Joustoluotto

Joustoluotto on kätevä ja nopea lainatuote, jossa jokaiselle luotonhakijalle määritellään aina oma henkilökohtainen limiitti eli luottoraja. Netistä haettavissa joustoluotoissa limiitti asettuu yleensä välille 500 – 4 000 euroa. Suurin osa joustoluottoja myöntävistä lainapaikoista kuitenkin tarjoaa joustoluottoa, jossa maksimissaan luoton määrä on 2 000 euroa.

Hae Herttalainaan kautta nopea joustoluotto itsellesi! Täytä hakemus - lainapäätös samantien!

Joustoluotto - Luottotili heti käyttöön

Usein näkee mainoksia ”joustoluotto heti tilille”, mutta niillä siis tarkoitetaan sitä, että luottopäätöksen saa heti, jonka jälkeen luottoa voi nostaa käyttöön tarpeen mukaan. Myönnettyä luottoa voi siis halutessaan pitää vararahastona ja nostaa sieltä rahaa vain ja ainoastaan silloin, kun sille on tarvetta. Toki joustoluotto sopii myös johonkin suurempaan hankintaan ja koko summan voit nostaa kerralla tarpeen vaatiessa. Joustoluottoa ei makseta automaattisesti kerralla luotonhakijan tilille, vaan luotonhakija voi itse päättää kuinka paljon luottoa haluaa nostaa.

Joustoluotto

Hae joustoluotto helposti netistä

Joustoluoton saa haettua yhtä helposti ja näppärästi kuin minkä tahansa muunkin luoton eli se tapahtuu joko sähköisesti lainapaikan omien verkkosivujen kautta tai vaihtoehtoisesti voit hakea joustoluottoa meidän helpon hakemuksemme avulla. Myös joustoluottojen hakuprosessissa hyödynnetään nykyisin verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta ja ne ovatkin nopeuttaneet lainanhakuprosessia ja luoton saamista entisestään.

Joustoluottoja voi myös niin halutessaan hakea perinteisistä pankeista, mutta netin lainasivustojen tarjoamat joustoluotot ovat viime vuosina nousseet yhä suositummiksi usein juurikin helppoutensa ja nopeutensa puolesta. Joustoluotot ovat siis useimmissa tapauksissa todella nopeasti saatavilla, eli ne sopivat loistavasti myös sellaisille henkilöille, jotka tarvitsevat esimerkiksi 2 000 euroa käyttöönsä nopealla aikataululla. Herttalainan hakemuksella haetut joustoluotot voi myös saada ilman vakuuksia ja luoton saa myös käyttöönsä todella nopeasti, eli jopa muutamissa minuuteissa.

Joustoluotto sivun tiedot

  • Joustoluotto sivu luotiin 12.4.2019. Sivua on viimeeksi tarkistettu ja päivitetty 29.12.2019 klo 09:21.

    Herttalaina
  • Mielipiteesi on meille tärkeä! Jätä omia Joustoluotto kokemuksiasi alla!

    Kommentoi
  • Eikö sivun aihe tunnu osuvan tarpeeksi hyvin? Tutustu tästä esimerkiksi Pikavippi - sivuun jos se olisi mielenkiintoisempi vaihtoehto!

    Lue myös

Joustoluotto usein kysyttyä

❤ Mikä on joustoluotto?

Joustoluotto on luotto johon ei tarvita vakuuksia. Kyseessä on siis vakuudeton lainamuoto. Joustoluotto on ikään kuin luottotili jossa sinulla on luotto jota voit nostaa omalle pankkitilillesi aina luottorajaan saakka. Esimerkiksi jos sinulla on 2 000 euron luottotili, voit kerralla nostaa koko joustoluoton tilillesi tai useammassa pienemmässä erässä.

❤ Mistä voin hakea joustoluottoa?

Useat lainapaikat tarjoavat nykypäivänä erilaisia lainatuotteita joista joustoluotto on yksi. Joustoluoton nimitys voi toki olla esim. joustava-laina tai limiitti-laina sekä monia muita. Luoton hakeminen onnistuu lainapaikan sivuilla mutta voit myös kilpailuttamalla monet eri pankit ja rahoituslaitokset, saada lainatarjouksia jotka ovat joustoluottoja. Lainojen kilpailuttaminen onnistuu monella eri sivulla, Herttalaina.com mukaan lukien.

❤ Kuka voi hakea joustoluottoa?

Joustoluoton hakemiseen tarvitsee nyrkkisääntönä olla täysi-ikäinen, kirjoilla suomessa ja hakijalla pitää olla suomalainen henkilötunnus. Usein kriteerinä on myös että luottotiedot ovat kunnossa ja että hakijalla on vakituiset palkka, eläke tai muut tulot.

❤ Miten nopeasti joustuluotto on saatavilla?

Itse joustoluoton saaminen on nopea. Usein riittää että täyttää lainahakemuksen, allekirjoittaa lainasopimuksen verkkopankkitunnuksilla ja luotto lisätään heti nautittavaksi. Tämä tapahtuu usein muutamassa minuutissa. Toki joustoluoton siirtäminen omalle pankkitilille riippuu pankeista ja niiden siirto-ajoista. Jos sinulla käy onni että joustoluoton myöntäjä käyttää samaa pankkia kun sinä, voit saada rahat tilillesi jopa heti.

Joustoluotossa kuluja ja korkoa kertyy vain nostetusta luotosta

Joustoluotto on myös siitä mukava laina, että siinä kuluja ja korkoja kertyy vain ja ainoastaan nostetusta luotosta. Eli todellinen vuosikorko kehittyy nostetun lainasumman mukaan. Siinäkin mielessä kyseessä on siis todella hyvä ja mielenkiintoinen lainatuote, jossa siitä kertyviä kuluja voi itse kontrolloida. Lainasivustot määrittelevät jokaiselle luotonhakijalle oman henkilökohtaisen limiitin. Sen suuruuteen vaikuttaa luonnollisesti luotonhakijan oma taloudellinen tilanne.

Useimmat joustoluottoja myöntävät lainapaikat tekevätkin riskikartoituksen hakijasta ja päättävät tämän perusteella, että minkä kokoinen limiitti olisi soveltuva juuri kyseiselle hakijalle. Usein limiitti on parisen tuhatta euroa. Myös joustoluottojen vertailu kannattaa, sillä osa lainapaikoista myöntää luoton kätevästi ilman vakuuksia, mutta jotkut paikat saattavat niitä vaatia. Parhaista paikoista saat luottopäätöksen myös todella nopeasti ja sitten voit nostaa rahaa luoton sallimissa rajoissa tarpeen mukaan.

Helpoin tapa vertailla ja kilpailuttaa joustoluotot, on täyttää helppo Herttalainaa hakemuksemme ja tutustua sen tarjoamiin 30+ edulliseen lainatarjoukseen.

Joustoluotto tarjoaa joustavaa takaisinmaksua

Joustoluotossa takaisinmaksu on myös hyvin erilainen kuin muissa lainatuotteissa, eli sitä lyhennetään kuukausittain itselle sopivissa erissä. Voit maksaa sitä takaisin juuri sen verran, kun budjetti antaa myöten. Tosin suurin osa lainapaikoista on kuitenkin määritellyt jonkun tietyn minimilyhennyksen kuukaudelle, jotta lainat tulevat ennen pitkää maksettua takaisin. Yleensä minimilyhennys ilmoitetaan prosenttimääräisenä avoimen saldon määrästä. Joustoluotto on myös siitä erilainen laina, että samalla kun luotonhaltija lyhentää sitä, niin samaa tahtia joustoluottoa vapautuu taas uudelleen käytettäväksi.

Toimintaperiaate on siis hyvin samankaltainen kuin luottokorteissa. Monesti lainasivustolla on tarjolla joustoluotto laskuri, jonka avulla on helppo hahmottaa kulut ja maksut. Moni nimittäin Googlesta etsii ”joustoluotto korko” termiä, koska ei ole varma, että miten se määräytyy. Lue lisää ja testaa netin laskureita, niin tiedät missä mennään.

Kyseinen lainatuote onkin noussut jatkuvasti suositummaksi ja se on myös jopa osittain alkanut korvata pikalainoja. Monet joustoluoton hakijat ovat nimittäin huomanneet, että joustoluottoon liittyy useita hyviä etuja ja niitä ovat juuri nuo edellä mainittu seikat, kuten esimerkiksi se, että kyseistä lainatuotetta voi nostaa juuri silloin ja sellaisia määriä kun se itselle sattuu parhaiten sopimaan. On myös yleistä, että joustoluottoja myöntävät lainasivustot tarjoavat myös erilaisia etuja uusille asiakkailleen.

Yleisin niistä on varmastikin se, että uudelle asiakkaalle mahdollistetaan ensimmäinen joustoluoton nostokerta täysin ilman kuluja. Joustoluotoissa nimittäin luotonnostoon on yleensä aina liitetty tiettyjä nostokuluja, joka tunnetaan myös nimellä nostoprovisio. Tästä syystä edellä mainittu etu onkin varsin hyvä joustoluoton ottajan kannalta.

Muista vertailla myös joustoluotot

Silloin kun ollaan etsimässä itselle hyväehtoista ja edullista joustoluottoa, niin seikkoja, joihin kannattaa kiinnittää huomiota ovat luonnollisesti todellinen vuosikorko, nimelliskorko, mutta joustoluottojen kyseessä ollessa erityisen huomionarvoisia ovat myös erilaiset kulut. Edellä mainitut nostokulut ovat esimerkiksi sellaisia seikkoja, joissa saattaa lainapaikkakohtaisesti olla hyvinkin suuria eroja ja vertailulla säästää helposti monta euroa.

Aivan yksin ei kuitenkaan tarvitse käydä lävitse netin lainapaikkoja ja tehdä yksin hidasta vertailua, vaan tiedot löytyvät myös nopeasti ja vaivattomasti Herttalainan hakemuksella. Eli täytät vain sivuiltamme löytyvän lainahakemuksen ja vastaanotat tämän jälkeen jopa 30+ lainatarjousta yhteistyökumppaneiltamme. Herttalaina esitteleekin omilla sivuillaan todella selkeästi ja helposti ymmärrettävästi myös joustoluottojen kulurakennetta ja muita erityisominaisuuksia.