Pikavippi

Pikavippi on pienehkö lainasumma, eli se yleensä asettuu 50 euron ja 2 000 euron välille. Kun on tarve saada lainaa heti, niin ilmainen pikavippi on monelle se paras ratkaisu. Pikavipit myös maksetaan yleensä takaisin suhteellisen nopeasti ja pieni ilmainen pikavippi onkin yleisin lainatuote.

Nappaa itsellesi pikavippi jonka saat tilillesi jopa heti! Täältä löydät kaikki Herttalainaan vipit!

Pikavippi - heti tilille

Pikavipit ovatkin oivallinen tapa saada lainaa ilman ylimääräistä hässäkkää ja rahoittua nopeasti saman päivän aikana. On nimittäin aivan luonnollista, että kenelle tahansa meistä voi eteen sattua tilanne, jossa pikavippi ilman vakuuksia tarvittaisiin mahdollisimman pian. Luonnollisesti myös hyvillä ehdoilla, eli pienet kulut, joustava luoton maksuaika, sopiva lainasumma ja maltillinen kokonaiskustannus ovat toivelistalla, kun pikavippi heti on haussa. Nykyisissä pikavippejä tarjoavissa lainapaikoissa ovatkin tosin sekä ehdot kuin myös kulut varsin hyviä kuluttajan kannalta ja siksi ne ovat myös varteenotettava tapa rahoittua nopeasti.

Pikavippi

Lyhennysvapaat pikavipit

Joskus on mahdollista saada jopa lyhennysvapaita kuukausia, vaikka luoton keskimääräinen laina-aika on vain muutamia kuukausia. Aiemmin pikavipit olivat kuluiltaan hieman korkeita, mutta uuden pikavippilainsäädännön tullessa voimaan vuonna 2019, pikavippien kulut saatiin asetettua varsin hyvälle mallille.

Tuona kyseisenä vuonna lainoille ja pikavipeille nimittäin asetettiin korkokatto. Se tarkoittaa sitä, että kuukausikorko, kulut, ja lainasumman takaisinmaksun kokonaiskustannus on helpompi hahmottaa ja ne eivät voi kohota todella korkeiksi.

Pikavippi sivun tiedot

  • Pikavippi sivu luotiin 23.12.2019. Sivua on viimeeksi tarkistettu ja päivitetty 21.04.2021 klo 10:28.

    Herttalaina
  • Mielipiteesi on meille tärkeä! Jätä omia Pikavippi kokemuksiasi alla!

    Kommentoi
  • Eikö sivun aihe tunnu osuvan tarpeeksi hyvin? Tutustu tästä esimerkiksi Kulutusluotto - sivuun jos se olisi mielenkiintoisempi vaihtoehto!

    Lue myös

Pikavippi usein kysyttyä

❤ Mistä voi hakea pikavippiä?

Pikavippejä tarjoavat useimmat netin lainasivustot. Niistä jotkut ovat erikoistuneet vain pikavippeihin. Jotkut lainan myöntäjät taas saattavat olla siinä mielessä vähemmän joustavia lainpaikkoja, että ne tarjoavat vain muita lainatuotteita. Kattavan listauksen laadukkaita ja turvallisia pikavippisivustoja löydät meidän sivuiltamme arvostelujen kera. Mikäli tarve on saada pikavippi heti, niin lähes kaikista pikavippejä myöntävistä paikoista sen saaminen on mahdollista. Lue lisää arvosteluistamme.

❤ Onko pikavippi turvallinen lainatuote?

Nykyiset pikavipit ovat ehdottoman turvallisia. Suomessa pikavipin ottajaa suojelee paitsi Suomen laki, myös kuluttajansuojalaki. Erilaiset arvostelut ovat myös hyvä tapa varmistua sivuston luotettavuudesta. Todellinen vuosikorko on myös säännöstelty laissa määrätyn korkokaton avulla, joten se ei voi nousta huimiin lukemiin.

❤ Kuinka vanha minun pitää olla, jotta voin ottaa pikavipin?

Pikavippien lainakriteerit ovat yleensä suhteellisen alhaiset, eli monilla pikavippejä tarjoavalla lainasivustolla vippiä voi hakea 18 vuotta täyttäneet. Joillain sivustoilla tosin vain 20 vuotta täyttäneet ja muutama harva haluaa asiakkaikseen vain 23 vuotta täyttäneet hakijat. Eli kannattaa tarkistaa aina erikseen.

❤ Voinko ottaa pikavipin ilman vakituista työpaikkaa?

Pikavipit ovat siitä mukavia lainatuotteita, että niitä voivat hakea yleensä myös työttömät henkilöt. Koska kyseessä on pienet lainasummat, niin lainanhakijalle ei aseteta kovinkaan paljon lainakriteereitä. Tosin mikäli on hyvät tulot, niin silloin voi vipattava lainasumma olla hieman suurempi ja todellinen vuosikorko varsin alhainen.

❤ Unohdin maksaa pikavippini takaisin, mitä teen?

Tilanteessa, jossa pikavipin takaisinmaksu on unohtunut, kannattaa olla mahdollisimman pian yhteydessä siihen lainapaikkaan joka pikavipin on myöntänyt. Yleensä asiakastukeen saa yhteyttä sähköpostin, puhelimen tai live chatin välityksellä. Useimmissa tapauksissa myös asiat saadaan selvitettyä, kunhan lainanottaja on yhteydessä lainanantajaan. Eli ota heti yhteyttä, niin usein vältät ylimääräiset kulut.

❤ Voinko hakea pikavippiä mobiililla?

Suuressa osassa lainapaikoista hakuprosessi on joustava ja se mahdollistaa pikavipin hakemisen myös mobiililaitetta käyttäen. Lue lisää arvosteluistamme, niin tiedät missä paikoissa voit hakea vippiä mobiililaitteella.

❤ Miten nopeasti saan pikavipin tililleni?

Pikavippi on siitä mahtava lainatuote, että lainasumma on saatavilla hakijalle todella nopeasti. Yleensä lainasumma on lainanhakijan tilillä jopa muutamissa minuuteissa siitä, kun myönteinen lainapäätös on saatu ja lainasopimus allekirjoitettu. Kannattaa kuitenkin huomioida, että maksun nopeuteen vaikuttaa myös lainanhakijan oman pankin siirtoajat.

❤ Mistä voi saada nopean pikavipin heti tilille?

Tämän hetken nopeammat pikavippiä tarjoavat lainaajat ovat: Ege ja Blue Finance. Näiden pikavipit ovat usein saatavilla jo muutaman minuutin kuluessa.

Nopean pienen lainan voi myös hakea ja saada jopa heti tilille seuraavilta lainanantajilta:

Pikavippi - vertailu

Tutustu siis sivuillamme arvosteltuihin suureen määrään upeita pikavippipaikkoja, jotka tarjoavat nopeasti ja helposti rahoitusta hyvillä ehdoilla. Listamme avulla pikavippipaikkojen vertailu on äärimmäisen helppoa, sillä olemme pyrkineet tekemään arvosteluista helposti ymmärrettäviä ja selkeitä.

Niistä löydät esimerkiksi vippien kulut ja muut tärkeät asiat. Muutama perusjuttu tosin pätee kaikkiin paikkoihin, eli kaikista on mahdollista saada pikavippi nopeasti. Vain 18 vuotta täyttäneet voivat hakea. Joissakin paikoissa tulee ikää olla 20 vuotta tai peräti 23 vuotta. Kannattaa tarkistaa aina erikseen, mutta nyrkkisääntö siis on, että 18 vuotta täyttäneet tai vanhemmat voivat hakea pientä lainaa heti eli pikavippiä.

Luonnollisesti myös arvostelumme ovat kaikki täysin puolueettomasti laadittuja ja pikavipin etsijä voikin huoletta luottaa sivuiltamme löytyviin tietoihin, joten lue lisää arvosteluistamme, niin saat helposti etsimäsi tiedon. Kuten muidenkin lainatuotteiden kohdalla, myös pikavippien ollessa kyseessä niin vertailu kannattaa aina. Sen avulla lainanhakija voi nimittäin säästää suuriakin summia rahaa, sillä eri lainapaikat ovat asettaneet erilaisia ehtoja ja kuluja omille lainatuotteilleen.

Todellinen vuosikorko, kulut, lainasumma, maksuaika ja tietysti kokonaiskustannus vaihtelevat paljon eri lainapaikkojen välillä. Toisissa paikoissa takaisinmaksu on joustava ja on mahdollista saada pidennettyä maksuaikaa, mutta todellinen vuosikorko pysyy silti samana. Jopa lainasumma on sellainen, joka saattaa olla joustava, eli pikavippi heti voi olla vaikka 100€ ja sitten voi lainata vielä toiset 100€.

Kannattaa siis muistaa, että vaikka pikavipit ovat monilla lainasivustoilla keskenään hyvin samankaltaisia, niin jokainen pikavippiyritys kuitenkin hinnoittelee itse omat tuotteensa (muun muassa todellinen vuosikorko ja muut kulut vaihtelevat) ja määrittelee omat ehtonsa. Tästä syystä niiden välillä saattaa löytyä hyvinkin suuria eroja, jotka kannattaa selvittää tutustumalla meidän pikavippiarvosteluihimme.