Kilpailuta lainat

Kilpailuta lainat

Säästä rahaa ja kilpailuta lainat! On monta tapaa säästää rahaa ja yksi niistä on kilpailuttamalla lainat. Syy siihen on yksinkertainen: Saat usein halvemman eli matalamman koron ja edullisimman lainan kun kilpailutat pankit.

Herttalaina.com on oiva valinta sinulle joka on hakemassa edullista ja nopeaa lainaa netistä. Täytät vain ja ainoastaan yhden hakemuksen ja kilpailutat sen avulla liki 30 eri pankkia ja rahoituslaitosta.

Kilpailuta lainat ilman vakuuksia

Herttalainaan kautta saat siis itsellesi todella nopeasti ja helposti tukun hyviä lainatarjouksia. Lainat ovat myös aina saatavilla ilman vakuutta tai takaajia. Sinun ei siis tarvitse vaivata päätäsi takaus tai vakuus asioilla, laina haetaan helposti ja nopeasti sähköisen hakemuksen avulla ja saat rahat käyttöösi yleensä vielä todella nopeasti!

Herttalainaan käyttöön liittyykin yleensä monia upeita etuja, joita ovat esimerkiksi alla listatut seikat:

 1. Laina kilpailutetaan yli 30+ pankilla ja rahoitusyhtiöllä
 2. Lainahakemuksen teko on helppoa ja saat lainapäätöksen heti
 3. Lainahakemuksen tekeminen on aina ilmaista
 4. Lainan todellinen vuosikorko on haetuille lainoille edullinen

Lainaa on usein siis saatavilla ilman vakuuksia.

Mihin lainatarjouksessa kannattaa kiinnittää huomiota?

/data01/virt76309/domeenid/www.herttalaina.com/htdocs/wp-content/themes/slimline/post-homepage.php on line 32
https://www.herttalaina.com/wp-content/uploads/2019/12/paras-lainatarjous.png" alt="Paras lainatarjous" title="Paras lainatarjous" width="320" height="200" class="alignright">

Lainatarjouksia läpi käydessä kannattaa myös muistaa kiinnittää huomiota esimerkiksi lainan todelliseen vuosikorkoon, kuukausierään ja maksuaikatauluun yleisesti. Tämän lisäksi kannattaa myös muistaa tarkistaa se, että tarjoaako lainapaikka joitain etuja. Niitä voivat olla esimerkiksi lyhennysvapaat kuukaudet. Tutustumalla lainatarjouksiin huolellisesti, löydät itsellesi varmasti parhaan mahdollisen lainan.

Miten valita paras lainatarjous?

Tuossa aiemmin käytiin jo sitä hieman läpi että mihin lainatarjouksessa kannattaa kiinnittää huomiota. Alapuolella pääset kuitenkin vielä tutustumaan kätevään muistilistaan sen suhteen, että mitkä asiat sinun kannattaa muistaa tsekata huolella ennen lainatarjouksen hyväksymistä.

 1. Muista vertailla lainan kokonaiskustannukset.
 2. Tarkista lainan todellinen vuosikorko, se kertoo selkeästi lainan todelliset kustannukset
 3. Tsekkaa periikö lainapaikka tilinhoitopalkkiota tai laskutuslisää kuukausittain
 4. Tarkista kuuluuko lainaan avausmaksu
 5. Kuuluuko lainaan nostopalkkio, varsinkin joustoluotoissa saattaa luotonantaja usein periä noston yhteydessä nostopalkkion
 6. Muista myös tarkistaa muut lainan ehdot
 7. Tarkista myös, onko sinun mahdollista muuttaa eräpäivää tai pitää maksuvapaata kuukautta

Kilpailuta lainat ja löydä se kaikkein edullisin ja hyväehtoisin laina

Koska lainojen kilpailuttaminen on aina ilmaista, kannattaa tehdä se tehdä aina, olipa kyse sitten pienestä tai vähän suuremmasta lainasummasta. Pienissäkin lainasummissa voi erilaisista kuluista kertyä suuriakin määriä.

Jokainen luotonantaja nimittäin määrittelee itse omat hintansa. Luonnollisesti, mitä suurempia lainasummia olet hakemassa, sitä suurempia summia kilpailuttamisella voi myös parhaassa tapauksessa säästää. Voi siis olla että kilpailuttamalla lainan Herttalainaan kautta, voit säästää vuodessa jopa satoja tai tuhansia euroja.

Mitkä pankit voin kilpailuttaa?

Herttalaina.com tarjoaa mahdollisuuden kilpailuttaa useita eri pankkeja ja rahoituslaitoksia. Olemme luoneet jokaisesta yhteystyökumppanistamme arvostelut joissa voit tutustua heihin lähemmin. Voit myös jättää omia kokemuksiasi suoraan arvosteluissa.

Kilpailutat lainat seuraavilla pankeilla

Miten lainan kilpailuttaminen toimii?

Ihan ensimmäiseksi, kannattaa aina miettiä huolellisesti ja realistisesti lainasumma joka tarvitaan. Joskus voi olla hyvä idea ottaa hieman reilumpi laina kun mitä ensin oli ajatellut, sillä silloin pelivaraa on huomattavasti enemmän, mitä ikinä sitten oletkin lainarahalla tekemässä.
Oma maksukyky kannattaa kuitenkin aina miettiä huolellisesti. Laske siis kuinka suurta kuukausierää pystyt maksamaan kuukausittain, niin että pystyt lyhentämään lainaa koko laina-ajan ilman ongelmia.

Kun olet selvittänyt itsellesi lainamäärän ja itsellesi soveltuvan lainasumman, niin pystyt myös hyvin selvittämään itsellesi soveltuvan takaisinmaksuajan. Herttalainaan kautta haettaville lainoille voi saada takaisinmaksuaikaa 1 – 20 vuotta.

Lainan kilpailuttamisessa perusideana on siis se, että löytäisit itsellesi mahdollisimman edullisen lainan, etkä joutuisi maksamaan liian paljoa turhia kuluja tai korkoja.

Myös lainanvälityspalvelut apuna lainan kilpailuttamisessa

Jos haluat löytää itsellesi edullisen lainan helposti ja nopeasti, niin myös muut lainanvälityspalvelut ovat ilmaisia palveluita, joiden avulla voit kilpailuttaa lainasi täysin ilmaiseksi.
Teet siis vain yhden lainahakemuksen jonkun lainapalvelun sivuilla ja vastaanotat itsellesi mukavan määrän edullisia lainatarjouksia.

Lainanvälityspalveluita on kaiken lisäksi olemassa varsin kiitettävästi nykyisin ja ne tekevät yhteistyötä eri pankkien ja rahoituslaitosten kanssa, jotka kaikki on huolella valittu. Tämä tarkoittaa siis sitä, että lainatarjoukset tulevat luotettavilta ja tunnetuilta toimijoilta, joilta lainanhakeminen on paitsi edullista niin tämän lisäksi myös ehdottoman turvallista.

Muista että lainan kilpailuttaminen on myös aina ilmaista, eikä tarjousten pyytäminen sido sinua mihinkään!

Lainanvälityspalvelut auttavat sinua kilpailuttamaan lainasi

Koska netistä löytyy tänä päivänä uskomattoman suuri valikoima erilaisia lainatuotteita ja lainasivustoja, niin lainapalvelut joiden kautta voi kilpailuttaa lainat, ovat iso apu edullista lainaa haettaessa. Yleensä lainanvälityspalveluiden kautta on saatavilla lainaa myös 18-vuotiaille, eli myös juuri täysi-iän saavuttaneet voivat käyttää kyseisiä palveluja hyödykseen.

Lainanvälityspalveluiden toimintaperiaate on nimittäin hyvin yksinkertainen, ne yksinkertaisesti välittävät tekemäsi lainahakemuksen omille yhteistyökumppaneilleen, joita saattaa parhaassa tapauksessa olla 30 – 50 kappaletta. Joukossa on siis runsas määrä hyvämaineisia pankkeja ja rahoituslaitoksia, jotka sitten jokainen antavat oman tarjouksensa sinulle.

Kaikki lainatuotteet voi kilpailuttaa

/data01/virt76309/domeenid/www.herttalaina.com/htdocs/wp-content/themes/slimline/post-homepage.php on line 77
https://www.herttalaina.com/wp-content/uploads/2020/01/lainamuotot-joita-voi-kilpailuttaa.png" alt="Lainamuotot joita voi kilpailuttaa" title="Lainamuotot joita voi kilpailuttaa" width="320" height="200" class="alignright">

Lainan kilpailuttaminen kannattaa aina, olitpa hakemassa mitä lainatuotetta tahansa. Myös pienissä lainoissa voi nimittäin olla jopa usean kymmenen euron eroja. Ne eivät välttämättä kuulosta suurilta, mutta niin kuin vanha sanontakin sanoo, pienistä puroista kasvaa iso virta. Tällä tarkoitetaan siis sitä, että kun tarkkaillaan pieniäkin kuluja vuoden kuluessa, niin niistä kasvaa yllättävänkin suuri määrä rahaa helposti ja huomaamatta.

Kun taas mietimme suuria lainasummia, niin lainavertailun avulla voit yleensä säästää varsin muhkeitakin summia. Voit siis helposti säästää jopa useita tuhansia, ainoastaan valitsemalla lainan kilpailuttamisen jälkeen sen kaikkein halvimman vaihtoehdon.

Eli toisin sanoen, mitä suurempaa summaa olet hakemassa, sitä enemmän lainan kilpailuttamisella voit myös säästää. Eli esimerkiksi kulutusluottoa hakiessa, kannattaa ehdottomasti hyödyntää lainapalvelujen voimaa. Kannattaa kuitenkin muistaa kilpailuttaa myös pikavipit, sillä vaikka ne tosiaan ovat summiltaan suhteellisen pieniä, niin niissäkin on lainapaikkakohtaisesti varsin suuria eroja niiden kuluissa.

Lainojen kilpailuttaminen on nopein tapa löytää edullinen laina

Kuten hyvin tunnettua on, netistä löytyy nykyisin huima valikoima erilaisia luotonantajia, joilla kaikilla on hyvin samankaltaisia lainatuotteita listoillaan. Vaikka suuri ja monipuolinen lainasivujen määrä on hyvä asia kuluttajan kannalta, niin se voi myös aiheuttaa hämmennystä sen suhteen että mistä laina kannattaa hakea?

Me kannustamme luonnollisesti hyödyntämään Herttalainaan omaa lainahakemusta, joka kilpailuttaa pankit ja lainat juuri sinun lainantarpeestasi!

Yhdistä lainat

/data01/virt76309/domeenid/www.herttalaina.com/htdocs/wp-content/themes/slimline/post-homepage.php on line 86
https://www.herttalaina.com/wp-content/uploads/2019/12/yhdista-lainat.png" alt="Yhdistä lainat" title="Yhdistä lainat" width="320" height="200" class="alignright">

Voit myös niin halutessasi yhdistää vanhat jo olemassa olevat lainasi lainanvälityspalvelun avulla. Jos sinulla siis on useita erillisiä lainoja, joita lyhennät kuukausittain, kannattaa harkita vakavasti yhdistelylainan ottamista. Sen avulla säästät helposti nimittäin pitkän pennin, kun maksat yhdistämisen jälkeen vain yhden lainan korkoa ja kuluja. Luonnollisesti myös lainan hallinnointi helpottuu, kun joudut maksamaan vain yhtä lainaa.