Pikavippi

Hae itsellesi allaolevan listan kautta pikavippi aina 20 eurosta jopa 4 000 euroon saakka. Pikavipin hakeminen tapahtuu salamannopeasti käyttäen verkkopankki-tunnuksia ja Pikavippi maksetaan tilillesi jopa välitettömästi!

Näiltä todella nopeasti vippi tilille pankkitunnuksilla

Esimerkki: 2 000€ / 12 kuukauden ajaksi. Maksat takaisin yhteensä: 2 216,65 €.
Esimerkki: 1000€ / 2 vuoden ajaksi. Kuukausierä: 54 € (pääoma + korko + tilinhoitomaksu 2,90 €). Nimelliskorko: 19,95 %. Todellinen vuosikorko 29,07 %. Vuoden kokonaiskustannukset: 646 €. Laina-aika: 2 v. Ei muita kuluja.
Esimerkki: 1000 euroa / maksuaikaa 2 vuotta. Kuukausierä: 54 € (pääoma + korko + tilinhoitomaksu 2,90 €). Nimelliskorko: 19,95 %. Todellinen vuosikorko 29,07 %. Vuoden kokonaiskustannukset: 646 €. Laina-aika: 2 v. Ei muita kuluja.
Esimerkki: 4000€ / 3 vuoden ajaksi. Maksat takaisin yhteensä: 5740,22€. Vuotuinen nimelliskorko 19,90% tilinhoitomaksu 11€/kk Todellinen vuosikorko: 24,00% - 28,33%. Esimerkkilaina: kokonaiskulut 4000 euron 36 kuukauden luotolle ovat 5740,22 €.
Esimerkki: 100€ / 30 vuorokauden ajaksi. Maksat takaisin yhteensä: 106,67€.
Esimerkki: 2 000€ / 12 kuukauden ajaksi. Maksat takaisin yhteensä: 2 295€.
Esimerkki: 2 000€ / 12 kuukauden ajaksi. Maksat takaisin yhteensä: 2 295 €.
Esimerkki: 2 000€ / 12 kuukauden ajaksi. Maksat takaisin yhteensä: 2 295 €.
Esimerkki: 10 000€ / 5 vuoden ajaksi. Maksat takaisin yhteensä: 13 958€.
Esimerkki: 4 000€ / 36 kuukauden ajaksi. Maksat takaisin yhteensä: 5 740,22€.
Esimerkki: 2000 € lainassa 3 vuoden laina-ajalla, todellinen vuosikorko on 28,9 %, huomioiden kaikki lainakustannukset. Lainan kuukausierä on 80,23 €, kuukausieriä 36 kpl ja takaisinmaksettava kokonaissumma 2888,11 € (sis. lainanhoitopalkkion 6 €/kk). Lainan nimelliskorko on 19,9 %.

Etkö löydä sinulle sopivaa vippiä? Kokeile meidän omaa hakemusta!

131€
72€
Täytä lainahakemus Hae itsellesi 100 - 60 000 euron lainaa
Odota minuutti Herttalaina välittää hakemuksesi 30+ eri lainaajalle
Saat lainatarjouksia! Valitse sinulle sopivin laina ja saat lainarahat nopeasti pankkitilillesi!
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1 - 20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Pikavippi on pienehkö lainasumma, eli se yleensä asettuu 50 euron ja 2 000 euron välille. Kun on tarve saada lainaa heti, niin ilmainen pikavippi on monelle se paras ratkaisu. Pikavipit myös maksetaan yleensä takaisin suhteellisen nopeasti ja pieni ilmainen pikavippi onkin yleisin lainatuote. Lainasumma on siis pieni ja todellinen vuosikorko, muut kulut ja siten kokonaiskustannus ovat varsin maltillisia. Usein on mahdollista saada pikavippi, joka on sillä tavalla joustava, että sen saa ilman vakuuksia saman päivän aikana.

Joskus on mahdollista saada jopa lyhennysvapaita kuukausia, vaikka luoton keskimääräinen laina-aika on vain muutamia kuukausia. Aiemmin pikavipit olivat kuluiltaan hieman korkeita, mutta uuden pikavippilainsäädännön tullessa voimaan vuonna 2013, pikavippien kulut saatiin asetettua varsin hyvälle mallille. Tuona kyseisenä vuonna pikavipeille nimittäin asetettiin korkokatto. Se tarkoittaa sitä, että kuukausikorko, kulut, ja lainasumman takaisinmaksun kokonaiskustannus on helpompi hahmottaa ja ne eivät voi kohota todella korkeiksi.

Pikavipit ovatkin oivallinen tapa saada lainaa ilman ylimääräistä hässäkkää ja rahoittua nopeasti saman päivän aikana. On nimittäin aivan luonnollista, että kenelle tahansa meistä voi eteen sattua tilanne, jossa pikavippi ilman vakuuksia tarvittaisiin mahdollisimman pian. Luonnollisesti myös hyvillä ehdoilla, eli pienet kulut, joustava luoton maksuaika, sopiva lainasumma ja maltillinen kokonaiskustannus ovat toivelistalla, kun pikavippi heti on haussa. Nykyisissä pikavippejä tarjoavissa lainapaikoissa ovatkin tosin sekä ehdot kuin myös kulut varsin hyviä kuluttajan kannalta ja siksi ne ovat myös varteenotettava tapa rahoittua nopeasti.

Tutustu siis sivuillamme arvosteltuihin suureen määrään upeita pikavippipaikkoja, jotka tarjoavat nopeasti ja helposti rahoitusta hyvillä ehdoilla. Listamme avulla pikavippipaikkojen vertailu on äärimmäisen helppoa, sillä olemme pyrkineet tekemään arvosteluista helposti ymmärrettäviä ja selkeitä. Niistä löydät esimerkiksi vippien kulut ja muut tärkeät asiat. Muutama perusjuttu tosin pätee kaikkiin paikkoihin, eli kaikista on mahdollista saada pikavippi nopeasti. Vain 18 vuotta täyttäneet voivat hakea. Joissakin paikoissa tulee ikää olla 20 vuotta tai peräti 23 vuotta. Kannattaa tarkistaa aina erikseen, mutta nyrkkisääntö siis on, että 18 vuotta täyttäneet tai vanhemmat voivat hakea pientä lainaa heti eli pikavippiä.

Luonnollisesti myös arvostelumme ovat kaikki täysin puolueettomasti laadittuja ja pikavipin etsijä voikin huoletta luottaa sivuiltamme löytyviin tietoihin, joten lue lisää arvosteluistamme, niin saat helposti etsimäsi tiedon. Kuten muidenkin lainatuotteiden kohdalla, myös pikavippien ollessa kyseessä niin vertailu kannattaa aina. Sen avulla lainanhakija voi nimittäin säästää suuriakin summia rahaa, sillä eri lainapaikat ovat asettaneet erilaisia ehtoja ja kuluja omille lainatuotteilleen. Todellinen vuosikorko, kulut, lainasumma, maksuaika ja tietysti kokonaiskustannus vaihtelevat paljon eri lainapaikkojen välillä. Toisissa paikoissa takaisinmaksu on joustava ja on mahdollista saada pidennettyä maksuaikaa, mutta todellinen vuosikorko pysyy silti samana. Jopa lainasumma on sellainen, joka saattaa olla joustava, eli pikavippi heti voi olla vaikka 100€ ja sitten voi lainata vielä toiset 100€.

Kannattaa siis muistaa, että vaikka pikavipit ovat monilla lainasivustoilla keskenään hyvin samankaltaisia, niin jokainen pikavippiyritys kuitenkin hinnoittelee itse omat tuotteensa (muun muassa todellinen vuosikorko ja muut kulut vaihtelevat) ja määrittelee omat ehtonsa. Tästä syystä niiden välillä saattaa löytyä hyvinkin suuria eroja, jotka kannattaa selvittää tutustumalla meidän pikavippiarvosteluihimme.

Kysymyksiä ja vastauksia pikavipeistä

Mistä voi hakea pikavippiä?

Pikavippejä tarjoavat useimmat netin lainasivustot. Niistä jotkut ovat erikoistuneet vain pikavippeihin. Jotkut lainan myöntäjät taas saattavat olla siinä mielessä vähemmän joustavia lainpaikkoja, että ne tarjoavat vain muita lainatuotteita. Kattavan listauksen laadukkaita ja turvallisia pikavippisivustoja löydät meidän sivuiltamme arvostelujen kera. Mikäli tarve on saada pikavippi heti, niin lähes kaikista pikavippejä myöntävistä paikoista sen saaminen on mahdollista. Lue lisää arvosteluistamme.

Onko pikavippi turvallinen lainatuote?

Nykyiset pikavipit ovat ehdottoman turvallisia. Suomessa pikavipin ottajaa suojelee paitsi Suomen laki, myös kuluttajansuojalaki. Erilaiset arvostelut ovat myös hyvä tapa varmistua sivuston luotettavuudesta. Todellinen vuosikorko on myös säännöstelty laissa määrätyn korkokaton avulla, joten se ei voi nousta huimiin lukemiin.

Kuinka vanha minun pitää olla, jotta voin ottaa pikavipin?

Pikavippien lainakriteerit ovat yleensä suhteellisen alhaiset, eli monilla pikavippejä tarjoavalla lainasivustolla vippiä voi hakea 18 vuotta täyttäneet. Joillain sivustoilla tosin vain 20 vuotta täyttäneet ja muutama harva haluaa asiakkaikseen vain 23 vuotta täyttäneet hakijat. Eli kannattaa tarkistaa aina erikseen.

Voinko ottaa pikavipin ilman vakituista työpaikkaa?

Pikavipit ovat siitä mukavia lainatuotteita, että niitä voivat hakea yleensä myös työttömät henkilöt. Koska kyseessä on pienet lainasummat, niin lainanhakijalle ei aseteta kovinkaan paljon lainakriteereitä. Tosin mikäli on hyvät tulot, niin silloin voi vipattava lainasumma olla hieman suurempi ja todellinen vuosikorko varsin alhainen.

Unohdin maksaa pikavippini takaisin, mitä teen?

Tilanteessa, jossa pikavipin takaisinmaksu on unohtunut, kannattaa olla mahdollisimman pian yhteydessä siihen lainapaikkaan joka pikavipin on myöntänyt. Yleensä asiakastukeen saa yhteyttä sähköpostin, puhelimen tai live chatin välityksellä. Useimmissa tapauksissa myös asiat saadaan selvitettyä, kunhan lainanottaja on yhteydessä lainanantajaan. Eli ota heti yhteyttä, niin usein vältät ylimääräiset kulut.

Voinko hakea pikavippiä mobiililla?

Suuressa osassa lainapaikoista hakuprosessi on joustava ja se mahdollistaa pikavipin hakemisen myös mobiililaitetta käyttäen. Lue lisää arvosteluistamme, niin tiedät missä paikoissa voit hakea vippiä mobiililaitteella.

Miten nopeasti saan pikavipin tililleni?

Pikavippi on siitä mahtava lainatuote, että lainasumma on saatavilla hakijalle todella nopeasti. Yleensä lainasumma on lainanhakijan tilillä jopa muutamissa minuuteissa siitä, kun myönteinen lainapäätös on saatu ja lainasopimus allekirjoitettu. Kannattaa kuitenkin huomioida, että maksun nopeuteen vaikuttaa myös lainanhakijan oman pankin siirtoajat.