Joustoluotto

Joustoluotto on kätevä ja nopea lainatuote, jossa jokaiselle luotonhakijalle määritellään aina oma henkilökohtainen limiitti eli luottoraja. Netistä haettavissa joustoluotoissa limiitti asettuu yleensä välille 500 – 4 000 euroa. Suurin osa joustoluottoja myöntävistä lainapaikoista kuitenkin tarjoaa joustoluottoa, jossa maksimissaan on luoton määrä 2 000 euroa. Joustoluottoa ei makseta automaattisesti kerralla luotonhakijan tilille, vaan luotonhakija voi itse päättää kuinka paljon luottoa haluaa nostaa.

Usein näkee mainoksia ”joustoluotto heti tilille”, mutta niillä siis tarkoitetaan sitä, että luottopäätöksen saa heti ja luottoa sitten voi nostaa käyttöön tarpeen mukaan. Myönnettyä luottoa voi siis halutessaan pitää vararahastona ja nostaa sieltä rahaa vain ja ainoastaan silloin, kun sille on tarvetta. Toki joustoluotto sopii myös johonkin suurempaan hankintaan ja koko summan voit nostaa kerralla tarpeen vaatiessa.

Joustoluotossa kuluja ja korkoa kertyy vain nostetusta luotosta

Joustoluotto on myös siitä mukava laina, että siinä kuluja ja korkoja kertyy vain ja ainoastaan nostetusta luotosta. Eli todellinen vuosikorko kehittyy nostetun lainasumman mukaan. Siinäkin mielessä kyseessä on siis todella hyvä ja mielenkiintoinen lainatuote, jossa siitä kertyviä kuluja voi itse kontrolloida. Lainasivustot määrittelevät jokaiselle luotonhakijalle oman henkilökohtaisen limiitin. Sen suuruuteen vaikuttaa luonnollisesti luotonhakijan oma taloudellinen tilanne.

Useimmat joustoluottoja myöntävät lainapaikat tekevätkin riskikartoituksen hakijasta ja päättävät tämän perusteella, että minkä kokoinen limiitti olisi soveltuva juuri kyseiselle hakijalle. Usein limiitti on parisen tuhatta euroa. Joustoluotto vertailu kannattaa myös, koska osa paikoista myöntää luoton kätevästi ilman vakuuksia, mutta jotkut paikat saattavat niitä vaatia. Parhaista paikoista saat luottopäätöksen myös todella nopeasti ja sitten voit nostaa rahaa luoton sallimissa rajoissa tarpeen mukaan.

Suosituimmat lainat juuri nyt

Vuosikorko: max. 190,36%. Nimelliskorko: max 90%. Nostopalkkio: Riippuu luoton määrästä. Maksuaikaa yli 60 vuorokautta? Kyllä.

Vuosikorko: max. 239,10%. Nimelliskorko: 49%. Nostopalkkio: 30%. Maksuaikaa yli 60 vuorokautta? Kyllä.

Vuosikorko: max. 255,40%. Nimelliskorko: 96%. Nostopalkkio: 15%. Maksuaikaa yli 60 vuorokautta? Kyllä.

Joustoluotto tarjoaa joustavaa takaisinmaksua

Joustoluoton takaisinmaksu on myös hyvin erilainen kuin muissa lainatuotteissa, eli sitä lyhennetään kuukausittain itselle sopivissa erissä. Voit maksaa siis sen verran, kun budjetti antaa myöten. Tosin suurin osa lainapaikoista on kuitenkin määritellyt jonkun tietyn minimilyhennyksen kuukaudelle, jotta lainat tulevat ennen pitkää maksettua takaisin. Yleensä minimilyhennys ilmoitetaan prosenttimääräisenä avoimen saldon määrästä. Joustoluotto on myös siitä erilainen laina, että samalla kun luotonhaltija lyhentää sitä, niin samaa tahtia joustoluottoa vapautuu taas uudelleen käytettäväksi. Toimintaperiaate on siis hyvin samankaltainen kuin luottokorteissa. Monesti lainasivustolla on tarjolla joustoluotto laskuri, jonka avulla on helppo hahmottaa kulut ja maksut. Moni nimittäin Googlesta etsii ”joustoluotto korko” termiä, koska ei ole varma, että miten se määräytyy. Lue lisää ja testaa netin laskureita, niin tiedät missä mennään.

Kyseinen lainatuote onkin noussut jatkuvasti suositummaksi ja se on myös jopa osittain alkanut korvata pikalainoja. Monet joustoluoton hakijat ovat nimittäin huomanneet, että joustoluottoon liittyy useita hyviä etuja ja niitä ovat juuri nuo edellä mainittu seikat, kuten esimerkiksi se, että kyseistä lainatuotetta voi nostaa juuri silloin ja sellaisia määriä kun se itselle sattuu parhaiten sopimaan. On myös yleistä, että joustoluottoja myöntävät lainasivustot tarjoavat myös erilaisia etuja uusille asiakkailleen. Yleisin niistä on varmastikin se, että uudelle asiakkaalle mahdollistetaan ensimmäinen joustoluoton nostokerta täysin ilman kuluja. Joustoluotoissa nimittäin luotonnostoon on yleensä aina liitetty tiettyjä nostokuluja tai toiselta nimeltään nostoprovisio. Tästä syystä edellä mainittu etu onkin varsin hyvä joustoluoton ottajan kannalta.

Hae joustoluotto helposti netistä

Joustoluoton saa haettua yhtä helposti ja näppärästi kuin minkä tahansa muunkin luoton eli kaikki tapahtuu sähköisesti lainapaikan omien verkkosivujen kautta. Myös joustoluottojen hakuprosessissa hyödynnetään nykyisin verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta ja ne ovatkin nopeuttaneet lainanhakuprosessia ja luoton saamista entisestään. Joustoluottoja voi myös niin halutessaan hakea perinteisistä pankeista, mutta netin lainasivustojen tarjoamat joustoluotot ovat viime vuosina nousseet yhä suositummiksi usein juurikin helppoutensa ja nopeutensa puolesta. Joustoluotot ovat siis useimmissa tapauksissa todella nopeasti saatavilla, eli ne sopivat loistavasti myös sellaisille henkilöille, jotka tarvitsevat esimerkiksi 2000 euroa käyttöönsä nopealla aikataululla. Joustoluoton voi myös saada ilman vakuuksia ja usein luoton saa käyttöönsä melkein välittömästi.

Muista vertailla myös joustoluotot

Silloin kun ollaan etsimässä itselle hyväehtoista ja edullista joustoluottoa, niin seikkoja, joihin kannattaa kiinnittää huomiota ovat luonnollisesti todellinen vuosikorko, nimelliskorko ja joustoluottojen kyseessä ollessa erityisen huomionarvoista ovat erilaiset kulut. Edellä mainitut nostokulut ovat esimerkiksi sellaisia seikkoja, joissa saattaa lainapaikkakohtaisesti olla hyvinkin suuria eroja ja vertailulla säästää helposti monta euroa. Aivan yksin ei kuitenkaan tarvitse käydä lävitse netin lainapaikkoja ja tehdä yksin hidasta vertailua, vaan tiedot löytyvät myös nopeasti ja vaivattomasti netin lainavertailuista. Herttalaina esittelee omilla sivuillaan todella selkeästi ja helposti ymmärrettävästi myös joustoluottojen kulurakennetta ja muita erityisominaisuuksia.

Hae lainaa heti!

Vuosikorko: max. 190,36%. Nimelliskorko: max 90%. Nostopalkkio: Riippuu luoton määrästä. Maksuaikaa yli 60 vuorokautta? Kyllä.

Vuosikorko: max. 239,10%. Nimelliskorko: 49%. Nostopalkkio: 30%. Maksuaikaa yli 60 vuorokautta? Kyllä.

Vuosikorko: max. 255,40%. Nimelliskorko: 96%. Nostopalkkio: 15%. Maksuaikaa yli 60 vuorokautta? Kyllä.