Kilpailuta Bank Norwegian lainat

Kilpailuta Bank Norwegian lainat

Voit kilpailuttaa myös Bank Norwegianin lainat Herttalainan kautta todella helposti. Mikä parasta, saat tällä tavoin itsellesi paitsi kyseisen nettipankin lainatarjouksen, niin tämän lisäksi myös 29 muuta pankkia ja rahoituslaitosta kilpailevat juuri sinun lainastasi.

Norjalainen pankki

Hae itsellesi lainaa aina 1000 eurosta jopa 60 000 euroon saakka Bank Norwegianilta!

arvosana: 5

Bank Norwegian arvostelu

Pistä siis luotonantajat kilpailemaan siitä, kuka niistä pystyy tarjoamaan sinulle halvimman mahdollisen lainan. Kilpailuttaminen ei maksa sinulle mitään, eli saat itsellesi 30 lainatarjousta täysin ilmaiseksi.

Enää sinun ei siis tarvitse miettiä, mistä saat itsellesi edullisen ja hyväehtoisen lainan. Se on helpommin ja nopeammin saatavilla kuin uskotkaan. Lainatarjousten pyytäminen ei myöskään sido sinua vielä mihinkään.

Kilpailuta Bank Norwegian lainat

Hae lainaa suoraan tai kilpailuta Bank Norwegian

Bank Norwegian nettipankin kautta voit hakea lainaa itsellesi 1 000 – 60 000 euroa. Maksuaikaa tämän nettipankin lainoille voi saada myös todella joustavasti, eli 1 – 15 vuotta. Lainan hakeminen käy vaivattomasti kyseisen nettipankin verkkosivujen kautta, eli ei enää turhaa paperien pyörittelyä!

Mutta, sinulla on olemassa toinenkin vaihtoehto. Voit nimittäin niin halutessasi hakea lainaa myös Herttalainan helpon hakemuksen avulla. Tällä tavoin kilpailutat useat eri pankit ja rahoituslaitokset, mukaan lukien Bank Norwegianin.

Eli, jos haluat itsellesi monta hyvää lainatarjousta helposti, voi olla hyvä idea täyttää Herttalainan oma lainahakemus ja tarkistaa, että mitä muilla luotonantajilla olisi sinulle tarjolla?

Bank Norwegian lainaa ilman takaajia ja vakuuksia

Bank Norwegian ei koskaan edellytä että hankit vakuutta tai takaajia lainallesi. Kaikki sen myöntämät lainat ovat aina saatavilla ilman, että joudut laittamaan omaisuuttasi vakuudeksi tai hankkimaan takaajia. Eli, vaikka hakisit itsellesi niinkin suuren lainasumman kuin 60 000 euroa, on myös se saatavilla suoraan netistä, ilman vakuutta!

Bank Norwegian arvostelun tiedot

 • Bank Norwegian arvostelu luotiin 21.8.2019 ja sai meiltä arvosanaksi 5/5. Arvostelua on viimeeksi tarkistettu ja päivitetty 07.01.2020 klo 09:39.

  Herttalaina
 • Mielipiteesi on meille tärkeä! Jätä omia kokemuksiasi alla!

  Kommentoi arvostelua
 • Eikö Bank Norwegian tunnu hyvältä? Voit myös kilpailuttaa Collector Bank lainat .

  Kilpailuta lainat

Bank Norwegian usein kysyttyä

❤ Kuka voi hakea Bank Norwegian lainaa?

Bank Norwegian lainaa voi hakea jos täyttää seuraavaa:

 • Ikä: Vähintään 23-vuotias
 • Luottotiedot: Ovat moitteettomat ja ilman merkintöjä
 • Tulot: Sinulla on säännölliset tulot

❤ Kuinka suurta lainaa Bank Norwegian tarjoaa?

Haettavana on 1 000 – 60 000 euron suuruista lainaa.

❤ Kuinka pitkä maksuaika Bank Norwegianin lainoissa on?

1-15 vuotta.

❤ Kuinka suurta luottorajaa voi saada Bank Norwegian - luottokorttiin?

Bank Norwegian -korttiin voi anoa ja saada jopa 10 000 euron luottorajan.

Minulla on jo Bank Norwegian laina

Voi olla että sinulla on jo laina Bank Norwegianilla? Jos näin on asianlaita, voit niin halutessasi kilpailuttaa myös sen kauttamme. Eli voit siis saada itsellesi paremman lainatarjouksen, joka soveltuu tämän hetkiseen elämäntilanteeseesi paremmin. Myös kilpailutus tapahtuu helposti Herttalainan näppärän hakemuksen avulla. Eli täytät vain omat tietosi, klikkaat hakemuksen eteenpäin ja tutustut saamiisi kilpaileviin lainatarjouksiin.

Muista että myöskään olemassa olevan lainan tai lainojen kilpailuttaminen ei maksa sinulle yhtään mitään!

Haluan yhdistää Bank Norwegian lainani

Myös lainojen yhdistäminen käy tuossa tuokiossa. Jos sinulla siis on jo aiemmin otettuja lainoja, esimerkiksi Bank Norwegian nettipankilta, niin voit niin halutessasi yhdistää sen ja muut lainasi helposti yhdeksi, helpommin hallittavaksi kokonaisuudeksi kauttamme.

Myös silloin, kun toiveena on lainojen yhdistäminen, täytät vain sivuiltamme löytyvän hakemuksen ja merkitset että olet kiinnostunut yhdistelylainasta. Tarjoukset yhdistelylainoista ovat nekin saatavilla todella nopealla aikataululla, jonka jälkeen voit valita mikä 30 eri lainatarjouksesta soveltuisi sinulle parhaiten.

Haluan ottaa uutta lainaa Bank Norwegianilta

Voit hakea itsellesi myös uuden lainan suoraan Bank Norwegianin verkkosivujen kautta. Lainaa voi hakea 1 000 – 60 000 euroa ja maksuaikaakin lainalle voit saada 1 – 15 vuotta, lainasummasta riippuen. Lainahakemus on myös todella helppo ja nopea täyttää. Alta löydät yksityiskohtaiset tiedot siitä, miten täytät lainahakemuksen:

 1. Valitse lainasumma ja laina-aika
 2. Täytä omat henkilö-ja yhteystietosi hakemukseen
 3. Valitse haluatko hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa
 4. Siirry tunnistautumaan (verkkopankkitunnukset)
 5. Vastaanota lainapäätös (saatavilla nopeasti)
 6. Lue lainatarjous läpi
 7. Hyväksy lainatarjous jos se on mieluinen
 8. Vastaanota lainarahat tilillesi (saman päivän aikana)

Voit siis täyttää lainahakemuksen joko Bank Norwegianin sivuilla ja pyytää lainatarjouksen sen kautta, tai niin halutessasi voit täyttää näpsäkän Herttalaina hakemuksen, jonka täyttäminen käy suorastaan uskomattoman nopeasti. Erona on se, että Bank Norwegianin hakemuksen täyttämällä saat itsellesi vain yhden lainatarjouksen, kun taas Herttalainan hakemuksella saat itsellesi Bank Norwegianin, sekä 29 muun laadukkaan luotonantajan edullisen lainatarjouksen ja pääset valitsemaan itsellesi niistä parhaimman.

Lainaa suoraan Bank Norwegian.fi sivujen kautta

Jos haluat olet täysin varma, että haluat ottaa lainan Bank Norwegianin kautta, klikkaat vain itsesi suoraan sen verkkosivuille. Sieltä löydät verkkohakemuksen, jonka täytät yllä mainitulla tavalla. Kun saat lainapäätöksen, lue se huolellisesti ja niin halutessasi hyväksy se helposti Bank Norwegianin palvelussa. Rahat maksetaan tilillesi yleensä saman päivän aikana.

Hae lainaa Herttalainaan kautta

Jos taas haluat enemmän valinnanvaraa ja olet kiinnostunut tutustumaan enemmän kuin yhteen lainatarjoukseen, täytä helppo Herttalaina hakemus. Se tuo sinulle tuossa tuokiossa yhteensä 30 upeaa lainatarjousta, mukaan lukien Bank Norwegianin tarjouksen. Voit tutustua lainatarjouksiin kaikessa rauhassa ja valita sen joka vastaa eniten toiveitasi.
Hae lainaa heti!

Muista siis, että vertailun ja kilpailuttamisen avulla löytyy yleensä se paras mahdollinen lainatarjous. Tästä syystä kannattaakin käydä läpi kaikki mahdolliset tarjolla olevat vaihtoehdot, ennen kuin hyväksyt jonkun lainatarjouksen ja otat itsellesi lainan.

Bank Norwegian luottokortti

/data01/virt76309/domeenid/www.herttalaina.com/htdocs/wp-content/themes/slimline/templates/review-page.php on line 350
https://www.herttalaina.com/wp-content/uploads/2019/12/bank-norwegian-luottokortti.png" alt="Bank Norwegian luottokortti" title="Bank Norwegian luottokortti" width="320" height="200" class="alignright">

Bank Norwegian luottokortti on oivallinen valinta paljon matkustavalle, sillä siihen on liitetty ilmainen matkavakuutus sekä peruutussuoja. Kyseisellä kortilla tehdyille ostoksille voi saada maksuaikaa myös todella mukavasti, eli jopa mahtavat 45 vuorokautta täysin korottomana.

Bank Norwegian luottokortti – oivallinen valinta paljon matkustelevalle

Kyseessä on siis mielenkiintoinen luottokortti, joka soveltuu loistavasti paljon matkaaville. Kyseisen kortin myöntää Bank Norwegian, jolla on myös muita mielenkiintoisia tuotteita valikoimissaan. Moni varmasti myös tuntee nimen Norwegian lentokoneiden kyljestä ja kyseessä onkin sama yritysrypäs. Kortin mukana tulevan matkavakuutuksen myöntää AIG ja se on voimassa jos matkasta on maksettu vähintään 50% kyseisellä kortilla.

”Bank Norwegian kortille saat jopa 10 000 euron luottorajan”

Mitä etuja Bank Norwegian luottokortilla on?

Bank Norwegian kortti on hyödyllinen maksuväline, jolla voit saada luottoa aina jopa 10 000 euroon saakka. Lisäksi keräät kaikista ostoksistasi bonus-pisteitä joita voit käyttää Bank Norwegianin bonussivuilla.

 • Luottoraja jopa 10 000 euroa
 • Bonus-pisteitä kaikista ostoksistasi
 • Matkavakuutus
 • 45 vuorokautta korotonta maksuaikaa
 • Ei lainkaan käteisnostomaksua

Sisään kirjautuneena Bank Norwegian -sivuilla voit helposti nostaa luottorajaasi sekä nähdä kaikki kertyneet bonus-pisteitäsi. Kaiken muun hyvän lisäksi kortille on saatavissa korotonta maksuaikaa ostoksille jopa 45 vuorokautta. Kyseinen kortti ei myöskään peri lainkaan käteisnostomaksua, eli etuja sillä on tarjottavana todella mahtavasti.

Kenelle Bank Norwegian luottokortti sopii?

Bank Norwegian luottokortti sopii kuin nenä päähän kaikille sellaisille henkilöille, jotka ovat vähintään 23-vuotiaita ja hakusessa on luottokortti josta löytyy mukavan kokoinen luottoraja. Korttiin kuuluu myös runsain määrin todella hyviä ominaisuuksia, joita ovat esimerkiksi ilmainen käteisnostomahdollisuus, CashPoints-pisteiden keräys mahdollisuus, ilmainen matkavakuutus sekä peruutussuoja ja koroton luotto jopa kuudelle viikolle.

Kenelle Bank Norwegian luottokortti soveltuu:

 • Olet vähintään 23-vuotias
 • Matkustelet paljon
 • Haluat korttiin suurehdon luottorajan

Kortilla kerättävät CashPoints pisteet ovat myös ihan rahanarvoista tavaraa, sillä niitä voi käyttää matkustaessaan Norwegian lentoyhtiöllä. CashPoints pisteitä kertyy helposti Norwegian lennoista, hotelliyöpymisistä, autonvuokrauksesta sekä totta kai myös luottokorttiostoksista.

Miten haen Bank Norwegian luottokorttia?

Bank Norwegian luottokorttia haetaan näppärästi helpolla sähköisellä hakemuksella, suoraan kyseisen nettipankin omilla verkkosivuilla. Hakemukseen ei tarvitse täyttää kuin vain omat henkilö- ja yhteystiedot, sekä muutamia muita tarkentavia tietoja.

 • Täytä näppärä sähköinen hakemus
 • Vastaanota heti päätös kortin saatavuudesta
 • Kortti saapuu postitse noin viikossa

Päätös kortin saatavuudesta on saatavilla siis heti ja jos se on myönteinen, saapuu kortti kotiin noin viikossa.