Sortter

Sortter.fi

Lainojen vertailupalvelu Sortter.fi, tarjoaa mahdollisuuden hakea ja kilpailuttaa useita pankkeja yhdellä hakemuksella.

Hae ja kilpailuta lainat aina 1 000 - 50 000€ väliltä. Kotimainen Sortter.fi auttaa sinua löytämään parhaan lainan!

arvosana: 5

Sortter - arvostelu ja kokemuksia

Löydä itsellesi paras mahdollinen lainatarjous uuden Sortter lainavälityspalvelun kautta. Voit hakea lainaa 500 – 50 000 €, eikä palvelun käyttäminen maksa sinulle mitään. Sortter lainapalvelun käyttäminen on helppoa, nopeaa ja ilmaista. Tästä syystä kannattaakin ehdottomasti käyttää hyväksi sen palveluita ja varmistaa itselle markkinoiden edullisin lainatarjous ennätysnopeasti. Tämä lainavertailupalvelu avasi ovensa Maaliskuussa 2019, eli kyseessä on uusi ja mielenkiintoinen toimija.

Sortter.fi

Miten haen lainatarjousta?

Lainojen vertailu Sortter lainapaikan kautta on aina mutkatonta ja ketterää, etsitpä minkä kokoista lainaa tahansa. Ihan ensimmäiseksi vain valitset lainasumman ja laina-ajan, jonka jälkeen täytät vain muutaman muun kohdan hakemukseen.

Tämän jälkeen se onkin jo valmis lähetettäväksi eteenpäin. Kun olet lähettänyt hakemuksen, saat itsellesi tukun hyviä lainatarjouksia Sortterin yhteistyökumppaneilta ja voit tutustua niihin kaikessa rauhassa. Yhdellä ainoalla hakemuksella saat siis itsellesi useita ohittamattoman hyviä lainatarjouksia suorastaan ennätysnopeasti.

Montako lainatarjousta saat Sortter kautta?

Yksi hakemus = useita hyviä lainatarjousta
Sortterin lainapalvelun kautta saat itsellesi jopa useita kymmeniä hyviä lainatarjouksia. Kaikki tämän lainavertailupaikan kanssa yhteistyötä tekevät pankit ja rahoituslaitokset ovat tunnettuja ja luotettavia toimijoita, jonka ansioista lainan hakeminen on myös aina täysin turvallista.

Useiden lainatarjousten lisäksi saat Sortterin kautta haetuille lainoille myös mukavasti takaisinmaksuaikaa (1 – 15 vuotta). Niin halutessasi voit maksaa lainan takaisin kokonaisuudessaan myös nopeamminkin.

Poiminta Sortter.fi sivuilta:

Sortter on suomalainen lainojen ja rahoituksen kilpailuttamiseen erikoistunut yritys. Me autamme asiakkaitamme löytämään parhaat lainatarjoukset, sekä näytämme reilusti lainaan liittyvät korot ja muut maksut selkeästi euroina.

Toimimme yhteistyössä eri pankkien ja rahoituslaitosten kanssa ja haemme sinulle lainatarjouksen aina kaikilta yhteistyökumppaneiltamme. Näin sinä pääset valitsemaan parhaiten sopivan lainatarjouksen täyttämällä vain yhden hakemuksen Sortterin palvelussa. Helppoa, eikö totta?

Sortter arvostelun tiedot

  • Sortter arvostelu luotiin 22.5.2019 ja sai meiltä arvosanaksi 5/5. Arvostelua on viimeeksi tarkistettu ja päivitetty 26.08.2023 klo 20:47.

    Herttalaina
  • Mielipiteesi on meille tärkeä! Jätä omia kokemuksiasi alla!

    Kommentoi arvostelua
  • Eikö Sortter tunnu hyvältä? Voit myös kilpailuttaa Ferratum lainat .

    Kilpailuta lainat

Sortter usein kysyttyä

❤ Kuinka paljon voin kilpailuttaa Sortter.fi:n avulla?

Voit hakea lainaa sekä kilpailuttaa lainat aina 500 – 50 000 € väliltä.

❤ Montako pankkia Sortter kilpailuttaa?

Sortter.fi kilpailuttaa n.20 eri pankkia ja luotonantajaa.

❤ Mitkä pankit Sortter kilpailuttaa?

Sortterin kautta täytetty ja lähetetty hakemus, välitetään seuraaville:

❤ Missä näen minulle tehdyt lainatarjoukset?

Saat hakemuksen lähetettyä sähköpostiisi linkin, jonka avulla voit tarkistaa sinulle tehdyt lainatarjoukset. Sisäänkirjautuminen onnistuu Sortterin omilla sivuilla joka löytyy tästä.

Miltä luotonantajilta saat Sortter sivuston kautta lainatarjouksen?

Sortterin kautta saat itsellesi jopa useita kymmeniä upeita lainatarjouksia useilta luotettavilta ja tunnetuilta toimijoilta. Sortterin on siis tarkoitus helpottaa elämääsi, niin että sinulla jää aikaan kaikkeen muuhun elämässä. Sinun ei siis tarvitse tehdä mitään muuta kuin vain täyttää yksi ainoa lainahakemus ja perehtyä saamiisi lainatarjouksiin.

Tätä helpompaa tapaa lainojen vertailuun ei ole, eli ”Bye Bye Korot”!

Kysymyksiä lainanvälittäjälle?

Asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@sortter.fi
09-8566 5550
Live chat