Risicum

Risicum lainasivuston kautta voit hakea itsellesi kahta erilaista lainatuotetta helposti ja nopeasti. Tarjolla on joustolaina, jossa luottoraja voi olla 100 – 5 000 euroa ja kertalaina, jossa lainaa voi hakea 4 000 – 10 000 euroa. Risicumin lainatuotteet ovat kumpainenkin siis helposti haettavissa. Tämän lisäksi ne ovat myös saatavilla aina ilman vakuuksia tai takaajia.

Risicumin taustalta löytyy luotettava, kotimainen Aurajoki Nordic Oy, jolla on myös muita lainasivuja. Niitä ovat esimerkiksi Ok Money ja Laina.fi. Risicumin kautta haettava Joustoluotto tarjoaa myös yhtä markkinoiden suurimmista luottorajoista, sillä tosiaan siinä voi limiittiä saada jopa 5 000 euroa. Tästä syystä se onkin todella loistava lainatuote, jolla voi rahoittaa monenlaista lainarahan tarvetta.

Miten nopeasti saan Risicum luoton tililleni?

Risicumin kautta haettavat lainat ovat siis myös aina saatavilla todella nopeasti, eli jopa muutamissa minuuteissa myönteisen lainapäätöksen jälkeen. Sinun ei siis tarvitse todellakaan odotella kauan aikaa, päästäksesi nauttimaan lainarahoista. Risicum sopii siis myös hyvin lainapaikaksi tilanteessa, jossa lainarahat tarvitaan nopealla aikataululla käyttöön.

Tarvitsetko joustavaa lainaa?

Risicum tarjoaa omille lainoilleen myös mukavia etuja, eli esimerkiksi joustolaina on saatavilla uusille asiakkaille korottomana 30 vuorokauden ajaksi. Joustoluotossa kuluja kertyy myös vain ja ainoastaan nostetusta luoton määrästä. Risicumin joustoluotossa takaisinmaksuaikaa voi maksimissaan saada jopa upeat 52 kuukautta, eli kyseessä on siis todella joustava lainatuote. Listoilta löytyvä kertalaina on myös ehdoiltaan joustava, sillä kyseisen lainatuotteen takaisinmaksu esimerkiksi on todella joustavaa. Voit siis maksaa sitä kuukausittaisissa erissä omavalintaisia summia tai vaihtoehtoisesti yhdellä kertaa koko lainan pois.

Risicum lainatuotteet

Risicum lainapaikka tarjoaa siis kahta erilaista lainatuotetta haettavaksi. Kyseessä ovat joustolaina 100 – 5 000 €)  ja kertalaina (4 000 – 10 000 €). Kummatkin ovat ehdoiltaan hyviä kaiken lisäksi helposti haettavissa. Niin halutessaan lainoja voi myös uusia. Valitse siis itsellesi parhaiten sopiva lainatuote Risicumin lainatuotevalikoimasta ja pistä helppo hakemus vaikka jo tänään vetämään.

Hakuprosessi

Monia kuluttajia on myös ilahduttanut suuresti se, että Risicumin kautta haettavat lainat ovat myös todella helposti haettavissa. Niitä haetaan nimittäin helpolla sähköisellä hakemuksella, suoraan kyseisen lainapaikan omien verkkosivujen kautta. Ennen lainan hakemista voi myös olla hyvä idea käydä kurkkaamassa sivuilta löytyvä kätevä lainalaskuri, jossa lainasumman valitsemalla näet helposti lainan lyhennyserät, sekä kaikki siihen liittyvät kulut. Laina siis haetaan näpsäkästi Risicumin omien verkkosivujen kautta ja ihan ensimmäiseksi valitaan toivottu lainasumma, jonka jälkeen täytetään helppo ja nopea hakulomake. Lainapäätös on tosiaan saatavilla myös välittömästi ja jos on myönteinen, rahat maksetaan tilille heti.

Yhteenveto

Kotimainen Risicum on varsin tunnettu suomalaisten kuluttajien keskuudessa, esimerkiksi siitä syystä että se mainostaa omaa toimintaansa varsin aktiivisesti. Tämän lisäksi sen tunnettavuutta on myös lisännyt sen luotettava toiminta ja edulliset lainatuotteet. Tyytyväisen lainaajat ovat nimittäin kertoneet myös kavereilleen kyseisestä lainasivustosta. Kyseessä on siis täysin luotettava yritys, jonka toiminta on kaikin puolin luotettavaa ja tasalaatuista. Kummatkin sen tarjoamista lainatuotteista ovat myös todella käteviä ja varsinkin Risicumin tarjoama joustoluotto on kerännyt paljon kiitosta siitä, että sen luottoraja on todellakin yksi markkinoiden suurimmista (5 000 €).

  • Ikäraja: 20
  • Pienin laina: 4000 €
  • Suurin laina: 10 000 €
  • Laina-aika: 1 - 7 vuotta
  • Pienin laina-aika: 1 vuosi
  • Suurin laina-aika: 7 vuotta