OstosRaha

OstosRaha lainarahat tilillä: jopa välittömästi

Ostosraha on helposti haettava lainarahoitus, jota voi hakea aina 400 eurosta jopa 3 000 euroon saakka. Ostosraha ei ole varsinainen pikavippi sivusto, mutta se mahdollistaa kuitenkin myös pienemmän lainasumman hakemisen helposti ja nopeasti. Ostosraha on osa OPR-Finance Oy yritystä, jolla on muitakin laadukkaita lainasivustoja. Niitä ovat esimerkiksi sellaiset kuin Everyday.fi ja Yritysluotto.fi.

Miten nopeasti saan Ostosrahan tililleni?

Ostosrahan yksi suurimpia etuja on ehdottomasti sen nopeus. Kyseinen lainasivusto nimittäin pystyy maksamaan lainarahat lainanhakijan tilille todella ripeästi, heti sen jälkeen kun myönteinen lainapäätös on saatu ja lainasopimus allekirjoitettu. Ostosraha lupaakin lainarahat lainanhakijan tilille jopa 15 minuutissa. Kannattaa kuitenkin huomioida, että nopeuteen vaikuttaa aina osittain myös lainanhakijan oman pankin siirtoajat.

Tarvitsetko joustavaa lainaa?

Kun toiveissa on helppo, nopea ja joustava laina, on Ostosraha todella varteenotetteva vaihtoehto. Lainan takaisinmaksuaikaa voi saada esimerkiksi vuodesta jopa 3 vuoteen saakka. Lainan hallinnointi on myös helppoa, sillä laskun voi saada sähköisenä ja lainan voi niin halutessaan maksaa myös pois etuajassa.

Ostosraha lainatuotteet

Ostosraha tarjoaa kuluttajille hyväehtoista kulutusluottoa. Se on siis yksityislaina, jota haetaan helpolla verkkohakemuksella netistä. Kulutusluottohan on hyvä ratkaisu monenlaisiin tilanteisiin, sillä sen avulla voi rahoittaa pientä kuin vähän suurempaakin lainarahan tarvetta.

Hakuprosessi

Ostosrahaa haetaan helpolla verkkohakemuksella netissä. Lainanhakijan tulee siis vain täyttää hakemukseen lainasumma ja laina-aika, sekä tämän lisäksi omat henkilö-ja yhteystiedot. Kun lomake klikataan eteenpäin, niin myös lainapäätös on tämän jälkeen saatavilla todella nopeasti. Ostosraha lainatuotteet ovat myös kaikki vakuudettomia. Ostosraha kulutusluottoa voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt, jotka ovat vähintään 20-vuotiaita, mutta korkeintaan 75-vuotiaita. Henkilön tulee myös olla Suomen kansalainen ja tämän lisäksi hakijalta edellytetään jonkun suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta, pysyvää osoitetta Suomessa, puhtaita luottotietoja sekä henkilökohtaista matkapuhelinnumeroa.

Yhteenveto

Kun tarvitaan hyväehtoista ja helposti haettavaa kulutusluottoa, on Ostosraha todellakin tarkemman tutustumisen arvoinen. Ostosraha tarjoaa kokonaisvaltaisen palvelupaketin, eli tarjolla on myös hyvin toimiva asiakastuki. Se palvelee asiakkaita joka päivä kello 9.00 – 22.00 ja yhteyttä sinne voi ottaa puhelimen tai sähköpostin välityksellä. Puhelinpalvelu on avoinna kello 9.00 – 18.00. Ostosraha myös tarjoaa maksuvapaita kuukausia lainalle, joita voikin kaiken kaikkiaan saada 1-3 kappaletta vuodessa. Kaiken kaikkiaan siis hyvä vaihtoehto silloin kun etsitään asianmukaista toimijaa, joka tarjoaa edullista ja hyväehtoista lainaa.

  • Ikäraja: 20
  • Pienin laina: 400 €
  • Suurin laina: 3 000 €
  • Laina-aika: 12 - 36 kk
  • Pienin laina-aika: 12 kk
  • Suurin laina-aika: 36 kk