FellowFinance

FellowFinance lainarahat tilillä: saman päivän aikana

FellowFinance vertaislainasivusto tarjoaa monipuolisesti rahoitusta sekä yksityishenkilöille, kuin myös yrityksillekin. Sen kautta voi hakea kulutusluottoa aina 500 eurosta jopa 15 000 euroon ja yrityslainaa 1500 eurosta jopa miljoonaan euroon saakka. FellowFinance lainasivuston taustalta löytyy sellainen yritys kuin Fellow Finance Oyj, joka tarjoaa joukkorahoitus ja vertaislainapalveluja. Kyseisellä lainasivustolla on myös Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa.

Miten nopeasti saan FellowFinance lainan tililleni?

FellowFinance lainat ovat saatavilla todella nopeasti, eli riippuen lainatuotteesta, ne maksetaan keskimäärin lainanhakijan tilille saman päivän aikana siitä kuin myönteinen lainapäätös on saatu. Yritysrahoituksen ollessa kyseessä lainarahojen saannissa saattaa kuitenkin kestää 1 – 2 pankkipäivää.

Tarvitsetko joustavaa lainaa?

FellowFinance tunnetaan myös siitä, että sen kaikki lainatuotteet ovat todella joustavia. Kuten edellä mainittiin, niin ne sopivat sekä yksityishenkilöille kuin myös yrityksillekin ja ne ovat kaikki myös todella nopeasti ja helposti saatavilla. Niiden kulurakenne ja korot ovat myös yleisesti ottaen todella kilpailukykyisiä. FellowFinance lainatuotteita voi hakea sellainen henkilö joka on vähintään 20-vuotias, mutta korkeintaan 75-vuotias, Suomessa pysyvästi asuva henkilö. Lainanhakijalla tulee myös olla suomalainen pankkitili ja verkkopankkitunnukset. Tämän lisäksi luonnollisesti edellytetään puhtaita luottotietoja.

FellowFinance lainatuotteet

FellowFinancen lainatuotevalikoima on varsin monipuolinen, eli tarjolla on kulutusluotto 500 – 15 000 euroa, sekä tämän lisäksi yrityslaina jota voi hakea jopa miljoonaan euroon saakka. Tarjolla ei siis ole monille kuluttajille tuttuja joustoluottoa tai pikalainaa, mutta niin halutessaan FellowFinance kulutusluottoa voi kuitenkin hakea pienenkin summan, kera joustavan maksuajan ja kohtuullisien kulujen.

Hakuprosessi

FellowFinance lainanhakuprosessi on todella helppo, sillä kaikki tapahtuu nopeasti ja vaivattomasti sen omilla verkkosivuilla sähköisen lainahakemuksen avulla. FellowFinance on vertaislainapalvelu, joka tarkoittaa sitä että yksityishenkilöt lainaavat rahaa lainarahan tarvitsijoille. Kyseessä on siis sijoitusmuoto, jolle FellowFinance antaa turvalliset ja luotettavat puitteet. Koska kyseessä on vertaislainapalvelu, niin tarkoittaa se myös sitä, että sen lainatarjoukset ovat yleensä todella kilpailukykyisiä.

FellowFinance saattaa pyytää useimmissa tapauksissa liitetiedostojen lähettämistä sähköisen hakemuksen tueksi. Tämä siitä syystä, että vertaislainapalvelut perustavat lainatarjoukset usein hakijan taloudelliseen tilanteeseen. Kaikki tarvittavat liitetiedot voi lähettää niin halutessaan sähköpostitse, tai vaihtoehtoisesti ladata ne lainahakemuksen liitteeksi. On myös mahdollista lähettää ne perinteisesti Postin välityksellä, mutta luonnollisesti tämä on huomattavasti hitaampi tapa toimia.

Yhteenveto

FellowFinance lainasivuston maine on suomalaisten keskuudessa varsin hyvä, sillä paitsi että se tarjoaa varsin monipuolisen määrän erilaisia lainatuotteita monentyyppisen lainarahan tarpeisiin, niin tämän lisäksi se on myös luotettava ja vakavarainen toimija. FellowFinance on siis täysin kotimainen rahoitusalan yritys, joka aloitti toimintansa vuonna 2014. Tätä nykyä se toimii kansainvälisillä rahoitusmarkkinoilla, unohtamatta siltikään suomalaisia juuriaan ja kuluttajia.

  • Ikäraja: 20
  • Pienin laina: 500 €
  • Suurin laina: 15 000 €
  • Laina-aika: 24 - 84 kk
  • Pienin laina-aika: 24 kk
  • Suurin laina-aika: 84 kk