Zmarta

Zmarta.fi

Zmarta on maksuton, lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut sivusto jonka kautta voit hakea lainaa aina 1 000 eurosta jopa 60 000 euroon saakka. Kun laitat hakemuksen vireille, saat peräti 25 eri pankilta ja luotonantajalta lainatarjouksia joista valitset sinulle parhaiten sopivimman lainan.

Kilpailuta ja hae lainatarjouksia 25+ eri pankilta ja luotonantajalta aina 1 000 – 60 000 € väliltä!

arvosana: 4

Zmarta - arvostelu ja kokemuksia

Zmarta lainapalvelun kautta voit hakea itsellesi lainaa 1 000 – 60 000 euroa. Kyseessä on siis kätevä ja nopea lainavertailupalvelu, joka vertailee sinulle tukun markkinoiden parhaimpia luotonantajia nopeasti ja kaiken lisäksi vielä täysin maksutta. Laina-aikaa haettaville lainoille voi saada 1 – 15 vuotta. Zmartan lainavertailupalvelun avulla säästät siis selvää rahaa ja tämän lisäksi myös omaa kallisarvoista aikaasi, kun sinun täytyy täyttää vain yksi ainoa lainahakemus.

Zmarta.fi

Miten haen lainatarjousta?

Zmarta lainavertailupalvelun kautta voivat hakea lainaa kaikki sellaiset henkilöt, jotka ovat vähintään 20-vuotiaita ja heillä on vakituinen osoite Suomessa. Tämän lisäksi luonnollisesti vaaditaan että lainanhakijalla on puhtaat luottotiedot. Zmarta myös edellyttää että lainanhakijalla on säännölliset palkka- tai eläketulot. Kyseisen lainavertailupalvelun lainakriteerit ovat siis varsin alhaiset ja sellaiset, että kyseistä palvelua voivat hyödyntää monenlaisissa elämäntilanteissa olevat henkilöt.

Katso miten paljon voit lainaa herttalainaan kautta

Kuukausierä

/kk

Lainamäärä

Maksuaika

Lainan arvioudut korot ja kulut ovat koko laina-ajalta yhteensä . Esimerkki: 10 000€, 5 vuoden ajaksi = 11 623€ jos todellinen vuosikorko on 6,26% jossa esimerkkikorko 5,00%, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€.

Montako lainatarjousta saat Zmarta lainasivuston kautta?

Yksi hakemus = reilut 25 lainatarjousta
Zmarta lainavertailupalvelu kilpailuttaa puolestasi suuren joukon luotettavia ja tunnettuja luotonantajia. Kaiken kaikkiaan saatkin itsellesi vain yhdellä lainahakemuksella jopa 25 eri pankin ja luotonmyöntäjän edullisen lainatarjouksen. Tämä takaa sen, että tarjolla on paras ja edullinen laina juuri sinun tarpeisiisi. Kaiken muun hyvän lisäksi, kyseisen lainapalvelun käyttäminen on aina täysin maksutonta, eikä sido sinua vielä mihinkään.

Poiminta Zmarta lainapalvelun sivuilta:

Vertaile lainoja maksutta – Zmartan avulla se vie vain pari minuuttia. Lainan kilpailutus on fiksun valinta. Ota käyttöön Zmartan maksuton lainavertailu ja voit säästää selvää rahaa.

Zmarta arvostelun tiedot

  • Zmarta arvostelu luotiin 14.5.2019 ja sai meiltä arvosanaksi 4/5. Arvostelua on viimeeksi tarkistettu ja päivitetty 26.08.2023 klo 20:46.

    Herttalaina
  • Mielipiteesi on meille tärkeä! Jätä omia kokemuksiasi alla!

    Kommentoi arvostelua
  • Eikö Zmarta tunnu hyvältä? Voit myös kilpailuttaa Ferratum lainat .

    Kilpailuta lainat

Zmarta usein kysyttyä

❤ Kuinka paljon voin kilpailuttaa Zmartan avulla?

Zmarta tarjoaa mahdollisuuden yhdistää ja kilpailuttaa lainat, joiden suuruus on 1 000 – 60 000 €.

❤ Montako pankkia Zmarta.fi kilpailuttaa?

Zmartan kautta kilpailutat 25 pankkia ja luotonantajaa.

❤ Missä näen minulle tehdyt lainatarjoukset?

Zmarta OmaTili – sivulla voit nähdä sinulle tehdyt lainatarjoukset. Sivuille voit kirjautua helposti käyttäen verkkopankkitunnuksia. Voit myös kirjautua henkilötunnuksella ja salasanalla.

❤ Kilpailuttaako Zmarta.fi myös yrityslainoja?

Ei.

Miltä luotonantajilta saat Zmarta lainapalvelun kautta lainatarjouksen?

Zmarta lainapalvelun kautta saat siis itsellesi yhdellä lainahakemuksella jopa 25 edullista ja hyväehtoista lainatarjousta tunnetuilta pankeilta ja luotonmyöntäjiltä. Kaikki Zmartan kanssa yhteistyössä toimivat luotonantajat ovat tunnettuja ja luotettavia toimijoita ja niistä voisi mainita esimerkiksi sellaiset kuin, Aktia, Santander, Nordea, Bank Norwegian, BraBank ja Nordax Bank. Kuten huomata saattaa, Zmarta on valinnut yhteistyökumppaninsa huolella ja ennen kaikkea sitä silmällä pitäen, että ne pystyisivät tarjoamaan mahdollisimman edullisen lainatarjouksen.

Lainapalveluiden ideana on nimittäin se, että säästät niiden avulla selvää rahaa ja tämän lisäksi myös hermoja, kun sinun ei tarvitse täytellä lainahakemuksia useisiin eri paikkoihin.

Kysymyksiä lainanvälittäjälle?

Asiakaspalvelu
09 4242 4444
Sähköposti: info(at)zmarta.fi