AVippi

Voihan räkä, AVippi on lopettanut toimintansa mutta ei hätää - Klikkaa itseesi suositulle pikavippi sivullemme!

Avippi - suljettu

Oho, Avippi on lopettanut toimintansa! Tämähän tarkoittaa että kyseiseltä lainapaikalta ei voi hakea uutta lainaa. Mikäli sinulla jo on Avippi laina mitä maksat pois, voit toki vielä kirjautua sivuille. Arvostelussa olevat tiedot ei ole ajan tasalla eikä niitä päivitetä enää!

Voit halutessasi jättää tassunjälkesi eli kokemuksiasi Avippi lainoista alla!

Avippi - vanha arvostelu jossa usein kysyttyä sekä kokemuksia

Avippi.fi ilmoitus

Oho, Avippi on lopettanut toimintansa! Arvostelussa olevat tiedot on päivittämättä, eivät ole ajan tasalla eikä Avipiltä voi juuri nyt hakea lainaa.

AVippi tarjoaa helposti haettavia ja nopeita pikavippejä kaikille sellaisille kuluttajille, jotka etsivät itselleen nopeaa lainarahoitusta. AVipin kautta pikalainaa voi hakea 20 – 2 250 euroa ja laina-aikaakin voi saada todella joustavasti, eli 7, 14, 30 tai 90 vuorokautta.

Miten nopeasti saan AVippi lainan tililleni?

AVippi pikavippi on saatavilla todella nopeasti, eli jopa muutamien minuuttien kuluessa siitä kun myönteinen lainapäätös on saatu ja lainasopimus allekirjoitettu. Kyseisen lainasivuston suurimpia etuja onkin juuri helpon haettavuuden lisäksi myös sen todella nopea saatavuus.

Tarvitsetko joustavaa lainaa?

AVippi on myös todella joustava lainatuote, sillä sitä voi todellakin hakea vain muutamasta kymmenestä eurosta aina jopa yli kahteen tuhanteen euroon saakka. Moni pikavippiä hakeva kuluttaja arvostaakin yli kaiken sitä, että laina on saatavilla nopeasti ja helposti. Nimi pikavippi kertookin hyvin mistä on kysymys, eli pienlaina halutaan saada käyttöön yleensä mahdollisimman nopeasti. AVippi toimii juuri näin ja on pitänyt huolen siitä, että sen siirtoajat ovat yksiä markkinoiden nopeimmista.

AVippi lainatuotteet

AVippi tarjoaa siis erilaisia pikavippejä, jotka ovat haettavissa ilman takaajia tai vakuuksia. Sen lainatuotteet sopivat monen tyyppisille lainanhakijoille, sillä niiden lainakriteerit ovat varsin kohtuullisia. AVippi myös ottaa lainahakemuksia vastaan jopa 24 tuntia vuorokaudessa, viikon jokaisena päivänä, eli lainahakemuksen voi heittää sisään silloin kun se itselle parhaiten sattuu sopimaan. Kannattaa kuitenkin huomioida, että koska kyseessä on pikavippi, niin Suomen pikavippilainsäädännön mukaan niitä voidaan maksaa lainanhakijan tilille vain klo. 07.00 – 23.00 välisenä aikana.

Hakuprosessi

AVippien hakuprosessi on tehty äärimmäisen helpoksi, sillä kaikki tapahtuu kätevän verkkohakemuksen välityksellä kyseisen lainapaikan omilla sivuilla. Lainaa voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt, jotka ovat vähintään 18-vuotta täyttäneitä Suomen kansalaisia ja heillä löytyy puhtaat luottotiedot. Lainahakemus on mahdollista tehdä sekä pöytäkoneella kuin mobiililaitteellakin internetin avustuksella tai vaihtoehtoisesti tekstiviestin välityksellä.

Yhteenveto

AVippi tarjoaa siis perinteisiä pikavippejä omille asiakkailleen. Se on siis erikoistunut niin sanottuihin pienlainoihin. Se on kuitenkin muistanut myös sen, että lainanhakijat nykyisin vertailevat lainatuotteita varsin aktiivisesti ja siksi sen tarjoamat pienlainat ovatkin varsin kilpailukykyisiä niin hinnoiltaan kuin myös lainaehdoiltaankin. AVippi tarjoaa myös hyvin toimivan asiakastuen, joka palvelee joka arkipäivä klo 10.00 – 15.00. Yhteyttä asiakastukeen voi ottaa joko puhelimen tai sähköpostin välityksellä. Kaiken kaikkiaan siis todella hyväehtoinen pikavippisivusto, joka mahdollistaa helpon, nopean ja turvallisen pikavipin hakemisen monenlaisille lainanhakijoille.