Vikinglaina

Vikinglaina lainarahat tilillä: HETI

Vikinglaina on yksi P2P Finland Oy:n lainasivuista. Muita kyseisen yrityksen lainasivuja ovat esimerkiksi myös sellaiset kuin Capitum ja Eurovippi. Kyseessä on luotettava toimija, joka tarjoaa suomalaisille kuluttajille lainarahaa 20 – 2 250 euroa. Kyseessä on täysin kotimainen yritys, joka sekä tunnettu kuin myös turvallinen maineeltaan. Se on ollut toiminnassa muutamia vuosia, eli vuodesta 2016 saakka.
Satasen laina

Vikinglaina lainaesimerkki: 100 euron pikavippi

100 € näppärä pikavippi napsahtaa tilillesi jopa välittömästi lainahakemuksen jättämisen jälkeen, jos lainanpäätös on myönteinen.

Voit sadan euron lainallesi takaisinmaksuajaksi vaikka jonkun seuraavista:

 • 7 vrk
 • 14 vrk
 • 30 vrk

Lainaa 100 € tästä
Mitä sitten maksan takaisin?
Jos valitset sadan euron lainalle maksuajaksi 7 vrk, maksat takaisin kokonaisuudessaan 130,95€, 14 vrk 131,91€ ja 30 vrk 134,08€. Elikkä tältä näyttäisi sadan euron lainan takaisinmaksu korkoineen ja kuluineen:

 • 7 vrk 130,95€
 • 14 vrk 131,91€
 • 30 vrk 134,08€

Tätä edullisempaa lainarahaa saa hakea kissojen ja koirien kanssa. Vikinglaina on siis pitänyt huolen siitä että sen lainat ovat paitsi joustavia ja edullisesti saatavilla, niin tämän lisäksi myös todella edullisia hinnoiltaan. Jos siis tarvitset nopeaa ja edullista pikalainaa, niin kannattaa pistää hakemus välittömästi menemään Vikinglainalle!

Miten nopeasti saan Vikinglainan tililleni?

Vikinglaina lainapaikka tietää miten tärkeää kuluttajille on lainarahojen nopea saanti ja siksi se tekeekin lainapäätökset jopa 5 minuutissa. Jos lainapäätös on myönteinen, niin lainarahat maksetaan lainanhakijan tilille jopa muutamissa minuuteissa. Jos haluaa varmistaa että lainarahat ovat nopeasti saatavilla, niin lainahakemus kannattaa tehdä asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Tarvitsetko joustavaa lainaa

Vikinglaina lainasivulle lainahakemuksen voi laittaa menemään niin halutessaan 24/7. Lainapäätös on myös tosiaan saatavilla niinkin nopeasti kuin noin 5 minuutissa ja laina-aikaa voi saada mahtavat 7 – 90 vuorokautta. Vikinglaina on siis myös takaisinmaksuaikojensa puolesta todella joustava ja näin ollen myös hyvä valinta. Lainahakemus on myös mahdollista jättää sekä netissä lainapaikan omilla verkkosivuilla tai tekstiviestitse.

Vikinglainan lainatuotteet

Vikinglainan tarjoama lainatuote on siis kätevä jatkuva luotto, jota voi hakea aina 20 eurosta aina jopa 2 250 euroon saakka. Kyseinen laina on siis suorastaan salamannopeasti saatavilla, jonka takia se soveltuu mitä parhaiten sellaiseen tilanteeseen jossa lainarahat tarvitaan nopeasti käyttöön. Se on myös myönnettyyn luottorajaan jatkuvasti käytössä, eli se toimii hyvin samankaltaisesti kuin luottokortti.

Hakuprosessi

Vikinglainan kautta haettavan pikalainan hakeminen käy käden käänteessä ja todella helposti, näppärän verkkohakemuksen välityksellä. Lainahakemuksen tekemiseen meneekin vain noin viisi minuuttia aikaa. Hakemukseen täytetään vain omat henkilö- ja yhteystiedot, toivottu lainasumma ja takaisinmaksuaika.

Vikinglainan kautta kätevää pikalainaa voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt, jotka ovat vähintään 18-vuotiaita ja heillä on pysyvä osoite Suomessa. Tämän lisäksi hakijalta edellytetään myös sitä, että hänellä on jonkun suomalaisen pankin pankkitili ja jonkun suomalaisen puhelinoperaattorin matkapuhelinliittymää.

Edellä mainittujen kriteereiden lisäksi Vikinglaina myös edellyttää monien muiden lainasivustojen tapaan että luotonhakijalla on myös puhtaat luottotiedot.

Yhteenveto

Vikinglaina on siis maineeltaan varsin hyvä lainasivusto, joka on tehnyt pikalainan hakemisesta mahdollisimman helppoa kuluttajille. Vikinglainan tarjoamassa pikalainassa korot ovat myös suhteellisen alhaisia, jonka takia sen tarjoama lainatuote myös kestää hyvin vertailun.
Vikinglaina mahdollistaa lainanhakemisen myös mobiililaitteella, joka tarkoittaa sitä että hakemuksen voi laittaa menemään vaikka bussissa tai junassa istuessa. Lainan takaisinmaksu on myös joustavaa, sillä laina-aikaa annetaan tosiaan varsin avokätisesti (7 – 90 vrk). Lainoja Vikinglaina maksaa ulos päivittäin aikavälillä 07.00 – 23.00.
Tarjolla on myös asiakastuki, joka palvelee arkipäivisin kello 10.00 – 15.00. Yhteyttä voi ottaa joko sähköpostin (asiakaspalvelu@p2pfinland.fi) tai puhelimen (0600 922 42) välityksellä.

 • Ikäraja: 18
 • Pienin laina: 20 €
 • Suurin laina: 2 250€
 • Laina-aika: 7 - 90 vrk
 • Pienin laina-aika: 7 vrk
 • Suurin laina-aika: 90 vrk
 • Vuosikorko: 239,10%
Esimerkkilaina: 100€ / 14 vuorokauden ajaksi. Maksat takaisin 130,95€ jossa vuosikoron osuus on 0.95€ ja nostopalkkio 30€.