Laina.fi

Laina.fi lainarahat tilillä: alle 2 tunnissa

Laina.fi sivustoon kannattaa tutustua jos hakusessa on helposti ja nopeasti haettavissa oleva kertalaina jonka summa on 4 000 eurosta jopa 10 000 euroon saakka. Laina.fi:llä oli aiemmin myös tarjolla pikavippi mutta se poistettiin uuden lakimuutoksen yhteydessä vuoden 2019 elokuussa. Laina.fi sivuston taustalta löytyy sellainen yritys kuin DFC Nordic Oy. Sillä on muitakin tunnettuja lainasivustoja, jotka ovat varmasti monelle suomalaiselle kuluttajalle tuttuja jo entuudestaan. Esimerkiksi sellaiset lainapaikat kuin Risicum ja OK Money ovat kumpikin kyseiseen yritysryppääseen kuuluvia.

Miten nopeasti saan Laina.fi luoton tililleni?

Koska Laina.fi on erikoistunut niin sanottuihin pienlainoihin eli pikavippeihin, tarkoittaa se sitä että myös lainat maksetaan lainanhakijan tilille todella nopeasti heti myönteisen lainapäätöksen jälkeen. Laina.fi pystyy siis maksamaan lainarahat lainanhakijan tilille jopa muutamissa minuuteissa.

Tarvitsetko joustavaa lainaa?

Laina.fi lainasivuston kautta haettava laina ovat varsin joustava, sekä ehtojensa kuin myös esimerkiksi takaisinmaksuaikojensa puolesta. Myös se että luottopäätös on saatavilla todella nopeasti ilahduttaa varmasti useimpia lainanhakijoita. Koska Laina.fi lainaoissa takaisinmaksuaikataulu on todella selkeä ja hyvin sivuilla esitelty, on luoton/lainanottajan myös helppoa suunnitella omaa talouttaan pidemmällekin.

Laina.fi lainatuotteet

Laina.fi tarjoaa kertalainaa joka on haettavissa aina 4000 eurosta aina 10 000 euroon saakka ja sille voi laina-aikaa valita joko 36 – 84 kuukautta lainasummasta riippuen.

Hakuprosessi

Kuten monilla muillakin netin lainasivustoilla myös Laina.fi sivustolla lainanhakuprosessi toimii kokonaisuudessaan niiden omien verkkosivujen kautta helpolla sähköisellä hakemuksella. Voidakseen hakea lainaa Laina.fi lainasivustolta lainanhakijan täytyy olla vähintään 20-vuotias, mutta korkeintaan 75-vuotias. Tämän lisäksi lainanhakijalta edellytetään myös puhtaita luottotietoja, sekä sitä hänellä on vakituinen osoite Suomessa. Laina.fi myös edellyttää että lainanhakija toimittaa todistuksen tuloistaan, eli esimerkiksi palkkakuitista tai eläkepäätöksestä.

Yhteenveto

Laina.fi on hyvä valinta kun etsitään nopeaa kertalainaa joka on helposti haettavissa. Sen lainakriteerit ja ehdot ovat myös varsin kohtuulisia, jonka takia kyseiset lainatuotteet sopivat monentyyppisille lainanhakijoille. Laina.fi:n tarjoamat lainat ovat myös todella kilpailukykyisiä hintansa puolesta kun niitä verrataan muihin vastaavanlaisia pikavippejä tarjoaviin lainasivustoihin joita markkinoilta nykyisin on löydettävissä. Koska kyseessä on myöskin tunnettu ja vakavarainen yritys, niin kuluttajat voivat olla varmoja että koko lainanhakuprosessi alusta loppuun saakka hoituu asianmukaisesti ja turvallisesti.

  • Ikäraja: 20
  • Pienin laina: 4 000 €
  • Suurin laina: 10 000 €
  • Laina-aika: 36 - 84 kk
  • Pienin laina-aika: 36 kk
  • Suurin laina-aika: 84 kk