Ferratum

Ferratum lainarahat tilillä: alle 5 min

Ferratum on lainasivusto, josta voi hakea helposti kätevää ja hyväehtoista joustavaa luottoa aina jopa 2 000 euron luottorajalla. Ferratum Finland Oyj tietää todellakin mitä suomalainen kuluttaja tarvitsee ja siksi se tarjoaakin kilpailukykyisiä ja helposti haettavia luottoja omille asiakkailleen. Ferratum Finland Oyj on osa suurempaa Ferratum Group konsernia, joka on listattu Frankfurtin pörssiin. Tämä kertookin jo omalta osaltaan sen, että miten vakavaraisesta ja luotettavasta toimijasta on kysymys.

Miten nopeasti saan Ferratum lainan tililleni?

Jopa alle 5 minuutissa! Koska Ferratumin lainanhakuprosessi on kokonaisuudessaan sähköisesti tapahtuva, tarkoittaa se myös sitä, että lainapäätös ja lainarahat ovat lainanhakijalle suorastaan uskomattoman nopeasti saatavilla. Kauan aikaa ei siis lainarahoja tarvitse odotella, vaan Ferratum maksaa ne lainanhakijan tilille välittömästi myönteisen lainapäätöksen jälkeen.

Tarvitsetko joustavaa lainaa?

Kun ollaan etsimässä hyväehtoista joustoluottoa tai edullista lainaa, on Ferratum ehdottomasti tarkemman tutustumisen arvoinen lainasivusto. Paitsi että se on kansainvälinen ja luotettava toimija, niin tämän lisäksi se tarjoaa myös omille uusille asiakkailleen upean uuden asiakkaan edun. Kyseessä on siis kampanja jossa korko on 0% ja kulut 0€ ensimmäiset 30 päivää!

Ferratum lainatuotteet

Ferratum lainatuote on siis Joustava luotto. Joustavaa luottoa voi hakea aina jopa 2 000 euron luottorajalla. Maksuaikaa Ferratum lainalle voi saada myös todella joustavasti, eli 3 – 54 kk.

Ferratum Joustava-luotto

Voit hakea Joustavaa-luottoa jopa 2 000 euron luottorajalla eli limiitillä. Luotto on välittömästi myönteisen lainapäätöksen jälkeen käytettävissäsi ja voit nostaa sitä luottorajasi puitteissa aina silloin kun se sinulle itsellesi sopii.

Kaiken muun hyvän lisäksi kyseisessä luotossa kuluja ja korkoja kertyy vain nostetusta luotosta. Joustava-luotto on mahtava arjen apulainen, jolla voi rahoittaa niin yllättäviä menoja kuin myös suurempia ostoksiakin!

Joustava luotto maksetaan tilillesi jopa alle 5 minuutissa!

Hakuprosessi

Ferratum lainan hakuprosessi on kaiken kaikkiaan uskomattoman nopea ja helppo. Kaikki tapahtuu kätevästi sen omien verkkosivujen kautta. Ihan ensimmäiseksi tulee vain kirjautua verkkopalveluun Tupas-tunnistautumisella, jonka jälkeen täytetään helppoakin helpompi verkkohakemus. Lainaa voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt jotka ovat vähintään 21-vuotiaita (Joustava luotto). Lainanhakijalla tulee myös olla suomalainen matkapuhelinliittymä, sekä sähköpostiosoite. Tämän lisäksi Ferratum myös edellyttää, että lainanhakijalla on käytössään jonkun suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset ja tili jossakin suomalaisessa pankissa. Luonnollisesti lainan saamisen edellytyksenä on myös se että luottotiedoista ei löydy maksuhäiriömerkintöjä.

Yhteenveto

Ferratum on joustava, luotettava, nopea ja turvallinen kotimainen lainasivusto, jonka hyväehtoiset lainat ovat monille suomalaisille kuluttajille tuttuja. Ferratum on myös pitänyt huolta siitä, että sen verkkosivu on selkeä ja helppo käyttää, sekä todella informatiivinen. Tämän lisäksi Ferratum tarjoaa myös hyvin tavoitettavissa olevan asiakastuen, joka palvelee 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa. Olipa tarve sitten pienelle tai hieman suuremmalle lainasummalle, niin Ferratum pystyy auttamaan kummassakin tapauksessa.

  • Ikäraja: 21
  • Pienin laina: 1 €
  • Suurin laina: 2 000 €
  • Laina-aika: 3 -54 kk
  • Pienin laina-aika: 3 kk
  • Suurin laina-aika: 54 kk