Nopea Laina

Onko hakusessa on nopea laina netistä? Herttalaina auttaa sinua hakemaan itsellesi lainaa jonka saa tilille jopa heti! Paitsi että tarjoamme lukuisia eri lainaajia ja pankkeja, joilta voit hakea lainarahat suoraan – voit myös hakea lainaa meidän omalla hakemuksella.

Olet vain muutaman minuutin päästä lainasta! Aloita lainan hakeminen tästä

Nopea laina heti tilille

Eräs monelle lainanhakijalle tärkeä asia lainarahaa haettaessa on myös se, että miten nopeasti lainarahat ovat saatavilla. Varsinkin netistä lainaa haettaessa lainanhakijoille on äärimmäisen tärkeää, että lainasivusto on ripeä liikkeissään ja pystyy maksamaan lainarahat mahdollisimman nopeasti. Useimmat netin lainasivustoista myös toimivat näin, sillä luonnollisesti ne haluavat miellyttää omia asiakkaitaan. Myös silloin kun laina haetaan Herttalainan hakemuksella, lainarahat ovat tarjolla suorastaan ennätysnopeasti, eli niistä pääsee parhaimmillaan nauttimaan jopa muutamissa minuuteissa!

Nopea laina

Rahat tilille jopa välittömästi myönteisen lainapäätöksen jälkeen

Moni netin lainapaikka maksaakin myönteisen lainapäätöksen jälkeen lainarahat lainanhakijan tilille jopa välittömästi tai esimerkiksi 15 minuutissa. Myös sellaisia lainasivustoja on olemassa, joissa lainarahan siirto kestää 1 – 2 pankkipäivää. Yleensä silloin puhutaan kuitenkin suuremmista kulutusluotoista. Pienet lainasummat, eli pikavipit ovat oikeastaan ihan poikkeuksetta saatavilla todella nopeasti. Kun halutaan varmistaa lainanhakemisen helppous ja nopeus, kannattaa ehdottomasti täyttää sivuiltamme löytyvä lainahakemus, joka varmistaa paitsi lainojen vertailun ja kilpailuttamisen, niin myös lainarahojen todella nopean tilille maksun!

Miksi sitten kuluttajille eli lainanhakijoille lainarahan nopea saatavuus onkin todella tärkeä asia? Syy on se, että varsinkin pikavippien ollessa kyseessä moni lainanhakija saattaa huomata yhtäkkiä, että pienelle lisärahalle olisi tarvetta. Koska pikavipit ovat summiltaan noin muutamien tuhansien eurojen suuruisia, niin niiden hakuprosessista kokonaisuudessaan, sekä tilille maksusta on pyritty tekemään äärimmäisen nopeaa. Pikavippien tehtävä onkin helpottaa äkillistä ja pientä valuuttakapeikkoa, joka saattaa tulla eteen ihan kenelle meistä tahansa.

Nopea laina sivun tiedot

  • Nopea laina sivu luotiin 24.2.2019. Sivua on viimeeksi tarkistettu ja päivitetty 30.12.2019 klo 12:14.

    Herttalaina
  • Mielipiteesi on meille tärkeä! Jätä omia Nopea laina kokemuksiasi alla!

    Kommentoi
  • Eikö sivun aihe tunnu osuvan tarpeeksi hyvin? Tutustu tästä esimerkiksi Lainaa puhelimella - sivuun jos se olisi mielenkiintoisempi vaihtoehto!

    Lue myös

Nopea laina usein kysyttyä

❤ Miten nopeasti lainarahaa voi saada netistä haettaessa?

Kuten moni tietää, niin netistä lainarahoitusta voi saada todella nopeasti ja suurin osa lainapaikoista mahdollistaakin myönteisen lainapäätöksen jälkeen lainarahat lainanhakijan tilille jopa saman päivän aikana. Joillakin lainasivustoilla lainarahat ovat kuitenkin saatavilla jopa muutamissa minuuteissa. Kannattaa siis myös aina tarkistaa lainapaikan nopeus ennen kuin lainasopimus allekirjoitetaan.

❤ Mikä on nopein lainatuote?

Vaikkakin nykyisin oikeastaan kaikki netin lainatuotteet ovat suhteellisen nopeita, niin kuitenkin kaikkein nopein niistä on edelleenkin pikavippi eli pikalaina. Sen lainanhakuprosessi kestääkin vain muutaman minuutin ja lainarahat ovat yleensä lainanhakijan tilillä jopa välittömästi myönteisen lainapäätöksen jälkeen.

❤ Maksavatko kaikki lainasivustot lainan yhtä nopeasti?

Jokaisella lainasivustolla on omat toimintatapansa ja periaatteensa. Yleisesti voisi kuitenkin sanoa, että nykyiset netin lainapaikat ovat kaikki todella nopeita, vaikkakin niillä saattaa olla pieniä eroja edelleenkin.

Hitaimmillaan laina maksetaan 1 – 2 pankkipäivässä lainanhakijan tilille, kun nopeimmillaan se maksetaan jopa välittömästi myönteisen lainapäätöksen jälkeen. Yleisin toimintatapa on se, että lainasivusto lupaa lainarahat lainanhakijan tilille saman päivän aikana siitä kun myönteinen lainapäätös on tehty.

❤ Onko nopea laina myös helposti haettava?

Nopeat lainat ovat myös helposti haettavia, eli lainarahan hakeminen joltakin netin lainasivustolta on äärimmäisen nopea, helppo ja turvallinen toimenpide johon aikaa kuluu keskimäärin vain muutama minuutti.

❤ Mistä voi hakea nopeasti lainaa?

Nopeaa lainaa voi hakea Herttalainaan kautta, mutta moni lainavertailu on myös listannut ne kaikkein nopeimmat lainapaikat, jotka pystyvät mahdollistamaan lainarahat lainanhakijan tilille jopa välittömästi. Tämä saattaakin olla varsinkin sellaisessa tapauksessa todella ensiarvoisen tärkeä tieto kun lainan saamisella on kova kiire.

❤ Kuka voi hakea nopeaa lainaa?

Nopeaa lainaa voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt, jotka ovat vähintään 18-vuotiaita ja heillä on puhtaat luottotiedot. Tämän lisäksi moni lainasivusto myös edellyttää että lainanhakijalla on pysyvä suomalainen osoite tai Suomen kansalaisuus, jonkun suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset tai Mobiilivarmenne ja tämän lisäksi jonkun suomalaisen puhelinoperaattorin matkapuhelinliittymä.

Kannattaa kuitenkin huomioida, että myös nopeita lainoja haettaessa lainakriteerit vaihtelevat lainapaikkakohtaisesti, eli ne kannattaa tsekata niiden omilta sivuilta tarkemmin.

❤ Onko nopea laina myös edullinen?

Nopea laina voi myös olla edullinen. Kannattaa siis suosiolla unohtaa sellaiset vanhentuneet ajatusmallit siitä että jos lainarahat ovat nopeasti saatavilla, niin se tarkoittaisi myös automaattisesti kalliimpia kuluja ja korkoja. Asianlaita ei suinkaan nimittäin nykyisin enää ole niin, vaan nopeat lainat ovat myös hyväehtoisia ja kilpailukykyisiä hinnoittelunsa puolesta.

Ei enää pitkiä ja vaivalloisia lainanhakuprosesseja

Monia lainanhakijoita saattaa myös turhauttaa pitkiksi venyvät lainanhakuprosessit, jotka varsinkin aiemmin saattoivat vaatia jopa useita erillisiä käyntejä lainanhakijan omassa pankki konttorissa. Nykyisin lainanhausta on kuitenkin tehty todella helppoa sekä nopeaa ja kuluttajat ovatkin olleet tästä todella ilahtuneita. Arki muuttuu vuosi vuodelta tiukemmin aikataulutetuiksi meillä kullakin ja siksi moni lainanhakija on kokenut lainan hakemisen netistä parhaimmaksi ja helpommaksi vaihtoehdoksi.

Netistä lainaa haettaessa kaikki tapahtuu nimittäin helpolla ja kätevällä Herttalainan verkkohakemuksella ja mikä parasta, lainanhakija voi täyttää sen ihan missä se itselle sattuu parhaiten sopimaan. Juuri netin lainapaikat ovatkin tuoneet nämä nopeat lainat kuluttajien saataville, sillä ennen niitä lainanhakuprosessit olivat aikaa vieviä ja joskus jopa vaivalloisia. Harva varmaankaan enää haluaisi palata takaisin tuohon aikaan.

Lähestulkoon kaikki netin lainasivustot maksavat lainarahat tilille todella nopeasti

Lainarahojen saaminen nopeasti tilille on siis tärkeä asia kuluttajille ja siksi myös sellainen asia, jolla netin lainasivustot kilpailevat. Ne pyrkivät kaikki luonnollisesti tarjoamaan mahdollisimman nopeita rahansiirtoaikoja. Tämä siitä syystä että ne ovat huomanneet että lainanhakijat vertailevat esimerkiksi juuri tätä kyseistä seikkaa valitessaan itselleen sopivaa lainapaikkaa.

Netin lainatuotteista pikavippi ja joustoluotto ovat kaikkein nopeimmin saatavilla olevia. Kulutusluotto ei ole yleensä ihan niin nopeasti lainanhakijan tilillä ja syy on se, että yleensä kulutusluotot ovat summiltaan huomattavasti suurempia. Tosin netistä löytyy myös lainasivustoja jotka mahdollistavat summiltaan suuretkin kulutusluotot lainanhakijan tilille jopa 15 minuutissa.

Ja kyllähän se on myös niin, että kehitys kulkee jatkuvasti siihen suuntaan että lainarahojen tilille maksu nopeutuu jatkuvasti. Muutaman vuoden päästä kaikki lainatuotteet ovatkin varmasti saatavilla jopa välittömästi heti myönteisen lainapäätöksen jälkeen.

Nopea laina öisin ja viikonloppuisin

Nopeita lainoja voi hakea vaikka yöllä niin halutessaan, sillä suurin osa netin lainasivuista mahdollistaa lainahakemuksen tekemisen vaikka ympäri vuorokauden. Kannattaa kuitenkin huomioida, että Suomen vuonna 2013 asetettu pikavippilainsäädäntö, (joka paitsi asetti pieniin nopeisiin lainoihin, eli pikavippeihin korkokaton), niin tämän lisäksi myös asetti määräyksiä sille miten niitä voidaan maksaa ulos.

Nopeita lainoja eli pikalainoja voi siis nykyisin Suomen lain mukaan maksaa ulos ainoastaan kello 7.00 – 23.00 välisenä aikana. Tämä ei siis ole lainapaikkojen itsensä määrittelemä asia, vaan perustuu täysin Suomen pikavippilainsäädäntöön. Lainat jotka kuuluvat tämän lainsäädännön piiriin ovat korkeintaan 2 000 euron suuruisia.

Tästä syystä lainanhakijan kannattaakin huomioida se, että vaikka lainahakemuksen voi tosiaan tehdä niin halutessaan vaikka keskellä yötä, niin se kannattaisi kuitenkin nopeuden maksimoimiseksi koittaa ajoittaa aikavälille 7.00 – 23.00. Tämä siis siinä tapauksessa jos lainarahoilla on kiire. Jos haluat lukea lisää Suomen pikavippilainsäädännöstä, niin asiaan voi tutustua syvemmin myös esimerkiksi Finlexin sivuilta.