Vippi

Vippi.fi

Vippi lainasivuston kautta voi hakea monenlaisia lainatuotteita aina 100 eurosta jopa 10 000 euroon saakka. Vippi tarjoa ensisijaisesti vippiä mutta lainatuote valikoimaan kuuluvat myös joustoluotto ja kulutusluotto.

Hae tästä 100-10000€ Vippi.fi pikalaina jonka saa tilille nopeasti!

arvosana: 3

Vippi.fi - arvostelu ja kokemuksia

Vippi.fi

Miten nopeasti saan Vippi lainan tililleni?

Vippi lainasivuston kautta lainarahat ovat lainanhakijan tilillä todella nopeasti. Itse lainanhakuprosessi kestää vain noin 5 minuuttia ja lainapäätöskin on saatavilla heti välittömästi sen jälkeen. Jos lainapäätös on myönteinen, lainarahat maksetaan lainanhakijan tilille jopa muutamien minuuttien kuluessa.

Kannattaa kuitenkin huomioida sellainen seikka, että myös Vippi laina sivustolla rahojen siirtoaikoihin vaikuttavat myös pankkien omat siirtoajat. Lainanhakijan kannattaa siis myös tarkistaa onko hänen oma pankkinsa niin sanotusti yhteensopiva Vippi lainasivuston käyttäminen pankkien kanssa, eli toisin sanoen mahdollistaako se nopeat rahansiirrot.

Tarvitsetko joustavaa lainaa?

On useitakin syitä miksi Vippi lainatuotteet ovat tulleet monille asiakkaille tutuiksi ja miksi ne ovat niin suosittuja suomalaisten kuluttajien keskuudessa. Yksi syy on ehdottomasti lainaprosessin nopeus ja helppous. Tämän lisäksi myös se, että Vippi lainoilla on 14 päivän peruutusoikeus, jos sattuu niin että lainanhakija muuttaakin mieltään asian suhteen.

Vippi.fi arvostelun tiedot

  • Vippi.fi arvostelu luotiin 11.3.2019 ja sai meiltä arvosanaksi 3/5. Arvostelua on viimeeksi tarkistettu ja päivitetty 26.08.2023 klo 20:48.

    Herttalaina
  • Mielipiteesi on meille tärkeä! Jätä omia kokemuksiasi alla!

    Kommentoi arvostelua
  • Eikö Vippi.fi tunnu hyvältä? Voit myös kilpailuttaa Pop Pankki lainat .

    Kilpailuta lainat

Vippi.fi usein kysyttyä

❤ Minkä suuruista lainaa Vippi tarjoaa?

Voit hakea 100 – 2 000 euron joustoluottoa tai hieman suurempaa kulutusluottoa jossa lainasummat ovat 1 000 – 10 000 euroa.

❤ Miten nopeasti Vippi laina maksetaan tilille?

Vippi.fi lainat maksetaan tilillesi peräti 5 minuutissa.

❤ Mitä lainatuotteita Vippi tarjoaa?

Lainatuotteet ovat: Joustoluotto ja Kulutusluotto.

❤ Kuka voi hakea Vippi lainaa?

Voit hakea lainaa jos olet täysi-ikäinen (18v) ja sinulla on puhtaat luottotiedot.

Vippi lainatuotteet

Vippi.fi lainasivuston lainatuotteisiin kuuluvat siis joustoluotto, jota voi hakea aina 100 eurosta 2 000 euroon saakka ja tämän lisäksi kulutusluotto, jota voi hakea 1 000 eurosta jopa 10 000 euroon saakka. Kummatkin Vippi lainatuotteista ovat joustavia ja hyväehtoisia, kuin myös varsin kilpailukykyisiäkin hinnoittelunsakin puolesta.

Lainan hakeminen

Lainanhakuprosessi Vippi lainasivustolla on todella nopea sekä helppo ja tapahtuu näppärän verkkohakemuksen välityksellä Vipin omilla sivuilla. Lainanhakijan tuleekin vain täyttää helppo sähköinen hakemus, johon merkitään omat yhteys- ja henkilötiedot, sekä tämän lisäksi haluttu lainasumma ja laina-aika.

Vippi lainatuotteita voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt, jotka ovat vähintään 18-vuotiaita ja he asuvat vakituisesti Suomessa. Tämän lisäksi lainanhakijalla tulee luonnollisesti olla myös puhtaat luottotiedot. Kannattaa huomioida muuten että Vippi on yksi niitä lainapaikkoja, joka ei kysele erikseen tuloselvityksiä lainanhakijalta. Toisin sanoen myös työtön voi hakea sen kautta itselleen lainarahoitusta.

Vippi.fi arvostelun yhteenveto

Vippi.fi on siis monille suomalaisille kuluttajille tuttu lainasivusto, sillä se on toiminut suomalaisilla lainamarkkinoilla ja vuodesta 2006 saakka. Se on osa suurempaa suomalaista Tact Finance Oyj konsernia, joka tunnetaan luotettavasta ja vakavaraisesta toiminnastaan. Vippi ei tarjoa markkinoiden suurimpia lainasummia, mutta sen valikoimista löytyvät joustoluotto ja kulutusluotto lainat ovat kumpikin ehdottomasti tarkemman tutustumisen arvoisia. Ainakin siinä tapauksessa jos ollaan etsimässä edullista, hyväehtoista ja helposti haettavaa lainaa netistä.