Kilpailuta Ostosraha lainat

Kilpailuta Ostosraha lainat

Sinulla on mahdollisuus kilpailuttaa Ostosraha lainapaikan lainat nopeasti ja helposti Herttalainaan avulla. Aikaa tähän kuluu vain muutama minuutti ja ainoa asia mitä sinun täytyy tehdä, on täyttää vain yksi helppo lainahakemus Herttalainaan sivuilla. Kun täytät tämän näpsäkän hakemuksen, välittää Herttalainaa sen eteenpäin omille yhteistyökumppaneilleen, joista yksi on Ostosraha.

Kilpailuta | Lainaa | Kokemuksia

Kilpailuta pankki helposti! Valitse summa sekä laina-aika ja jatka hakemukseen!

arvosana: 3

Ostosraha - arvostelu

Lainojen kilpailuttaminen on aina hyvä homma, kun ollaan ottamassa lainaa. Vaikka mielessä olisikin pyörinyt joku tietty lainasivusto, niin kilpailuttaminen antaa sinulle hieman paremman mielikuvan siitä että mitä netin lainamarkkinoilla voisi olla sinulle tarjolla. Herttalainaan kautta voit siis kilpailuttaa myös Ostosrahan tarjoamat lainatuotteet ja kaiken lisäksi se on vieläpä todella helppo ja nopea prosessi. Anna siis netin lainapaikkojen kilpailla siitä, kuka niistä pääsee myöntämään sinulle upean ja hyväehtoisen lainan.

Kilpailuta Ostosraha lainat

Hae lainaa suoraan tai kilpailuta Ostosraha

Ostosraha lainapaikan kautta voit hakea itsellesi lainaa 400 – 3 000 euroa. Kyseessä on edullinen ja vakuudeton kulutusluotto, jolle voi saada takaisinmaksuaikaa 1 – 3 vuotta. Tällä lainapaikalla on myös muita upeita etuja omille asiakkailleen tarjolla, kuten esimerkiksi maksuvapaa kuukausi sekä lainan korotusmahdollisuus.

Mutta kuten sanottua, voit hakea lainan joko suoraan Ostosrahan omien sivujen kautta, tai niin halutessasi täyttää Herttalainaan helpon ja nopean lainahakemuksen. Kumpikin edellä mainituista tavoista todella nopea tapa hakea lainaa. Suurimpana erona onkin se, että jos päätät tarttua Hertan hakemukseen, niin silloin sinulle välitetään Ostosraha lainatarjouksen lisäksi myös 29 muuta lainatarjousta Herttalainaan yhteistyökumppaneita. Pääset siis tutkailemaan useita lainatarjouksia yhden sijaan.

Ostosraha laina ilman takaajia ja vakuuksia

Kaikki Ostosrahan kautta haettavat kulutusluotot ovat myös aina saatavilla ilman vakuuksia tai takaajia. Jopa sellaisessa tilanteessa jossa haet maksimisumman lainaa, eli 3 000 euroa, sinun ei tarvitse vaivata päätäsi ikävillä vakuusasioilla. Voit siis tehdä helpon lainahakemuksen helposti joko Ostosrahan omilla sivuilla tai täyttää Herttalainaan hakemuksen, ihan miten itse haluat. Kummassakin tapauksessa voit jättää mielestäsi vakuus- ja takausasiat.

Ostosraha arvostelun tiedot

 • Ostosraha arvostelu luotiin 22.8.2019 ja sai meiltä arvosanaksi 3/5. Arvostelua on viimeeksi tarkistettu ja päivitetty 06.01.2020 klo 10:01.

  Herttalaina
 • Mielipiteesi on meille tärkeä! Jätä omia kokemuksiasi alla!

  Kommentoi arvostelua
 • Eikö Ostosraha tunnu hyvältä? Voit myös kilpailuttaa BRAbank lainat .

  Kilpailuta lainat

Ostosraha usein kysyttyä

❤ Mikä yritys on Ostosraha.fi sivujen takana?

Ostosraha.fi on OPR-Finance Oy nimisen yrityksen sivu ja tuote. Yrityksen virallinen osoite on: Lautatarhankatu 8 B, 00580 Helsinki ja Y-tunnus: 1993902-6.

❤ Kuinka suurta lainaa Ostosraha tarjoaa?

Ostosraha.fi sivujen kautta voit hakea lainaa aina 400 – 3 000 euroa.

❤ Kuka voi saada lainaa Ostosrahalta?

 • Olet vähintään 21-vuotias
 • Sinulla on puhtaat luottotiedot
 • Sinulla on pysyvä osoite Suomessa

❤ Kuinka pitkä maksuaika Ostosrahan lainoissa on?

Voit saada lainalle takaisinmaksuaikaa aina 1-3 vuotta.

Minulla on jo Ostosraha laina

Jos on niin, että olet jo Ostosrahan vanha asiakas, eli olet jo ehtinyt ottaa sieltä joskus aiemmin itsellesi lainan, niin Herttalainaan avulla voit myös kilpailuttaa sen. Täytät vain Hertan äärimmäisen helpon lainahakemuksen ja pienen hetken päästä sinulle välitetään useita upeita lainatarjouksia Herttalainaan yhteistyökumppaneilta. Jos joku näistä lainatarjouksista on sellainen johon haluaisit tarttua, niin lainan vaihtokin onnistuu helposti Hertan suosiollisella avustuksella.

Haluan yhdistää Ostosraha lainani

Voit myös niin halutessasi yhdistää vanhat Ostosraha lainasi Hertan avulla. Ei edes itse asiassa haittaa, vaikka sinulla olisi muidenkin lainapaikkojen lainoja. Herttalainaan hakemuksella yhdistät siis useita pieniä lainoja yhdeksi helpommin hallittavaksi kokonaisuudeksi. Luonnollisesti näin toimimalla säästät kuukausittain pitkän pennin rahaa, kun jatkossa maksat kuluja ja korkoja vain yhdestä lainasta.

Hertan avulla lainojen yhdistäminen käykin todella vikkelästi. Täytät vain helpon lainahakemuksen ja ruksaat siihen kohdan että olet kiinnostunut yhdistelylainoista. Alta aikayksikön Hertan yhteistyökumppanit esittelevät sinulle jokainen oman yhdistelylainatarjouksensa, joista sinä pääset itse valitsemaan sinulle parhaiten sopivan. Kannattaa myös muistaa, että lainan hakeminen Hertan hakemuksella ei koskaan sido sinua mihinkään. Sinun ei siis ole pakko hyväksyä yhtäkään tarjouksista.

Haluan ottaa uutta lainaa Ostosraha lainapaikan kautta

Jos haluat ottaa itsellesi uuden lainan Ostosrahan kautta, niin sekin on helppoa. Klikkaat vain itsesi kyseisen lainapaikan sivulle ja täytät sieltä löytyvän helpon lainahakemuksen. Alapuolelta löydät vielä yksityiskohtaiset ohjeet siihen, miten lainahakemuksen täyttäminen Ostosraha lainapaikalla menee.

 1. Valitse lainasumma ja maksuaika
 2. Tunnistaudu pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella
 3. Täytä lainahakemus
 4. Vastaanota lainatarjous
 5. Tutustu lainatarjoukseen
 6. Jos lainatarjous miellyttää, hyväksy se
 7. Saat lainarahat tilillesi jopa 15 minuutissa

Tämän laadukkaan lainasivuston kautta voit siis hakea itsellesi kätevää kulutusluottoa 400 – 3 000 euroa. Ostosrahan laina sopiikin loistavasti monenlaisiin lainarahan tarpeisiin, eli voit sen avulla tehdä hieman suurempia hankintoja tai maksella vaikka elämisen yllättäviä kuluja.

Sinulla on siis kaksi upeaa vaihtoehtoa tarjolla. Voit hakea lainan suoraan Ostosrahan omien verkkosivujen kautta, tai niin halutessasi täyttää Hertan lainahakemuksen ja saada itsellesi kyseisen lainapaikan, sekä 29 muun luotonantajan upeaa ja edullista lainatarjousta.

Lainaa suoraan Ostosraha.fi sivujen kautta

Jos olet päätöksesi tehnyt ja haluat hakea lainan suoraan Ostosrahan omien sivujen kautta, niin sellaisessa tapauksessa kannattaa klikata itsensä mitä pikemmiten kyseisen lainapaikan sivuille ja täyttää sieltä löytyä helppo hakemus. Lainahakemuksen täyttäminen on äärimmäisen helppoa ja nopeaa. Yläpuolelta löydät myös yksityiskohtaiset ohjeet siihen miten hakemus täytetään.

Hae lainaa Herttalainaan kautta

Jos taas haluat tietää että mikä muut luotonantajat olisivat sinulle valmiita tarjoamaan, niin sellaisessa tapauksessa kannattaa ehdottomasti täyttää Herttalainaan helppo lainahakemus. Sen avulla selvität nimittäin itsellesi että minkälaista lainaa Hertan lukuisat yhteistyökumppanit olisivat valmiita sinulle tarjoamaan. Yhdellä ainoalla hakemuksella saat siis itsellesi jopa 30 lainatarjousta markkinoiden kovimmilta luotonantajilta.
Hae lainaa heti!