Yhdistelylainat

Täytä yksi hakemus ja hae yhdistelylainaa aina jopa 60 000 € saakka!

Yhdistelylainat netistä

Yhdistelylainat ovat tämän hetken kovin juttu lainamarkkinoilla ja niiden suosio onkin suorastaan räjähtänyt käsiin viime vuosina. Miksi ne ovat niin kovassa suosiossa, on todella helppo ymmärtää, sillä niiden avulla säästät usein pitkän pennin ja tämän lisäksi vähennät harmaita hiuksia päässäsi.

Yhdistelylainat

Kaikki yhdistelylainat

Yhdistelylainaa ja lainojen kilpailuttaminen onnistuu näillä lainapalveluilla:

Hae yhdistelylainaa tästä

Kuukausierä

/kk

Maksuaika

Lainan arvioudut korot ja kulut ovat koko laina-ajalta yhteensä . Esimerkki: 10 000€, 5 vuoden ajaksi = 11 623€ jos todellinen vuosikorko on 6,26% jossa esimerkkikorko 5,00%, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€.

Yhdistelylainat sivun tiedot

 • Yhdistelylainat sivu luotiin 20.8.2019. Sivua on viimeeksi tarkistettu ja päivitetty 12.01.2020 klo 18:03.

  Herttalaina
 • Mielipiteesi on meille tärkeä! Jätä omia Yhdistelylainat kokemuksiasi alla!

  Kommentoi
 • Eikö sivun aihe tunnu osuvan tarpeeksi hyvin? Tutustu tästä esimerkiksi Joustoluotto - sivuun jos se olisi mielenkiintoisempi vaihtoehto!

  Lue myös

Vähennä stressiä ja ota yhdistelylaina

Nyt moni saattaa miettiä, että miten ihmeessä yhdistelylaina vähentää stressiä? Jos kuitenkin mietit, että sinulla on useita pieniä lainoja, joista jokaista maksat pois kuukausittain, niin homma selkenee varmasti hieman. Monen pienehkön lainan hallinnointi on ärsyttävää ja vaivalloista, mutta kaiken lisäksi maksat vielä jokaisesta erikseen kuluja ja korkoja. Jos taas yhdistät lainasi yhdeksi helpommin hallittavaksi köntiksi, käy laskujen maksu kuukausittain tuossa tuokiossa ja mitä luultavimmin sinulla jää vielä rahaa säästöönkin.

Itse asiassa saatat yllättyä siitä, miten paljon maksat kuukausittain erilaisia kuluja, koroista puhumattakaan, jos maksat useaa pienehköä lainaa takaisin. Varsinkin tilanteessa, jossa lainat ovat pikavippejä ja et saa niitä maksettua ajoissa, saattavat kulut nousta kuin huomaamatta suhteellisen korkeiksi.

Herttalainan hakemuksella voit kuitenkin yhdistää lainasi todella helposti, olipa kyseessä sitten tukku pikavippejä, joita on kerääntynyt kuin huomaamatta, tai yhdistelmä erilaisia lainatuotteita.

Yhdistelylainan hakeminen käy siis avullamme helposti ja sen avulla maksat kerralla pois aiemmat lainasi. Tämän jälkeen voit lyhentää ja hallinnoida vain yhtä lainaa kuukausittain. On ihana tunne, kun voit suunnitella kuukausittaista budjettiasi, sekä olet täysin kartalla sen suhteen, että paljonko lyhennät lainaa ja minkä verran sitä sinulla kokonaisuudessaan on.

Kauttamme haettavalla yhdistelylainalla voit yhdistää esimerkiksi:

Vaikka saattaa kuulostaa uskomattomalle, niin moni on jopa päässyt säästämisen alkuun yhdistämällä lainansa. Saat myös lainalle todella mukavasti laina-aikaa, joka tarkoittaa sitä että et joudu tiukoille kuukausimaksuissasi. Suosittelemmekin aina ottamaan reilusti maksuaikaa yhdistelylainoille, sillä itseä on turha vetää takaisinmaksujen kanssa liian tiukoille. Voit valita lainasummasta riippuen, maksuajan 1 – 15 vuoden väliltä.

Hae yhdistelylainat helposti kauttamme

Mikä parasta, yhdistelylainan hakeminen on helppoa kuin mikä. Täytät vain sivuiltamme löytyvän lainahakemuksen ja klikkaat sen eteenpäin. Tuossa tuokiossa saat itsellesi nipun hyviä lainatarjouksia, useilta laadukkailta pankeilta ja rahoituslaitoksilta.

Voit toki niin halutessasi hakea lainaa itsenäisesti monilta eri luotonantajilta ja kilpailuttaa yhdistelylainan, mutta sanomattakin on selvää, että siihen kuluu huomattavasti enemmän aikaa. Paitsi että kulutat omaa kallisarvoista aikaasi lainahakemusten rustailuun, niin tämän lisäksi jokainen luotonantaja jolta haet lainaa, tekee sinusta luottotietojen tarkistuksen.

Jokainen tarkistuskerta jättää luottotietoihisi pienehkön merkinnän, joka kertoo luottotietoja tarkistaville tahoille, että olet halunnut hakea tietyn summan lainaa. Jos näitä merkintöjä syntyy tietoihisi esimerkiksi parin päivän aikana yhteensä 30 kappaletta, niin jatkossa lainan hakeminen voi vaikeutua huomattavasti. Tämä siitä syystä, että luottotietojasi hakeva yritys joutuu käyttämään kottikärryjä tai jopa kuormalavaa tietojesi kuljettamiseen:)

Lainapäätös nopeasti ja rahat käytössä saman päivän aikana!

Kun haet kauttamme yhdistelylainan, niin paitsi että lainahakemuksen teko on helppoa kuin mikä, saat myös lainapäätöksen heti! Pääset myös nauttimaan lainarahoista (maksamaan vanhat velat pois) yleensä saman päivän aikana. Palvelumme sopii siis myös hätähousuille, sillä että todellakaan joudu odottelemaan lainarahoja kauan.

Pakko muuten vielä nostaa esiin sellainen seikka, että kauttamme haettavat yhdistelylainat ovat myös aina saatavilla ilman vakuuksia tai takaajia, jonka takia kynnys niiden hakemiseen on todella pieni. Et siis joudu soittamaan koko osoitekirjaa lävitse ja kyselemään kuka haluaisi ruveta takaajaksi tai pistää rakasta mummonmökkiäsi vakuudeksi.

Yhdistelylainat voi hakea myös rinnakkaishakijan kanssa

Kannattaa muuten muistaa myös sellainen asia, että kauttamme saatavilla olevat yhdistelylainat ovat haettavissa myös yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Yleensä tämä parantaa mahdollisuuksia myönteiseen lainapäätökseen, mutta tämän lisäksi saatat myös saada itsellesi huomattavasti edullisemman lainatarjouksen, kuin jos hakisit lainaa yksin. Tämä siitä syystä, että luonnollisestikin luotonantajat kokevat kaksi lainanhakijaa turvallisemmaksi vaihtoehdoksi kuin yhden.

Mieti yhdistelylainan hakemista yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, jos:

 • Olet työtön
 • Olet opiskelija
 • Olet eläkeläinen
 • Tulosi ovat matalat tai epäsäännölliset
 • Haluat hakea suurehkon summan yhdistelylainaa

Vaikka tilanteesi olisikin joku edellä mainituista, niin voit myös hakea lainaa niin halutessasi yksinkin. Kuten sanottua, lainan hakeminen yhdessä rinnakkaishakijan kanssa kuitenkin yleensä parantaa mahdollisuuksia myönteiseen lainapäätökseen.

Kenelle lainojen yhdistäminen sopii?

Jos mietit sitä, sopiiko lainojen yhdistäminen sinulle, niin ihan ensimmäiseksi kannattaa miettiä että minkä verran sinulla on jo olemassa olevia lainoja ja luottoja. Kannattaakin laskea ne yhteen ja katsoa että minkä kokoista yhdistelylainaa sinun tulisi hakea kattaaksesi aiemmat lainasi. Meidän kauttamme voit hakea yhdistelylainaa jopa 60 000 euroa, joten tuolla summalla kattaa jo mukavan määrän pikavippejä, luottokorttilaskuja tai vaikka osamaksulaskuja.

Ensimmäinen askel lainojen yhdistämiseksi:

 • Laske olemassa olevat velkasi yhteen
 • Pohdi haetko lainaa yksin vai rinnakkaishakijan kanssa
 • Mieti kuukausierä josta selviät varmasti jatkossa
 • Täytä helppo hakemuksemme
 • Vastaanota lainatarjoukset
 • Tutustu lainatarjouksiin rauhassa ja valitse paras

Onkin huomattavasti viisaampaa hakea yhdistelylainaa ja pistää asiat kerralla kuntoon, kun esimerkiksi siirtää lainojen ja luottojen eräpäiviä. Yleensä nimittäin eräpäivän siirto maksaa sinulle aina jotakin ja kaiken lisäksi kyseisenä aikana juoksevat myös korot, vaikka et itse lainaa jossain kuussa lyhentäisikään. Kannattaa siis todella pistää mietintämyssy päähän ja pohtia, olisiko nyt tullut aika hakea itselle helppo, nopea ja edullinen yhdistelylaina kauttamme.

Hae yhdistelylainat kauttamme ja pistä taloutesi kuntoon

Kauttamme haettavat yhdistelylainat antavat sinulle siis helpomman elämän, jättävät usein rahaa säästöön ja yleensä voit saada vielä kaupan päälle maksuvapaita kuukausia. Yhdistelylainan avulla oma talous onkin helppo saada kuntoon.

Hyviä syitä hakea yhdistelylainaa kauttamme:

 • Yhdistelylainan hakeminen on helppoa ja nopeaa
 • Hoidat raha-asiat kuntoon kerralla
 • Maksat pois vanhat velat ja aloitat ns. puhtaalta pöydältä
 • Pystyt aloittamaan säästämisen ja taloutesi tarkemman hallinnan

Mikäpä sen mukavampi tunne kuin se, että säästössä on rahaa myös pahan päivän varalle. Kun yhdistät vanhat lainasi kauttamme, pystyt mitä todennäköisimmin aloittamaan säästämisen. Pystyt myös eri tavalla budjetoimaan menojasi, kun tiedät tasan tarkkaan paljonko maksat kuukausittain velkojasi pois.

Kuka voi hakea kauttamme yhdistelylainaa?

Yhdistelylaina on kauttamme haettavissa kaikille sellaisille henkilöille, jotka ovat vähintään 18-vuotiaita, heillä on suomalainen pankkitili, sekä suomalainen henkilöturvatunnus. Tämän lisäksi myös luottotietojen tulee olla kunnossa.

Kannattaa muuten huomioida, että myös eläkeläiset voivat yhdistää lainansa kauttamme. Me emme siis anna iän tulla esteeksi silloin kun halutaan laittaa raha-asiat kuntoon. Jos taas tilanne on se, että olet jäänyt työttömäksi, mutta lainojen yhdistely tulisi tarpeeseen, niin tässäkään tapauksessa hätä ei ole tämän näköinen. Voit nimittäin hakea yhdistelylainaa esimerkiksi rinnakkaishakijan kanssa.

Kuka voi hakea kauttamme yhdistelylainaa:

 • Olet vähintään 18-vuotias
 • Sinulla on pysyvä osoite Suomessa
 • Sinulla on suomalainen henkilöturvatunnus
 • Omaat puhtaat luottotiedot

Kun haet kauttamme yhdistelylainaa, voit olla varma siitä että saat itsellesi aina parhaan mahdollisen lainatarjouksen. Lainahakemuksesi nimittäin lähtee jopa useille kymmenille luotonantajille, joista jokainen antaa sinulle oman lainatarjouksensa. Saat siis kauttamme itsellesi jopa hulppeat 30 lainatarjousta.