Ege

Ege.fi

Tarvitsetko pienen pikalainan? Ege tarjoaa haettavaksi 50 - 150 euron pikalainaa!

arvosana: 4

Ege - arvostelu ja kokemuksia

Ege pikalainoja tarjoavan lainasivuston taustalta löytyy sellainen yritys kuin Ege Finance Oy, joka on aloittanut toimintansa vuonna 2008. Toimintavuosi on siis takana jo reilut kymmenen vuotta. Kyseessä on kotimainen toimija, joka on myös maineeltaan luotettava ja kestää hyvin tarkempaakin tutkailua.

Ege.fi

Miten nopeasti saan lainan tililleni?

Ege lainasivuston kautta lainat on saatavilla tilille todella nopeasti, eli se maksaa ne yleensä välittömästi sen jälkeen kun myönteinen lainapäätös on saatu ja lainasopimus allekirjoitettu.

Nopeus on tunnetusti valttia netin lainamarkkinoilla ja Ege onkin pitänyt todella hyvin huolta siitä että se on toiminnassaan ripeä ja lainarahoja ei kauan aikaa joudu odottelemaan. Yleensä ne näkyvät lainanhakijan tilillä saman päivän aikana. Kannattaa kuitenkin huomioida että nopeuteen vaikuttaa olennaisesti myös lainaajan oman pankin siirtoajat, jonka takia joissakin tapauksissa rahojen saamisessa voi kestää 1-2 pankkipäivää.

Niin halutessaan lainaaja voi käyttää kätevää Ege Ekspress-palvelua, joka takaa rahat tilille jopa 30 minuutissa.

Tarvitsetko joustavaa lainaa

Ege on myös tunnettu siitä, että sen lainat ovat varsin joustavia ja hyväehtoisia. Tämä kyseinen lainasivusto uudistikin lainatuotevalikoimaansa uuden lakimuutoksen tullessa voimaan syyskuussa 2019 ja tarjoaa siis nykyisin lainanhakijoille näppärää ja helposti haettavaa pikalainaa hyvillä ehdoilla ja edullisilla hinnoilla.

Ege arvostelun tiedot

  • Ege arvostelu luotiin 17.4.2019 ja sai meiltä arvosanaksi 4/5. Arvostelua on viimeeksi tarkistettu ja päivitetty 26.08.2023 klo 20:35.

    Herttalaina
  • Mielipiteesi on meille tärkeä! Jätä omia kokemuksiasi alla!

    Kommentoi arvostelua
  • Eikö Ege tunnu hyvältä? Voit myös kilpailuttaa GF Money lainat .

    Kilpailuta lainat

Ege usein kysyttyä

❤ Kuinka suurta lainaa Ege tarjoaa?

Ege tarjoaa haettavaksi 50, 100 ja 150 euron suuruista pikalainaa.

❤ Miten nopeasti Ege pikalaina tulee tilille?

Kun haet pikalainaa, saat normaalisti lainarahat tilillesi jo alle 2 tunnissa. Mikäli haluat rahat nopeammin, sekin onnistuu. Toki joudut silloin ”ostamaan” itsellesi Ege Express – palvelun jonka myötä saat lainarahat tilillesi jo alle 30 minuutissa.

❤ Kuinka pitkä maksu-aika ege lainoissa on?

Ege.fi tarjoaa nykyään vain ja ainoastaan 30 vuorokauden pituista lainaa. Voit myös pientä maksua vasten saada nykyiselle lainallesi pidempää maksu-aikaa.

Ege lainatuotteet

Ege tarjoilee näppäriä ja joustavia pikalainoja omille asiakkailleen. Lainaa voi siis nykyisin hakea 50, 100 tai 150 euroa nopealla ja helpolla sähköisellä hakemuksella. Kaikki Egen kautta haettavat lainat ovat myös aina vakuudettomia. Ege pikalaina onkin todella näppärä tapa rahoittaa äkillistä pienehköä rahantarvetta vaikkapa ennen tilipäivää.

Lainan hakeminen

Ege pikalainoja on myös todella nopea hakea, eli koko homma toimii alusta loppuun saakka helpolla verkkohakemuksella. Ihan ensimmäiseksi lainanhakija tunnistautuu palveluun käyttämällä omia pankkitunnuksia ja tämän jälkeen täyttää siellä näppärän ja nopean lainahakemuksen. Laina on haettavissa kaikille sellaisille henkilöille jotka ovat vähintään 20-vuotiaita, mutta korkeintaan 70-vuotiaita. Luonnollisesti raha-asioiden tulee olla hyvin hoidettu, eli esimerkiksi luottotiedoista ei tule löytyä minkäänlaisia merkintöjä. Ege myös edellyttää että lainanhakijalla on säännölliset tulot. Se saattaakin pyytää esimerkiksi palkka-tai eläketodistusta varmistaakseen asian.

Ege arvostelun yhteenveto

Ege lainasivuston kautta voi siis haka itselleen näppärän ja kätevän pikalainan tuossa tuokiossa. Koska kyseinen lainapaikka on toiminut suomalaisilla lainamarkkinoilla jo reilut kymmenen vuotta, niin se on myös monille suomalaisille kuluttajille tuttu. Se onkin kerännyt vuosien mittaan itselleen varsin positiivista palautetta, sillä paitsi että sen näppärät pikalainat kestävät hyvin vertailun, niin tämän lisäksi sivusto itsessään on todella selkeä sekä informatiivinen ja monia on myös ilahduttanut sen uusille asiakkaille tarjolla olevat upeat edut.

Lainaaja tarjoaa omille asiakkailleen myös asiakastukea, johon yhteyttä voi ottaa puhelimitse sekä sähköpostitse. Egen sivuilta löytyy myös todella mielenkiintoiset alaotsikot, eli ”lyhyesti”, ”Kanta-asiakkuus” ja ”Asiaa pikalainoista”. Edellä mainittuihin kannattaakin ihan ehdottomasti käydä tutustumassa tarkemminkin, sillä noiden otsikoiden alta löytyy hurja määrä tärkeää ja mielenkiintoista tietoa.