Lainaa pankkitunnuksilla

Netistä haettavat lainat haetaan nykyisin yleensä pankkitunnuksilla. Lainaa on siis nykyisin todella helppo hakea netin lainasivustoilta, vain omia pankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta käyttäen. Tämä onkin mullistanut lainanhaun ihan täydellisesti, sillä koskaan aikaisemmin lainan hakeminen ei ole ollut niin helppoa mitä se tänä päivänä on. Suurin osa lainanhakijoista myös luonnollisesti arvostaa sitä, että lainapäätöksen saa nopeasti. Lainarahat saa myös tilille ilman viivytyksiä.

Suosituimmat lainat juuri nyt

Vuosikorko: max. 190,36%. Nimelliskorko: max 90%. Nostopalkkio: Riippuu luoton määrästä. Maksuaikaa yli 60 vuorokautta? Kyllä.

Vuosikorko: max. 239,10%. Nimelliskorko: 49%. Nostopalkkio: 30%. Maksuaikaa yli 60 vuorokautta? Kyllä.

Vuosikorko: max. 255,40%. Nimelliskorko: 96%. Nostopalkkio: 15%. Maksuaikaa yli 60 vuorokautta? Kyllä.

Lainan hakeminen on entistäkin helpompaa pankkitunnusten avulla

Lainaa netistä pankkitunnuksilla saa äärimmäisen helposti. Lainanhakijan tuleekin vain valita haluamansa lainasumma ja takaisinmaksuaika. Lainasummissa on luonnollisesti suurta vaihtelua ja joku tarvitsee vain muutama sata euroa, kun taas toinen haluaa lainata tuhansia euroja. On syytä olla tarkkana numeroiden kanssa. Nämä merkitään lainasivuston verkkosivuilla kätevään sähköiseen hakemukseen. Tämän lisäksi lainanhakija täyttää hakemukseen myös omat henkilö- ja yhteystietonsa, jotta voi hakea lainaa netistä pankkitunnuksilla.

Jos kyseessä on lainasivusto, joka myöntää itse erilaisia lainatuotteita, niin lainapaikasta riippuen jotkut edellyttävät, että tunnistautuminen tehdään jo ennen kuin lainahakemus täytetään ja toiset vasta siinä vaiheessa, kun lainasopimusta ollaan allekirjoittamassa. Kuitenkin kaikki tärkeät tiedot ovat jo luettavissa ennen tunnistautumista, kuten lainan todellinen vuosikorko ja muut kulut.

Jos taas kyseessä on lainapalvelu eli sivusto, joka vertailee useita pankkeja ja rahoituslaitoksia lainanhakijan puolesta, niin lainanhakija pääsee yleensä tarkastelemaan useita lainatarjouksia ja itselleen mieluisen löydettyään, voi sen helposti hyväksyä omia verkkopankkitunnuksia käyttäen. Usein lainaa ilman vakuuksia tai takaajia voi myös hakea netistä, koska suurin osa lainaa heti myöntävistä rahalaitoksista ei niitä edellytä.

Periaatteessa pankkitunnuksilla lainanhakemiseen tarvitaankin vain toimiva internet-yhteys ja tietokone tai mobiililaite. Luonnollisesti jokaisella lainapaikalla lainanhakuprosessi on hieman erilainen, mutta kaikille niistä yhteistä on nopeus ja helppous.

  1. Valitse mieluinen lainasivusto tai lainapalvelu
  2. Varmista luoton todellinen vuosikorko
  3. Merkitse haluamasi lainasumma ja takaisinmaksuaika, sekä omat henkilö- ja yhteystiedot
  4. Lähetä sähköinen hakemus ja allekirjoita sopimus omilla verkkopankkitunnuksilla

Pankkitunnuksilla lainarahat tilillä jopa välittömästi

Kun lainaa haetaan pankkitunnuksia käyttäen, lainarahat ovat saatavilla jopa välittömästi. Pankkitunnukset ovat nimittäin todella luotettava, nopea ja helppo tapa varmistaa hakijan henkilöllisyys aukottomasti. Tästä syystä lainan hakeminen pankkitunnuksilla onkin noussut todella käteväksi ja suosituksi tavaksi toimia. Pankkitunnuksien hyödyntäminen onkin todella yleistä, varsinkin silloin kun haetaan netin lainapaikkojen tarjoamia erilaisia lainatuotteita, joiden lainasummat eivät nouse kovinkaan suuriksi. Pieni pikavippi pankkitunnuksilla onkin monen paikan suosituin lainatuote. Toki pienissäkin lainoissa on hyvä varmistaa lainan todellinen vuosikorko.

Yleisesti ottaen netistä lainaa haettaessa lainasummat liikkuvat melko suuressa haarukassa. Joku tarvitsee vain 100 euroa, kun taas toinen saattaa luoton, joka on jopa 70 000 euroa. Sekä suuria että pieniä lainoja ja luottoja voi siis nykyisin hakea omia pankkitunnuksia käyttäen. Lainan hakeminen pankkitunnuksia käyttäen on myös lopettanut turhan paperin pyörittelyn, sillä nykyisin lainasopimus allekirjoitetaan juuri pankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta käyttämällä. Perinteistä allekirjoitusta ei siis enää tarvita ja lainahakemus sekä lainasopimuskin siirtyvät kummatkin sähköisesti paikasta toiseen todella nopeasti. Koska lainanhakuprosessi on helpottunut, tarkoittaa se, että myös lainarahat ovat entistäkin nopeammin saatavilla. Lainaa ilman ylimääräistä paperisotaa saa siis nykyään helposti.

Pankkitunnusten käyttö on helppoa ja vaivatonta

Moni lainanhakija myös kokee pankkitunnusten käytön helpoksi ja vaivattomaksi, sillä suurimmalla osalla Suomen kansalaisista on tänä päivänä jonkun suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset käytössä. Niiden käyttö on turvallista ja helppoa. Lainarahojen saanti tilille on siis nopeutunut huimasti tämän kyseisen toimintatavan käyttöönoton jälkeen. Nykyisin koko lainanhakuprosessi alusta loppuun saakka voidaan nimittäin tehdä sähköisesti lainapaikan omien verkkosivujen kautta. Suurin osa netin lainapaikoista pystyykin mahdollistamaan lainarahat aina muutamien minuuttien kuluessa siitä, kun myönteinen lainapäätös on saatu.

Hae lainaa heti!

Vuosikorko: max. 190,36%. Nimelliskorko: max 90%. Nostopalkkio: Riippuu luoton määrästä. Maksuaikaa yli 60 vuorokautta? Kyllä.

Vuosikorko: max. 239,10%. Nimelliskorko: 49%. Nostopalkkio: 30%. Maksuaikaa yli 60 vuorokautta? Kyllä.

Vuosikorko: max. 255,40%. Nimelliskorko: 96%. Nostopalkkio: 15%. Maksuaikaa yli 60 vuorokautta? Kyllä.

Moni lainapaikka edellyttää, että lainanhakijalla on käytössä joko pankkitunnukset tai mobiilivarmenne

Moni varmasti on myös huomannut, että kun luetellaan lainapaikkojen lainakriteereitä, niin listalta löytyy myös yleensä aina se, että lainanhakijalla tulee olla jonkun suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset. Vaihtoehtoisesti mobiilivarmenne kelpaa myös. Usein vaaditaan myös Suomen kansallisuus tai ainakin useiden vuosien maassa oleskelu ja pysyvä oleskelulupa. Nämä juuri siitä syystä, että suurin osa netin lainapaikoista hyödyntää nykyisin tätä teknologiaa ja kuten jo mainittiin se nopeuttaa myös lainanhakuprosessia ihan huomattavasti.

Lainaa voi toki myös hakea ilman pankkitunnuksia, mutta tällaisessa tapauksessa luonnollisesti lainarahan saamisessa kestää pidempään ja silloin kun puhutaan pikavipeistä, eli pikalainoista niin voi olla, että joillakin lainapaikoilla ilman pankkitunnuksia operoiminen saattaa olla jopa mahdotonta. Aina kuitenkin noudatetaan Suomen lakia, joka edellyttää vahvaa tunnistautumista, joten lainanhakija voi olla turvallisin mielin.

Mikä on Mobiilivarmenne?

Tässäkin artikkelissa muutamaan kertaan esiintynyt termi Mobiilivarmenne saattaa monelle olla tuttu, mutta kerrataan vielä varmuuden vuoksi sellaisille, jotka eivät tiedä että, mikä se mobiilivarmenne on. Mobiilivarmenne on siis kännykän SIM-korttiin liitetty tietopaketti, joka sisältää SIM-kortin omistajan henkilötiedot. Mobiilivarmenne on siis myös turvallinen ja helppo käyttää. Useimmat lainapaikat mahdollistavatkin pankkitunnusten lisäksi lainahakemuksen allekirjoittamisen myös mobiilivarmenteen avulla. Mobiilivarmenne on helppo ottaa käyttöön. Täytyy vain ensin ottaa yhteyttä omaan puhelinoperaattorin, jossa opastetaan asian suhteen. Mobiilivarmenne maksaa kuukaudessa muutamia euroja puhelinoperaattorin veloituskäytännöistä riippuen.

Kysymyksiä ja vastauksia lainan hakemisesta pankkitunnuksilla

Onko lainan hakeminen turvallista pankkitunnusten avulla?
Lainan hakeminen pankkitunnuksilla on äärimmäisen turvallinen ja helppo tapa varmistaa lainanhakijan henkilöllisyys. Koska kaikki tapahtuu suojatulla pankkiyhteydellä, koko lainanhakuprosessi on 100% turvallinen.

Miksi lainan hakeminen pankkitunnuksilla on hyvä idea?
Lainan hakeminen pankkitunnuksia käyttäen on hyvä siksi, että se paitsi varmistaa lainanhakijalle turvallisen asioinnin, niin tämän lisäksi myös nopeuttaa lainanhakuprosessia huomattavasti.

Voiko lainaa hakea kaikkien Suomalaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla?
Suurin osa netin lainapaikoista mahdollistaa lainan ja luoton hakemisen kaikkien yleisimpien suomalaisten pankkien verkkopankkitunnuksia käyttämällä.

Kuka voi hakea lainaa pankkitunnuksilla?
Lainaa netistä pankkitunnuksilla voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt, jotka täyttävät lainapaikan lainakriteerit ja heillä on käytössä omat henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset jostakin suomalaisesta pankista.

Miten nopeasti lainarahat ovat saatavilla pankkitunnuksilla lainaa haettaessa?
Kun laina haetaan pankkitunnuksia käyttämällä, lainarahat ovat saatavilla todella nopeasti, eli parhaassa tapauksessa jopa muutamissa minuuteissa lainasumma saapuu tilille.

Voiko lainaa hakea myös ilman pankkitunnuksia?
Lainaa tai luoton voi myös netistä hakea ilman pankkitunnuksia, mutta luonnollisesti silloin lainanhakuprosessi ja lainarahojen saaminen tilille eivät ole läheskään niin nopeita.