Kilpailuta Bigbank lainat

Kilpailuta Bigbank lainat

Nyt on lainanhakeminen ja kilpailuttaminen suorastaan ennennäkemättömän helppoa! Voit nimittäin kilpailuttaa Bigbankin lainat helposti ja todella nopeasti myös Herttalainan oman hakemuksen avulla. Näin toimimalla, saat itsellesi parhaan mahdollisen lainatarjouksen, joka on sekä kuluiltaan kuin myös ehdoiltaan parasta A-luokkaa!

Kilpailuta | Lainaa | Kokemuksia

Laita hakemus vireille ja kilpailuta Bigbank lainat jo tänään!

arvosana: 5

Bigbank - arvostelu

Älä siis käytä omaa aikaasi lainahakemusten parissa askarteluun, vaan täytä helppo Herttalaina hakemus ja vastaanota itsellesi Bigbank lainatarjous + 29 muuta hyväehtoista lainatarjousta markkinoiden tunnetuimmilta luotonantajilta.

Ne ajat ovat ohitse, kun mietit pääsi puhki mistä edullinen ja hyväehtoinen laina löytyy? Nyt saat sen halutessasi muutamissa minuuteissa kauttamme ja mikä parasta, lainatarjouksia ei välitetä sinulle vain yhtä, vaan kaiken kaikkiaan uskomattomat 30 kappaletta!

Kilpailuta Bigbank lainat

Hae lainaa suoraan tai kilpailuta Bigbank

Bigbank nettipankin kautta voit hakea itsellesi lainaa 3 100 – 50 000 euroa. Laina-aika on lainasummasta riippuen 24 – 120 kuukautta. Lainan hakeminen käy helposti tämän nettipankin omien verkkosivujen kautta ja prosessi on kokonaisuudessaan mukavan vaivaton ja helppo.

Voit myös saada Bigbank lainatarjouksen lisäksi itsellesi tukun muita upeita lainatarjouksia, helposti ja suorastaan uskomattoman nopeasti. Niin halutessasi voit nimittäin täyttää myös Herttalainan oman lainahakemuksen, joka tuo sinulle tullessaan paitsi Bigbankin tarjouksen, mutta tämän lisäksi myös 29 muuta mahtavaa lainatarjousta! Jos siis haluat tietää mitä muut luotonantajat tarjoavat, voi Herttalaina hakemuksen täyttäminen olla todella varteenotettava vaihtoehto!

Bigbank laina ilman takaajia ja vakuuksia

Laina ilman takaajia tai vakuuksia on mahtava homma ja mikä parasta, myös Bigbankin kautta haettavat lainat ovat sellaisia. Sinun ei siis tarvitse miettiä sitä mistä saisit vakuuden tai takaajan, kaikki tämän nettipankin lainoista ovat aina haettavissa ilman niitä!

Bigbank arvostelun tiedot

 • Bigbank arvostelu luotiin 21.8.2019 ja sai meiltä arvosanaksi 5/5. Arvostelua on viimeeksi tarkistettu ja päivitetty 08.01.2020 klo 14:43.

  Herttalaina
 • Mielipiteesi on meille tärkeä! Jätä omia kokemuksiasi alla!

  Kommentoi arvostelua
 • Eikö Bigbank tunnu hyvältä? Voit myös kilpailuttaa Collector Bank lainat .

  Kilpailuta lainat

Bigbank usein kysyttyä

❤ Kuinka paljon lainaa Bigbank tarjoaa?

Voit hakea ja saada lainaa aina 3 100 – 50 000 €. Kilpailuttamalla lainasi Herttalainaan välityksellä, voit saada hieman pienempää mutta myös suurempaa lainaa, sillä Herttalainaan lainasummat ovat 100 – 60 000 €.

❤ Kuka voi saada lainaa Bigbankilta?

Voit hakea ja saada lainaa jos täytät seuraavat kriteerit:

 • Olet vähintään 22-vuotias
 • Sinulla on puhtaat luottotiedot
 • Sinulla on pysyvä osoite Suomessa

❤ Kuinka pitkä maksuaika Bigbankin lainoissa on?

Laina-aika on 24 – 120 kuukautta.

Minulla on jo Bigbank laina

Jos on niin, että olet jo joskus aiemmin hakenut itsellesi lainan Bigbankin kautta, niin tästä huolimatta voit kilpailuttaa sen kauttamme. Voit siis tsekata mitä muut lainapaikat sinulle tarjoavat ja niin halutessasi vaihtaa lainan edullisempaan.

Haluan yhdistää Bigbank lainani

Jos toiveissa on lainojen yhdistäminen, voit tehdä myös sen helposti kauttamme. Niin halutessasi voit siis yhdistää esimerkiksi jo sinulla olevan Bigbank lainan muiden lainojesi kanssa. Yleensä lainojen yhdistäminen onkin järkevää, sillä se saattaa säästää jopa kuukausitasolla muhkean summan rahaa.

Jos siis haluat säästää rahaa ja maksaa kuukausittain vain yhtä lainaa, täytä sivuiltamme löytyvä Herttalaina hakemus ja rastita että toiveissa on nimenomaan yhdistelylainan hakeminen. Kun klikkaat hakemuksen eteenpäin, lähetämme sen omille yhteistyökumppaneillemme, jotka kaikki antavat sinulle oman lainatarjouksensa. Pääset siis valitsemaan 30 edullisesta yhdistelylainatarjouksesta itsellesi mieluisimman.

Haluan ottaa uutta lainaa Bigbankin kautta

Toki voit hakea lainan myös suoraan Bigbankin omien verkkosivujen kautta. Tässä tapauksessa täytät vain sivuilta löytyvän lainahakemuksen alla olevien ohjeiden mukaan ja vastaanotat itsellesi lainatarjouksen.

 1. Valitse lainasumma ja takaisinmaksuaika
 2. Täytä omat henkilö – ja yhteystietosi hakemukseen
 3. Tunnistaudu palveluun (verkkopankkitunnukset)
 4. Klikkaa lainahakemus eteenpäin
 5. Vastaanota henkilökohtainen lainatarjouksesi
 6. Tutustu lainatarjoukseen
 7. Hyväksy lainatarjous jos olet tyytyväinen siihen
 8. Vastaanota lainarahat tilillesi, (saman päivän aikana)

Voit siis hakea lainaa joko suoraan Bigbankin kautta tai vaihtoehtoisesti Herttalaina hakemuksen avulla. Kummatkin hakemukset ovat nopeita täyttää ja suurin ero niiden välillä onkin se, että jos päätät hakea lainaa Herttalainan hakemuksella, saat itsellesi jopa uskomattomat 30 lainatarjousta, mukaan lukien Bigbankin tarjous. Jos taas teet lainahakemuksen suoraan Bigbankin kautta, tarjolla on vain yksi hakemus.

Lainaa suoraan Bigbank.fi sivujen kautta

Jos päädyt siihen että sinulle sopii lainan ottaminen suoraan Bigbankin sivujen kautta, niin klikkaat itsesi vain kyseisen nettipankin sivuille ja täytät sieltä löytyvän helpon lainahakemuksen. Lainan hakeminen käy helposti, jonka jälkeen saat itsellesi muutamissa minuuteissa lainatarjouksen, johon pääset tutustumaan.

Hae lainaa Herttalainaan kautta

Kuten jo aiemmin mainittiin, sinulla on myös toinen vaihtoehto. Voit täyttää Herttalainan oman hakemuksen, joka mahdollistaa sinulle jopa uskomattomat 30 lainatarjousta jopa muutamissa minuuteissa. Noihin 30 lainatarjoukseen sisältyy myös Bigbankin tarjous, eli pääset kurkistamaan kätevästi, miten se eroaa muiden luotonantajien tarjouksista.
Hae lainaa heti!

Valinta on siis täysin sinun. Voit hakea lainaa kummallakin edellä mainitulla tavalla helposti ja nopeasti. Herttalainen hakemus vain antaa sinulle enemmän valinnanvaraa, joka on luonnollisestikin hyvä asia aina lainaa hakiessa.