Eurovippi

Eurovippi lainarahat tilillä: Alle 15 min

Eurovippi mahdollistaa nopean ja helposti haettavan pikalainan omille asiakkailleen. Sen kautta voikin hakea rahoitusta aina 20 eurosta jopa 2 250 euroon saakka. Jos siis ollaan etsimässä pientä ja nopeaa lainarahoitusta, voi Eurovippi olla hyvinkin tarkemman tutustumisen arvoinen lainasivusto.

Satasen laina

Eurovippi lainaesimerkki: 100 euron pikavippi

100 € pikalaina on saatavilla tilille jopa muutamissa minuuteissa lainahakemuksen jättämisen jälkeen, jos lainanpäätös on myönteinen. Eurovippi lainasivuston kautta saat siis itsellesi nopeasti, mukavasti ja turvallisesti edullisen pikavipin.

Voit sadan euron lainallesi takaisinmaksuajaksi:

 • 7 vrk
 • 14 vrk
 • 30 vrk

Lainaa 100 € tästä
Mitä sitten maksan takaisin?
Jos valitset satasen lainalle maksuajaksi 7 vrk, maksat takaisin kokonaisuudessaan 130,95 €, Jos maksuaika on 14 vrk, maksat 131,91 € ja jos maksuaika on 30 vrk, maksat 134,08 €. Kyseessä on siis todella edullinen lainaraha, joka kaiken lisäksi on nopeasti saatavilla.

 • 7 vrk 130,95€
 • 14 vrk 131,91€
 • 30 vrk 134,08€

Miten nopeasti saan Eurovippi lainan tililleni?

Muutamassa minuutissa. Eurovippi on äärimmäisen nopea liikkeissään, eli se on saatavilla myönteisen lainapäätöksen jälkeen todella nopeasti lainanhakijan tilille.

Kannattaa kuitenkin huomioida sellainen seikka, että Suomen pikavippilainsäädännön vuoksi pikalainoja voidaan maksaa ulos vain ajalla 07.00 – 23.00. Kannattaa siis ajoittaa lainan hakeminen Eurovipin asiakastuen aukioloaikaan, sillä silloin hakemus pystytään käsittelemään heti ja maksamaan rahat välittömästi lainanhakijan tilille.

Tarvitsetko joustavaa lainaa?

Eurovippi on myös pyrkinyt pitämään huolta siitä, että sen lainat ovat ehdoiltaa joustavia. Yksi hyvä esimerkki joustavauudesta onkin sen tarjoamat takaisinmaksuajat. Lainan ottaja voi nimittäin valita lainalleen maksuaikaa joko 7, 14, 30, 60 tai 90 vuorokautta.

Eurovippi lainatuotteet

Eurovippi lainasivuston lainatuotteet ovat siis nopeita lainoja, eli toisin sanoen pikalainoja. Lainaa voi siis niin halutessaan hakea aina niinkin pienen summan kuin vain 20 euroa tai maksimissaan 2 250 euroa. Tämä lainasivusto on siis hyvä valinta kun tarvitaan pieni määrä lainarahaa todella nopeasti.

Hakuprosessi

Eurovipin kautta lainan hakeminen on myös todella helppoa, eli lainanhakijan tulee vain täyttää sivuilta löytyvä yksinkertainen verkkohakemus. Uudet asiakkaat aloittavat lainahakemuksen täyttämisen kirjautumalla verkkopankkitunnuksilla palveluun. Tämä tunnistaa ja rekisteröi hakijan ja jatkossa asiointi on entistä nopeampaa ja helpompaa tämän ansiosta. Eurovipin lainakriteerit ovat myös varsin kohtuulliset ja siksi sen lainatuotteet sopivatkin monille lainanhakijoille. Hakeakseen lainaa Eurovipin kautta lainanhakijan tulee olla vähintään 18-vuotias Suomen kansalainen, jolla on puhtaat luottotiedot.

Yhteenveto

Kun kaivataan helppoa, nopeaa, turvallista ja hyväehtoista nopeaa pientä lainaa, kannattaa ehdottomasti tutustua Eurovippi lainasivustoon tarkemminkin. Varsinkin pikalainojen ollessa kyseessä, todella monelle kuluttajalle on ensiarvoisen tärkeää että lainarahat ovat saatavilla nopeasti. Eurovippi pystyy maksamaan rahat jopa 15 minuutissa lainanhakijan tilille, joten tästäkin syystä monet ovat olleet tyytyväisiä sen toimintaan. Eurovipillä on myös asiakastuki, joka palvelee asiakkaita puhelimen välityksellä. Pienenä miinuksena voisi kuitenkin mainita sen että se ei ole ilmainen. Toivottavasti tähän asiaan saadaan muutos tulevaisuudessa.

 • Ikäraja: 18
 • Pienin laina: 20 €
 • Suurin laina: 2 250 €
 • Laina-aika: 7 - 90 vrk
 • Pienin laina-aika: 7 vrk
 • Suurin laina-aika: 90 vrk
 • Vuosikorko: 239,10%
Esimerkkilaina: 100€ / 14 päivän ajaksi. Maksat takaisin yhteensä: 131,91€.