Credento

Credento.fi

Hae tästä lainaa 2500 - 10000€ - Lainarahat tilille nopeasti, usein jo saman päivän aikana!

arvosana: 3

Credento - arvostelu ja kokemuksia

Credento lainapaikan kautta voit hakea itsellesi lainaa 2 500 eurosta aina jopa 10 000 euroon saakka. Laina aikaakin on saatavilla todella joustavasti, eli aina kahdesta vuodesta jopa kahdeksaan vuoteen saakka. Kyseisen lainasivuston taustalta löytyy sellainen toimia kuin TF Bank AB, joka on ruotsalaista alkuperää. Credento kuitenkin operoi Suomen lainamarkkinoilla Suomen sivuliikkeensä kautta.

Tämän kyseisen lainapaikan kautta haettava lainat ovat nopeasti saatavilla ja helposti haettavissa. Kaiken lisäksi niihin on myös liitetty useita hyviä etuja, joita ovat esimerkiksi maksuvapaa kuukausi ja lainaturva. Kaikki Credenton myöntämät lainat ovat myös saatavilla ilman vakuuksia tai takaajia.

Credento.fi

Miten nopeasti saan Credento luoton tililleni?

Credenton myöntävät lainat ovat aina saatavilla suhteellisen nopeasti, eli ne maksetaan lainanhakijan tilille yleensä saman päivän aikana siitä kun myönteinen lainapäätös on tehty. Helpon lainahakemuksen jälkeen saat itsellesi nopeasti lainapäätöksen ja jos se on myönteinen, niin lainarahat laitetaan maksuun samantien. Lainarahojen siirtonopeuteen vaikuttaa kuitenkin myös hakijan käyttämän pankin siirtoajat, mutta yleisesti ottaen voisi sanoa, että Credenton lainat ovat saatavilla aina samana päivänä.

Tarvitsetko joustavaa lainaa?

Kuten aiemmin jo mainittiin, niin Credento tarjoaa omille asiakkailleen edullisen ja hyväehtoisen lainan lisukkeeksi myös muita mukavia etuja. Niitä ovat esimerkiksi maksuvapaa kuukausi ja lainaturva. Credento mahdollistaa maksuvapaan kuukauden pitämisen kaksi kertaa vuodessa, kun olet maksanut vähintään neljä kuukausierää sovitusti takaisin. Lainaturva on myös kätevä lisätuote, sillä se turvaa lainanhakijan elämää yllättävissä elämäntilanteissa, kuten esimerkiksi työttömyyden, sairauden tai kuoleman tapauksissa.

Credento arvostelun tiedot

  • Credento arvostelu luotiin 16.5.2019 ja sai meiltä arvosanaksi 3/5. Arvostelua on viimeeksi tarkistettu ja päivitetty 26.08.2023 klo 20:34.

    Herttalaina
  • Mielipiteesi on meille tärkeä! Jätä omia kokemuksiasi alla!

    Kommentoi arvostelua
  • Eikö Credento tunnu hyvältä? Voit myös kilpailuttaa Nordax Bank lainat .

    Kilpailuta lainat

Credento lainatuotteet

Credento tarjoaa siis kätevää kertaluottoa, jota voi hakea 2 500 – 10 000 euroa. Lainanhakijan kannalta on myös elämää helpottava asia, että tätä kyseistä lainaa maksat joka kuukausi takaisin samansuuruisen erän. Takaisinmaksuaikaa Credenton kertaluotolle voi saada 2 – 8 vuotta. Edellä mainittu lainaturva on mahdollista ottaa lainan lisukkeeksi ja se on myös todella edullinen, sillä kuukausittainen vakuutusmaksu on vain 0,45% avoinna olevasta lainasta saldosta.

Lainan hakeminen

Lainanhakuprosessi Credento lainasivustolla on todella helppo, sillä täytät vain helpon hakemuksen verkossa ja saat itsellesi alustavan lainapäätöksen välittömästi. Lainaa voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt, jotka ovat yli 22-vuotiaita ja heillä ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Tämän lisäksi myös edellytetään että lainanhakija asuu vakituisesti Suomessa ja hänellä on julkinen lanka- tai matkapuhelinliittymä käytössään. Lainan hakeminen aloitetaan siis valitsemalla lainasumma ja takaisinmaksuaika ja jos halutaan liittää mukaan lainaturva, niin klikataan vain yksinkertaisesti ruksi pieneen sivuilta löytyvään ruutuun. Tämän jälkeen täytetään omat henkilö- ja yhteystiedot ja klikataan hakemus eteenpäin. Lainapäätös on tosiaan saatavilla välittömästi ja jos se on myönteinen, niin lainarahat laitetaan maksuun pikaisesti.

Credento arvostelun yhteenveto

Credento on siis ruotsalaista alkuperää oleva rahoitusyhtiö, joka on toiminut suomalaisilla lainamarkkinoilla jo vuosien ajan. Se on myös ehdottoman turvallinen käyttää, sillä kyseinen lainapaikka on suojannut oman sivustonsa asianmukaisesti.

Credenton tarjoama kertaluotto on myös aina saatavilla vakuudettomana ja kuten jo mainittiin niin alustava lainapäätös on saatavilla välittömästi. Jos päätät hyväksyä tarjotun lainan, niin lainatarjouksen allekirjoitat helposti netin kautta omilla verkkopankkitunnuksillasi. Kuten Credento itse sanoo, Credenton avulla taloutesi palat loksahtavat paikoilleen!

Kannattaa myös huomioida, että kyseisen lainapaikan sivuilta löytyy paljon hyödyllistä tietoa, joihin kannattaa tutustua ennen lainan ottamista. Siellä on esimerkiksi kattava UKK-osio, tarkempia tietoja lainan hakemisesta, sekä lainasta itsestään.

Credentolla on myös hyvin tavoitettavissa oleva asiakastuki, johon voit ottaa yhteyttä joko puhelimen, yhteydenottolomakkeen tai jopa faksin välityksellä.