 12 kk
  • Vuosikorko: 51%
Esimerkkilaina: 100€ / 2 kuukauden ajaksi. Maksat takaisin yhteensä: 105,10€.