Lainaa eläkeläiselle

Myös eläkeläinen voi nykyisin hakea lainaa helposti netistä. Lainarahan tarve ei ikää katso, sillä se voi tulla kenen tahansa eteen vaikka taloutta olisikin suunniteltu huolella. Nykypäivän eläkeläiset ovat myös aktiivisia, joka tarkoittaa sitä, että eläkkeellä ollessa matkustellaan yhä enemmän, tehdään remonttia tai nautitaan muuten vain elämästä.

Hae lainaa

Metsästätkö lainaa esimerkiksi pientä virkistävää matkaa varten? Hae se tästä!

Lainaa eläkeläiselle - Voit hakea kauttamme niin pientä kun myös suurta lainaa

Monet luotonantajat ja pankit tarjoavat lainaa myös eläkeläiselle kun täytät hakemuksemme. Voi olla että haluat karata pienelle matkalle tai yllättää lapsenlapsesi kivalla yllätyksellä. Voit hakea kauttamme niin pientä kun myös hieman suurempaa lainaa.

Lainaa eläkeläiselle

Myös eläkeläinen voi hakea lainaa netistä

Kuten sanottua, myös eläkeläinen voi hakea lainaa netistä. Esimerkiksi Herttalainaan lainahakemuksen avulla voi hakea lainaa 100 – 60 000 euroa myös eläkkeellä ollessa.

Jotkut luotonantajista ovat saattaneet määritellä lainoilleen yläikärajaksi 70 – 75 vuotta, mutta meidän yhteistyökumppanimme ovat kaikki kaikeksi onneksi sellaisia, jotka suhtautuvat myös eläkeläisten lainahakemuksiin paremmin kuin hyvin. Ensisijaisesti lainanhakuprosessissa vaikuttaa kuitenkin aina lainanhakijan taloudellinen tilanne ja puhtaat luottotiedot.

Kaikeksi onneksi eläkeläisten taloudellinen tilanne on hyvin usein vakaa, joka on tietenkin myönteinen asia lainaa haettaessa.

Eläkeläinen? Aloita lainan hakeminen tästä

Kuukausierä

/kk

Maksuaika

Lainan arvioudut korot ja kulut ovat koko laina-ajalta yhteensä . Esimerkki: 10 000€, 5 vuoden ajaksi = 11 623€ jos todellinen vuosikorko on 6,26% jossa esimerkkikorko 5,00%, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€.

Lainaa eläkeläiselle sivun tiedot

 • Lainaa eläkeläiselle sivu luotiin 25.11.2019. Sivua on viimeeksi tarkistettu ja päivitetty 10.06.2020 klo 20:46.

  Herttalaina
 • Mielipiteesi on meille tärkeä! Jätä omia Lainaa eläkeläiselle kokemuksiasi alla!

  Kommentoi
 • Eikö sivun aihe tunnu osuvan tarpeeksi hyvin? Tutustu tästä esimerkiksi Lainaa puhelimella - sivuun jos se olisi mielenkiintoisempi vaihtoehto!

  Lue myös

Lainaa eläkeläiselle usein kysyttyä

❤ Miten eläkeläinen voi hakea lainaa?

Lainan hakeminen eläkkeellä on helppoa. Esimerkiksi Herttalainaan lainahakemus ja lainan hakeminen toimii näin:

 1. Täytä ilmainen lainahakemus
 2. Saat hetkessä lainatarjouksia eri pankeilta
 3. Valitse se pankki / laina mikä miellyttää sinua parhaiten
 4. Valitsemasi pankki vahvistaa ja varmistaa hakemuksesi ja täytetyt tiedot
 5. Valmis! Pankki siirtää lainarahat tilillesti.

❤ Mihin tarkoitukseen eläkeläinen voi hakea lainaa?

Lainaa voi hakea moneen eri käyttötarkoitukseen. Tässä on muutama esimerkki:

 1. Lomalaina – Loistava tapa päästä arjesta hetkeksi pois
 2. Remonttilaina – Laita keittiö uuteen uskoon
 3. Mökkilaina – Miksipä ei?
 4. Häälaina – Jos vaikkapa lapset vihdoinkin menevät naimisiin

❤ Mitä liitteitä pankki kysyy minulta kun haen lainaa eläkkeellä?

Monesti pankki haluaa varmistaa että sinulla on vakituisia tuloja. Eläkeläisellä nämä ovat eläketulot. Voit siis joutua lähettämään liitteitä esimerkiksi Kelalta ja tiliotteita joissa näkyy että saat eläkettä. Voit myös lähettää muitakin liitteitä jos sinulla on esimerkiksi säästötili tai muita tuloja.

Mitä lainaa eläkeläinen voi hakea?

Eläkeläiset voivat hakea lainaa samalla tavalla kuin ketkä tahansa muutkin, jos vain täyttävät lainapaikan lainakriteerit. Esimerkiksi erilaiset kulutusluotot, pikalainat, joustoluotot sekä yhdistelylainat ovat kaikki myös eläkeläisten haettavissa. Itse asiassa eläkeläinen voi vakaan elämäntilanteensa ansiosta saada itselleen usein todella hyvän lainatarjouksen, jossa korot, muut kulut ja takaisinmaksuaika ovat todella kilpailukykyisiä.

Eläkeläisen kannattaa kuitenkin miettiä lainan takaisinmaksuaikaa huolella. Välttämättä sitä kaikkein pisintä laina-aikaa ei kannata ottaa, varsinkin jos taloudellinen tilanne sallii myös hieman suuremmat kuukausittaiset takaisinmaksuerät.

Miten paljon eläkeläinen voi hakea lainaa?

Kuten sanottua, eläkeläiset voivat hakea lainaa netistä jopa 60 000 euroa. Mikä parasta lainat ovat myös yleensä saatavilla ilman vakuutta tai takaajia. Moni lainapaikka mahdollistaa lainojen hakemisen myös yhdessä rinnakkaishakijan kanssa ja esimerkiksi eläkeläisen kyseessä ollessa se voikin olla hyvä idea, ainakin sellaisessa tilanteessa jossa haettu lainasumma on suuri. Yhteishakijan käyttö lisää myönteisen lainapäätöksen mahdollisuutta huomattavasti, eli kyseinen vaihtoehto on todellakin tarkemman harkitsemisen arvoinen.

Myös eläkeläisen kannattaa kilpailuttaa lainat, sillä se on tutkitusti paras tapa varmistaa että tarjolla on markkinoiden edullisin lainatarjous. Tässä apuna toimii sivuiltamme löytyvä simppeli lainahakemus, jonka avulla löytyy takuuvarmasti edullinen laina.

Moni eläkeläinen on myös hyödyntänyt nykyisin niin kovassa huudossa olevia yhdistelylainoja ja niputtanut niiden avulla joukon pienempiä lainoja tai vaikka luottokorttilaskuja yhteen. Tämän jälkeen lainaa onkin huomattavasti mukavampi ja selkeämpi lyhentää.