Lainaa eläkeläiselle

Lainaa eläkeläiselle

Monet luotonantajat ja pankit tarjoavat lainaa myös eläkeläiselle kun täytät hakemuksemme. Voi olla että haluat karata pienelle matkalle tai yllättää lapsenlapsesi kivalla yllätyksellä. Voit hakea kauttamme niin pientä kun myös hieman suurempaa lainaa.

Myös eläkeläinen voi hakea lainaa netistä

Kuten sanottua, myös eläkeläinen voi hakea lainaa netistä. Esimerkiksi Herttalainaan lainahakemuksen avulla voi hakea lainaa 100 – 60 000 euroa myös eläkkeellä ollessa.

Jotkut luotonantajista ovat saattaneet määritellä lainoilleen yläikärajaksi 70 – 75 vuotta, mutta meidän yhteistyökumppanimme ovat kaikki kaikeksi onneksi sellaisia, jotka suhtautuvat myös eläkeläisten lainahakemuksiin paremmin kuin hyvin. Ensisijaisesti lainanhakuprosessissa vaikuttaa kuitenkin aina lainanhakijan taloudellinen tilanne ja puhtaat luottotiedot.

Kaikeksi onneksi eläkeläisten taloudellinen tilanne on hyvin usein vakaa, joka on tietenkin myönteinen asia lainaa haettaessa.

Mitä lainaa eläkeläinen voi hakea?

Eläkeläiset voivat hakea lainaa samalla tavalla kuin ketkä tahansa muutkin, jos vain täyttävät lainapaikan lainakriteerit. Esimerkiksi erilaiset kulutusluotot, pikalainat, joustoluotot sekä yhdistelylainat ovat kaikki myös eläkeläisten haettavissa. Itse asiassa eläkeläinen voi vakaan elämäntilanteensa ansiosta saada itselleen usein todella hyvän lainatarjouksen, jossa korot, muut kulut ja takaisinmaksuaika ovat todella kilpailukykyisiä.

Eläkeläisen kannattaa kuitenkin miettiä lainan takaisinmaksuaikaa huolella. Välttämättä sitä kaikkein pisintä laina-aikaa ei kannata ottaa, varsinkin jos taloudellinen tilanne sallii myös hieman suuremmat kuukausittaiset takaisinmaksuerät.

Lue myös näitä poimintoja

Miten paljon eläkeläinen voi hakea lainaa?

Kilpailuta lainat 1 2 3
Kuten sanottua, eläkeläiset voivat hakea lainaa netistä jopa 60 000 euroa. Mikä parasta lainat ovat myös yleensä saatavilla ilman vakuutta tai takaajia. Moni lainapaikka mahdollistaa lainojen hakemisen myös yhdessä rinnakkaishakijan kanssa ja esimerkiksi eläkeläisen kyseessä ollessa se voikin olla hyvä idea, ainakin sellaisessa tilanteessa jossa haettu lainasumma on suuri. Yhteishakijan käyttö lisää myönteisen lainapäätöksen mahdollisuutta huomattavasti, eli kyseinen vaihtoehto on todellakin tarkemman harkitsemisen arvoinen.

Myös eläkeläisen kannattaa kilpailuttaa lainat, sillä se on tutkitusti paras tapa varmistaa että tarjolla on markkinoiden edullisin lainatarjous. Tässä apuna toimii sivuiltamme löytyvä simppeli lainahakemus, jonka avulla löytyy takuuvarmasti edullinen laina.

Moni eläkeläinen on myös hyödyntänyt nykyisin niin kovassa huudossa olevia yhdistelylainoja ja niputtanut niiden avulla joukon pienempiä lainoja tai vaikka luottokorttilaskuja yhteen. Tämän jälkeen lainaa onkin huomattavasti mukavampi ja selkeämpi lyhentää.

Eläkeläinen? Aloita lainan hakeminen tästä

Kuukausierä

/kk

Lainamäärä

Maksuaika

vuotta
Lainan arvioudut korot ja kulut ovat koko laina-ajalta yhteensä . Esimerkki: 10 000€, 5 vuoden ajaksi = 11 623€ jos todellinen vuosikorko on 6,26% jossa esimerkkikorko 5,00%, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€.