Lainaa pankkitunnuksilla

Netistä haettavat lainat haetaan nykyisin yleensä pankkitunnuksilla. Lainaa on siis nykyisin todella helppo hakea netin lainasivustoilta, vain omia pankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta käyttäen. Tämä onkin mullistanut lainanhaun ihan täydellisesti, sillä koskaan aikaisemmin lainan hakeminen ei ole ollut niin helppoa mitä se tänä päivänä on.

Helposti ja turvallisesti

Pankkitunnuksien avulla haet itsellesi helposti ja nopeasti lainaa!

Näin haet lainaa
 • Täytä ilmainen lainahakemus ja hae lainaa

  Täytä hakemus
 • Saat lainatarjouksia joista valitset sinulle sopivimman lainan

  Valitse laina
 • Kun olet valinnut lainan, lainarahat siirretään tilillesi jopa saman päivän aikana

  Laina maksetaan tilillesi

Lainaa pankkitunnuksilla helposti netistä!

Suurin osa lainanhakijoista myös luonnollisesti arvostaa sitä, että lainapäätöksen saa nopeasti. Lainarahat saa myös tilille ilman viivytyksiä.

Lainaa pankkitunnuksilla

Lainan hakeminen on entistäkin helpompaa pankkitunnusten avulla

Lainaa netistä pankkitunnuksilla saa äärimmäisen helposti. Lainanhakijan tuleekin vain valita haluamansa lainasumma ja takaisinmaksuaika.

Lainasummissa on luonnollisesti suurta vaihtelua ja joku tarvitsee vain muutama sata euroa, kun taas toinen haluaa lainata tuhansia euroja. On siis syytä olla tarkkana numeroiden kanssa. Nämä merkitään lainasivuston verkkosivuilla kätevään sähköiseen hakemukseen. Tämän lisäksi lainanhakija täyttää hakemukseen myös omat henkilö- ja yhteystietonsa, jotta voi hakea lainaa netistä pankkitunnuksilla.

Jos kyseessä on lainasivusto, joka myöntää itse erilaisia lainatuotteita, niin lainapaikasta riippuen jotkut edellyttävät, että tunnistautuminen tehdään jo ennen kuin lainahakemus täytetään ja toiset vasta siinä vaiheessa, kun lainasopimusta ollaan allekirjoittamassa. Kuitenkin kaikki tärkeät tiedot ovat jo luettavissa ennen tunnistautumista, kuten lainan todellinen vuosikorko ja muut kulut.

Valitse lainatarjous ja hyväksy se verkkopankkitunnuksilla

Jos taas laina haetaan esimerkiksi meidän hakemuksemme avulla, niin lainanhakija pääsee tarkastelemaan jopa useita kymmeniä lainatarjouksia ja itselleen mieluisen löydettyään, voi sen helposti hyväksyä omia verkkopankkitunnuksia käyttäen.

Lainaa ilman vakuuksia tai takaajia voi siis hakea netistä, koska suurin osa lainaa heti myöntävistä rahalaitoksista ei niitä edellytä lainanhakijoilta. Myös kaikki meidän kauttamme haettavat lainat ovat saatavilla aina ilman vakuutta tai takaajia.

Periaatteessa pankkitunnuksilla lainanhakemiseen tarvitaankin vain toimiva internet-yhteys ja tietokone tai mobiililaite. Luonnollisesti jokaisella lainapaikalla lainanhakuprosessi on hieman erilainen, mutta kaikille niistä yhteistä on nopeus ja helppous. Alapuoleta löydät ohjeen Herttalaina hakemuksen täyttämiseen.

 1. Klikkaa itsesi hakemuksemme pariin
 2. Merkitse haluamasi lainasumma ja takaisinmaksuaika, sekä omat henkilö- ja yhteystiedot
 3. Vastaanota lainatarjoukset ja tutustu niihin kaikessa rauhassa
 4. Valitse mieluinen lainatarjous ja allekirjoita se omilla verkkopankkitunnuksillasi

Pankkitunnuksilla lainarahat tilillä jopa välittömästi

Kun lainaa haetaan pankkitunnuksia käyttäen, lainarahat ovat saatavilla jopa välittömästi. Pankkitunnukset ovat nimittäin todella luotettava, nopea ja helppo tapa varmistaa hakijan henkilöllisyys aukottomasti. Tästä syystä lainan hakeminen pankkitunnuksilla onkin noussut todella käteväksi ja suosituksi tavaksi toimia.

Pankkitunnuksien hyödyntäminen onkin todella yleistä, varsinkin silloin kun haetaan netin lainapaikkojen tarjoamia erilaisia lainatuotteita, joiden lainasummat eivät nouse kovinkaan suuriksi. Pieni pikavippi pankkitunnuksilla onkin monen paikan suosituin lainatuote. Toki pienissäkin lainoissa on hyvä varmistaa lainan todellinen vuosikorko.

Yleisesti ottaen netistä lainaa haettaessa lainasummat liikkuvat melko suuressa haarukassa. Joku tarvitsee vain 100 euroa, kun taas toinen saattaa luoton, joka on jopa 60 000 euroa. Sekä suuria että pieniä lainoja ja luottoja voi siis nykyisin hakea omia pankkitunnuksia käyttäen.

Lainan hakeminen pankkitunnuksia käyttäen on myös lopettanut turhan paperin pyörittelyn, sillä nykyisin lainasopimus allekirjoitetaan juuri pankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta käyttämällä. Perinteistä allekirjoitusta ei siis enää tarvita ja lainahakemus sekä lainasopimuskin siirtyvät kummatkin sähköisesti paikasta toiseen todella nopeasti. Koska lainanhakuprosessi on helpottunut, tarkoittaa se, että myös lainarahat ovat entistäkin nopeammin saatavilla.

Voit siis hakea Hertta verkkohakemuksella itsellesi pienen tai ison lainan tuossa tuokiossa ja olla varma siitä, että tarjolla on markkinoiden sen hetkinen edullisin lainatarjous!

Lainaa pankkitunnuksilla usein kysyttyä

❤ Onko lainan hakeminen turvallista pankkitunnusten avulla?

Lainan hakeminen pankkitunnuksilla on äärimmäisen turvallinen ja helppo tapa varmistaa lainanhakijan henkilöllisyys. Koska kaikki tapahtuu suojatulla pankkiyhteydellä, koko lainanhakuprosessi on 100% turvallinen.

❤ Miksi lainan hakeminen pankkitunnuksilla on hyvä idea?

Lainan hakeminen pankkitunnuksia käyttäen on hyvä siksi, että se paitsi varmistaa lainanhakijalle turvallisen asioinnin, niin tämän lisäksi myös nopeuttaa lainanhakuprosessia huomattavasti.

❤ Voiko lainaa hakea kaikkien Suomalaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla?

Suurin osa netin lainapaikoista mahdollistaa lainan ja luoton hakemisen kaikkien yleisimpien suomalaisten pankkien verkkopankkitunnuksia käyttämällä.

❤ Kuka voi hakea lainaa pankkitunnuksilla?

Lainaa netistä pankkitunnuksilla voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt, jotka täyttävät lainapaikan lainakriteerit ja heillä on käytössä omat henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset jostakin suomalaisesta pankista.

❤ Miten nopeasti lainarahat ovat saatavilla pankkitunnuksilla lainaa haettaessa?

Kun laina haetaan pankkitunnuksia käyttämällä, lainarahat ovat saatavilla todella nopeasti, eli parhaassa tapauksessa jopa muutamissa minuuteissa lainasumma saapuu tilille.

❤ Voiko lainaa hakea myös ilman pankkitunnuksia?

Lainaa tai luoton voi myös netistä hakea ilman pankkitunnuksia, mutta luonnollisesti silloin lainanhakuprosessi ja lainarahojen saaminen tilille eivät ole läheskään niin nopeita.

Pankkitunnusten käyttö on helppoa ja vaivatonta

Moni lainanhakija myös kokee pankkitunnusten käytön helpoksi ja vaivattomaksi, sillä suurimmalla osalla Suomen kansalaisista on tänä päivänä jonkun suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset käytössä. Niiden käyttö on myös turvallista ja helppoa.

Lainarahojen saanti tilille on siis nopeutunut huimasti tämän kyseisen toimintatavan käyttöönoton jälkeen. Nykyisin koko lainanhakuprosessi alusta loppuun saakka voidaan nimittäin tehdä sähköisesti lainapaikan omien verkkosivujen kautta.

Jos päätät hakea lainan Herttalainan lainahakemuksella, niin se tarkoittaa että voit saada lainarahat käyttöösi jopa muutamien minuuttien kuluessa siitä, kun myönteinen lainapäätös on annettu.

Mikä on Mobiilivarmenne?

/data01/virt76309/domeenid/www.herttalaina.com/htdocs/wp-content/themes/slimline/templates/bigpage.php on line 316
https://www.herttalaina.com/wp-content/uploads/2019/12/mobiilivarmenne.png" alt="Mobiilivarmenne" title="mobiilivarmenne" width="320" height="200" class="alignright">

Tässäkin artikkelissa muutamaan kertaan esiintynyt termi Mobiilivarmenne saattaa monelle olla tuttu, mutta kerrataan vielä varmuuden vuoksi sellaisille, jotka eivät tiedä että, mikä se mobiilivarmenne on.

Mobiilivarmenne on siis kännykän SIM-korttiin liitetty tietopaketti, joka sisältää SIM-kortin omistajan henkilötiedot. Mobiilivarmenne on siis myös turvallinen ja helppo käyttää. Useimmat lainapaikat mahdollistavatkin pankkitunnusten lisäksi lainahakemuksen allekirjoittamisen myös mobiilivarmenteen avulla.

Mobiilivarmenne on helppo ottaa käyttöön. Täytyy vain ensin ottaa yhteyttä omaan puhelinoperaattorin, jossa opastetaan asian suhteen. Mobiilivarmenne maksaa kuukaudessa muutamia euroja puhelinoperaattorin veloituskäytännöistä riippuen.

Moni lainapaikka edellyttää, että lainanhakijalla on käytössä joko pankkitunnukset tai mobiilivarmenne

Moni varmasti on myös huomannut, että kun luetellaan lainapaikkojen lainakriteereitä, niin listalta löytyy myös yleensä aina se, että lainanhakijalla tulee olla jonkun suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset. Vaihtoehtoisesti mobiilivarmenne kelpaa myös.

Usein vaaditaan myös Suomen kansallisuus tai ainakin useiden vuosien maassa oleskelu ja pysyvä oleskelulupa. Nämä juuri siitä syystä, että suurin osa netin lainapaikoista hyödyntää nykyisin tätä teknologiaa ja kuten jo mainittiin se nopeuttaa myös lainanhakuprosessia ihan huomattavasti.

Lainaa voi toki myös hakea ilman pankkitunnuksia, mutta tällaisessa tapauksessa luonnollisesti lainarahan saamisessa kestää pidempään ja silloin kun puhutaan pikavipeistä, eli pikalainoista niin voi olla, että joillakin lainapaikoilla ilman pankkitunnuksia operoiminen saattaa olla jopa mahdotonta.

Aina kuitenkin noudatetaan Suomen lakia, joka edellyttää vahvaa tunnistautumista, joten lainanhakija voi olla turvallisin mielin.