Kilpailuta Risicum lainat

Kilpailuta Risicum lainat

Tiesitkö että jos haluat, voit kilpailuttaa myös Risicum lainat Herttalainaan kautta? Lainan hakeminen Hertan yksinkertaisella hakemuksella onkin äärimmäisen nopea ja helppo prosessi. Jos siis haluat tietää mitä Risicum ja kumppanit olisivat valmiita sinulle tarjoamaan, niin täytä ihmeessä Herttalainaan sivuilta löytyvä näpsäkkä lainahakemus ja anna sen yhteistyökumppaneiden tehdä sinulle omat lainatarjouksensa.

Kilpailuta | Lainaa | Kokemuksia

Kun kilpailutat Risicum lainat Hertan avulla, varmistat sen että sinulle on varmasti tarjolla paras mahdollinen markkinoilta löytyvä lainatarjous.

arvosana: 3

Risicum - arvostelu

Kun kilpailutat Risicum lainat Hertan avulla, varmistat sen että sinulle on varmasti tarjolla paras mahdollinen markkinoilta löytyvä lainatarjous. Kaiken kaikkiaan saat siis itsellesi uskomattomat 30 lainatarjousta, joista yksi on Risicumin.

Kilpailuta Risicum lainat

Hae lainaa suoraan tai kilpailuta Risicum

Risicum lainapaikan kautta voit hakea itsellesi lainaa 4 000 – 10 000 euroa. Kyseessä on kätevä Kertalaina, joka on kätevä, nopea ja edullinen kulutusluotto. Takaisinmaksuaikaa Risicum Kertalainalle voi saada 36, 48 tai 60 kk.

Risicumin myöntämä joustolaina taas on jatkuvasti käytössä, sille määritellyn limiitin puitteissa. Risicum joustolainoissa limiitti asettuu välille 2 050 – 5 000 euroa. Takaisinmaksuaikaa Risicumin joustoluotolle voi saada 3 – 52 kuukautta. Risicum ei myönnä uusia joustoluottoja syyskuussa voimaan astuneen lakimuutoksen jälkeen.

Toisin sanoen, sinulla on siis kaksi mahtavaa vaihtoehtoa edessäsi. Joko haet lainan suoraan Risicum lainasivuston omien sivujen kautta tai täytät Herttalainaan helppoakin helpomman hakemuksen ja vastaanotat Risicumin, sekä 29 muun luotonantajan upeat tarjoukset itsellesi vain muutamissa minuuteissa.

Voit kaikessa rauhassa miettiä että kumpi annetuista vaihtoehdoista toimisi sinun kohdallasi paremmin? Täytyy kuitenkin sanoa, että jos päädyt Hertan hakemuksen kannalle, niin siinä tapauksessa pääset valikoimaan useasta kymmenestä upeasta lainatarjouksesta itsellesi sen parhaan mahdollisen. Hertan hakemus antaa sinulle siis huomattavasti enemmän valinnanvaraa!

Risicum laina ilman takaajia ja vakuuksia

Kummatkin Risicumin tarjoamista lainatuotteista ovat myös saatavilla aina ilman takaajia ja vakuuksia. Sinun ei siis tarvitse käydä osoitekirjaa läpi etsiessäsi itsellesi sopivaa takaajaa, eikä inventoida koko omaisuuttasi kun koitat löytää lainalle vakuuden. Tällaiset asiat voit siis jättää kertaheitolla pois mielestäsi, silloin kun asioit laadukkaalla Risicum lainasivustolla. Tämä netin lainapaikka nimittäin haluaa tehdä lainan hakemisesta mahdollisimman helppoa, mutta tämän lisäksi myös osoittaa omille asiakkailleen, että se luottaa heihin sataprosenttisesti.

Risicum arvostelun tiedot

 • Risicum arvostelu luotiin 22.8.2019 ja sai meiltä arvosanaksi 3/5. Arvostelua on viimeeksi tarkistettu ja päivitetty 08.01.2020 klo 14:31.

  Herttalaina
 • Mielipiteesi on meille tärkeä! Jätä omia kokemuksiasi alla!

  Kommentoi arvostelua
 • Eikö Risicum tunnu hyvältä? Voit myös kilpailuttaa Ostosraha lainat .

  Kilpailuta lainat

Risicum usein kysyttyä

❤ Kuinka suurta lainaa Risicum tarjoaa?

Risicum tarjoaa kahdenlaista eri lainamuotoa: Kertalainaa jossa lainasummat ovat 4 000 – 10 000 euroa sekä joustolainaa jossa limiitti voi olla 2 050 – 5 000 euroa.

❤ Kuinka pitkä maksuaika Risicum lainoissa on?

Kertalainassa maksuaikaa voi saada 36, 48 tai 60 kuukautta. Jousto-lainalle laina-aika on 3-52 kuukautta.

❤ Tarvitseeko Risicum lainalle vakuuksia?

Niin kertalainalle kun myös joustolainalle ei tarvita vakuuksia.

❤ Voinko kilpailuttaa lainoja joita Risicum tarjoaa?

Kyllä. Herttalaina.com tarjoaa mahdollisuuden kilpailuttaa pankit ja lainat. Saat yhdellä lainahakemuksella useita lainatarjouksia – Risicum mukaan lukien.

❤ Kuka voi hakea Risicum lainaa?

Voit hakea Risicum.fi lainaa kun:

 • Olet vähintään 20-vuotias
 • Sinulla on puhtaat luottotiedot
 • Sinulla on säännölliset tulot (palkka tai eläke)

Minulla on jo Risicum laina

Voi toki olla myös niin, että sinulla on jo olemassa oleva Risicum laina. Jos kuitenkin mielenkiintosi heräsi ja haluaisit tsekata että mitä Hertan yhteistyökumppaneilla olisi sinulle tarjota, niin voit kilpailuttaa myös vanhan lainasi Herttalainaan kätevän hakemuksen avulla. Jos joku sinulle välitetyistä lainatarjouksista on edullisempi kuin se mikä sinulla nyt on, niin voit vaihtaa vanhan lainasi siihen helposti ja nopeasti Hertan suosiollisella avustuksella.

Haluan yhdistää Risicum lainani

Myös lainojen yhdistäminen käy tuosta vain Hertan avulla. Jos siis tilanteesi on se, että sinulle on vuosien mittaan kertynyt useita pienehköjä lainasummia, niin voit yhdistää myös ne helposti Hertan avulla. Sinulla voi siis olla esimerkiksi avoimia Risicum lainoja, tai jonkun muun lainapaikan lainatuotteita. Itse asiassa ei ole edes väliä että minkälaisia lainasi ovat, Herttalainaan avulla yhdistät lainan kuin lainan yhdeksi helpommin hallittavaksi kokonaisuudeksi.

Kaiken muun hyvän lisäksi lainojen yhdistäminen on myös todella helppoa, eli täytät vain Hertan hakemuksen ja rastitat siihen että olet ensisijaisesti kiinnostunut juuri yhdistelylainoista. Muutamissa minuuteissa sinulle välitetään jopa useita kymmeniä yhdistelylainatarjouksia, joista pääset valitsemaan itsellesi parhaiten soveltuvan. Hyvin usein saattaa jopa käydä niin, että kun yhdistät useat pienet lainasi yhdeksi helpommin hallittavaksi kokonaisuudeksi, niin säästät kuukausitasolla suuria määriä rahaa.

Haluan ottaa uutta lainaa Risicum lainapaikan kautta

Jos haluat ottaa itsellesi uutta lainaa Risicumin kautta, seuraat vain alapuolelta löytyviä ohjeita:

 1. Valitse haluamasi lainasumma
 2. Tunnistaudu järjestelmään omilla pankkitunnuksillasi
 3. Täytä lainahakemus
 4. Toimita selvitys tuloista
 5. Vastaanota lainatarjous
 6. Tutustu lainatarjoukseen
 7. Hyväksy lainatarjous ja vastaanota laina tilillesi

Kannattaa muuten hyödyntää lainan hakemisessa kätevää Instantor-palvelua, sillä se nopeuttaa koko prosessia huomattavasti.

Valitse siis haluatko hakea lainan Risicumin vaiko Hertan kautta. Kummatkin ovat hyviä vaihtoehtoja, Herttalainaan hakemuksella saat siis itsellesi mahtavat 30 lainatarjousta, joista yksi on Risicumin.

Lainaa suoraan Risicum.fi sivujen kautta

Jos päädyt siihen ratkaisuun, että haluat hakea lainasi suoraan Risicumin omien sivujen kautta, niin seuraat vain yläpuolelta löytyviä simppeleitä ohjeita ja pistät hakemuksen menemään. Lainapäätöksen saat itsellesi välittömästi ja jos se on myönteinen, niin lainarahat maksetaan tilillesi heti asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Hae lainaa Herttalainaan kautta

Voit niin halutessasi hakea lainaa myös Herttalainaan kätevällä hakemuksella, jonka täyttäminen on jos mahdollista vieläkin helpompi ja nopeampi prosessi. Kun klikkaat Hertan hakemuksen eteenpäin, välitämme sen jopa useille kymmenille eri pankeille ja rahoituslaitoksille. Niistä jokainen lähettää sinulle oman lainatarjouksensa, eli pääset siis tutustumaan kaiken kaikkiaan jopa 30 upeaan ja hyväehtoiseen lainatarjoukseen.

Joka tapauksessa, hyödyntämällä Herttalainaan kätevää lainahakemusta, varmistat sen, että sinulle on aina tarjolla halvin mahdollinen lainatarjous mitä markkinoilla on sillä hetkellä tarjolla.