KomplettBank

KomplettBank lainarahat tilillä: 1-2 päivässä

KomplettBank on norjalainen nettipankki, joka tarjoaa myös suomalaisille kuluttajille hyväehtoista laina rahaa. Kyseinen nettipankki on perustettu vuonna 2014 ja se toimii Norjan Finanssivalvonnan toimiluvalla. Kyseessä on siis luotettava ja turvallinen toimija. Se toimiikin laajalti Pohjoismaisilla rahoitusmarkkinoilla, Suomen lainamarkkinoiden lisäksi. KomplettBankin kautta voi hakea lainarahaa aina 1 000 eurosta jopa 50 000 euroon saakka, eli se sopii niin pienen, kuin vähän suuremmankin lainarahan tarpeeseen.

Miten nopeasti saan KomplettBank lainan tililleni?

KomplettBankin lainat ovat lainanhakijan tilillä noin 1-2 pankkipäivän kuluessa. Kyseessä ei siis ole markkinoiden nopein toimija, mutta odotusaika lainarahojen suhteen on silti varsin kohtuullinen. Riippuu myös osittain lainanhakijan oman pankin rahansiirtoajoista, kuinka nopeasti lainarahat ovat saatavilla.

Tarvitsetko joustavaa lainaa?

KomplettBankin laina ehdot ovat varsin joustavia ja hyviä. Sen korkotaso esimerkiksi on varsin kohtuullinen ja kilpailukykyinen. Tämän lisäksi kuluttajia on ilahduttanut myös se, että se ei lainkaan omilta asiakkailtaan vuosimaksua, nostopalkkiota tai erillistä maksua sähköposti laskusta. Nämä ovat kaikki sellaisia seikkoja, joita moni lainanhakija vertailee ja on myös huomannut, että KomplettBank on todella kilpailukykyinen. Kaiken lisäksi KomplettBankin lainat ovat useimmiten saatavilla ilman vakuutta, joka on myös asia joka lasketaan todella myönteiseksi asiaksi lainapaikkoja vertaillessa.

KomplettBank lainatuotteet

Koska kyseessä on netissä toimiva pankki, niin luonnollisesti KomplettBankilla on varsin runsaasti erilaisia laina tuotteita. Sen tarjoama joustoluotto on yksi markkinoiden suurimmilla limiiteillä saatavilla olevista. Sitä voi siis hakea aina 1 000 eurosta jopa 50 000 euroon saakka. Vaikka kyseinen lainatuote kulkeekin joustoluoton nimellä, niin sitä voi laajan hintahaitarinsa ansiosta käyttää niin pikaluoton, kun myös kulutusluotonkin asemasta. Varsinkin kun sen kulurakenne ja ehdot ovat todella kilpailukykyisiä.

KomplettBank luottokortti -Uutuus vuodelle 2019

KomplettBank on myös tuonut markkinoille vuonna 2019 oman luottokortin, joka tarjoaa useita hyviä etuja haltijalleen. Kortin hakuprosessi on myös todella helppo, sillä kaikki tapahtuu näppärästi KomplettBankin omien verkkosivujen kautta, nopealla sähköisellä hakemuksella.

Kannattaa myös huomioida, että korttiin on liitetty mahtava Bonuspiste-järjestelmä joka tarkoitta sitä, että saat pisteitä kaikista sillä tehdyistä verkko ostoksista. Pisteet kertyvät kuin itsestään ja ne ovat täysin rahanarvoisia. Esimerkiksi 100 bonuspistettä vastaa 10 euroa.

Kyseisellä kortilla on myös yksi luottokorttimarkkinoiden pisimmistä korottomista maksuajoista, eli mahtavat 50 vuorokautta. Luottorajaa korttiin voi saada 500 – 10 000 euroa, jonka takia kortilla voi hoitaa näppärästi myös vähän hintavampiakin ostoksia!

KomplettBank Mastercard edut:

  • Helppo ja nopea hakuprosessi
  • Mahtavat 50 vrk korotonta maksuaikaa
  • Upea ja antelias Bonuspiste-järjestelmä

Hakuprosessi

Lainanhakuprosessi on myös tehty todella helpoksi. Kuten monilla muillakin nettipankeilla ja netin laina sivustoilla, niin myös KomplettBankilla kaikki tapahtuu sähköisesti. Myös lainapäätös on saatavilla todella nopeasti, eli jopa välittömästi. Kannattaa myös huomioida, että itse lainahakemuksen tekeminen ei vielä sido lainanhakijaa mihinkään, eikä maksa mitään.

Kaikki tarvittavat dokumentit voi myös lähettää sähköisesti ja luonnollisesti myös lainasopimus voidaan allekirjoittaa sähköisesti. Koko prosessi toimii siis alusta loppuun saakka ilman paperien pyörittelyä. KomplettBank myös pyrkii maksamaan lainarahat lainanhakijan tilille mahdollisimman nopeasti, mutta jos kyseessä on hieman suurempi lainasumma niin niiden siirroissa saattaa mennä 1 – 2 pankkipäivää.

Kaikki sellaiset henkilöt voivat hakea lainaa KomplettBankilta, jotka ovat vähintään 23-vuotiaita, heillä on ollut pysyvä suomalainen osoite viimeisten 36 kuukauden ajan, heillä on säännöllisiä tuloja, sekä tämän lisäksi myös puhtaat luottotiedot.

Yhteenveto

KomplettBankin maine Suomessa on varsin myönteinen. Vaikka yleisesti onkin tiedossa, että suomalaiset lainanhakija suosivat ensisijaisesti kotimaisia lainasivustoja, niin nettipankkien kyseessä ollessa norjalaiset toimijat ovat kuitenkin lunastaneet ehdottomasti lupauksensa ja pystyneet toimittamaan suomalaisille lainanhakijoille turvallisen, luotettavan ja hyväehtoisen lainapaketin. Jotakin kyseisen nettipankin toiminnasta kertoo myös se, että se on tosiaan ollut toiminnassa jo noin viitisen vuotta ja toimii varsin laajalti Pohjoismaisilla rahoitusmarkkinoilla.

KomplettBankilla on tarjota omille asiakkailleen myös selkeä verkkosivusto, sekä hyvin toimiva asiakastuki ja sinne voi olla yhteydessä joko puhelimen tai sähköpostin välityksellä. Asiakastuki palvelee asiakkaita arkipäivisin klo. 9.00 – 16.00. Eräs tarkemman tutustumisen arvoinen osio on myös sen tarjoama UKK-osio, jossa voi tutustua sekä laina- kuin myös luottokorttiaiheisiin yleisimpiin kysyttyihin kysymyksiin ja vastauksiin. KomplettBank on siis ehdottomasti turvallinen ja todella hyväehtoinen nettipankki, jonka varsin monipuolinen lainavalikoima on tullut jo ilahduttavan monille suomalaisille kuluttajille tutuksi.

  • Ikäraja: 23
  • Pienin laina: 1 000 €
  • Suurin laina: 50 000 €
  • Laina-aika:
  • Pienin laina-aika:
  • Suurin laina-aika: