Vivus

Vivus.fi

Hae itsellesi 300-600€ suuruinen luotto - joustavalla takaisinmaksulla!

arvosana: 3

Vivus - arvostelu ja kokemuksia

Vivus.fi on lainasivusto, jonka taustalta löytyy sellainen yritys kuin 4finance Oy. Sillä on konttori Helsingissä ja tämän lisäksi se toimii myös useissa muissa Euroopan maissa. Kyseessä on siis kansainvälinen ja luotettava toimija, joka tarjoaa hyväehtoista lainaa yksityishenkilöille. Lainasummiensa puolesta Vivus.fi lainat voisi luokitella pikavippi nimikkeen alle. Lainaa voi hakea 300 – 600 euroa ja takaisinmaksuaikaa sille voi saada 4 kuukautta.

Vivus.fi

Miten nopeasti saan Vivus luoton tililleni?

Vivus.fi on myös ripeä liikkeissään, sillä se tietää miten tärkeää useimmille lainanhakijoille on se että laina on saatavilla nopeasti. Tästä syystä lainapäätös sieltä onkin saatavilla jopa välittömästi ja jos se on myönteinen, niin lainarahat ovat tilillä saman päivän aikana.

Tarvitsetko joustavaa lainaa?

Vivus.fi on myös tunnettu siitä, että se on joustava lainasivusto, joka tarjoaa omille asiakkailleen monia uskomattomia etuja. Yksi niistä on esimerkiksi se, että lainapäätös on saatavilla suorastaan uskomattoman nopeasti! Tämän lisäksi kyseinen luotonantaja tunnetaan myös todella vastuullisena ja turvallisena lainapaikkana!

Vivus arvostelun tiedot

  • Vivus arvostelu luotiin 20.2.2019 ja sai meiltä arvosanaksi 3/5. Arvostelua on viimeeksi tarkistettu ja päivitetty 26.08.2023 klo 20:48.

    Herttalaina
  • Mielipiteesi on meille tärkeä! Jätä omia kokemuksiasi alla!

    Kommentoi arvostelua
  • Eikö Vivus tunnu hyvältä? Voit myös kilpailuttaa Komplett Bank lainat .

    Kilpailuta lainat

Vivus lainatuotteet

Vivus.fi lainasivusto tarjoaa siis edullista ja nopeasti saatavilla olevaa lainarahaa, jota on voi hakea jopa 600 euroa. Kyseessä onkin ihan uunituore lainatuote, jonka Vivus lanseerasi vuoden 2019 syksyllä. Tämä Vivus laina on siis yksinkertainen ja selkeä hinnoittelunsa suhteen, helppo ja nopea hakea, mutta tämän lisäksi siinä on myös joustava takaisinmaksuaika. Vivus lainaa voi hakea 300 – 600 euroa!

Lainan hakeminen

Lainan hakeminen ei koskaan ole ollut näin helppoa kuin mitä se Vivus.fi lainasivuston kautta on. Kaikki hoituu nimittäin kätevästi sen verkkosivujen kautta, helpolla sähköisellä hakemuksella. Vivus lainaa voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt, jotka ovat vähintään 20-vuotiaita ja heillä on pysyvä osoite Suomessa. Tämän lisäksi luonnollisesti edellytetään, että henkilöltä ei löydy minkäänlaisia maksuhäiriömerkintöjä ja lainanhakijalla tulee myös olla jonkun suomalaisen pankin pankkitili omissa nimissään.

Vivus arvostelun yhteenveto

Vivus.fi laina on muodostunut monen suomalaisen kuluttajan valinnaksi, sillä tältä lainapaikalta luoton hakeminen on äärimmäisen helppoa. Tämän lisäksi Vivus.fi tarjoaa myös hyvin toimivan ja helposti tavoitettavissa olevan asiakastuen omille asiakkailleen. Se palvelee arkipäivisin kello 9.00 – 17.00 kaikkia asiakkaita. Yhteyttä sinne voi ottaa joko puhelimen tai asiakaspalvelu chatin välityksellä. Tämän lisäksi käytössä on myös sähköpostituki.

Vivus.fi lainasivuston verkkosivu on myös hyvin laadittu ja sieltä löytyy runsain määrin tietoa sekä Vivuksen tarjoamasta lainasta, takaisinmaksuista kuin myös lainaehdoistakin. Eräs tarkemman vilkaisun arvoinen alasivu siellä on myös FAQ- alasivu, jossa on esitelty yleisimmät kysytyt kysymykset ja niihin vastaukset. Voikin olla hyvä idea jo ennen lainanhakemista käydä kurkkaamassa ne, niin tietää että minkälaisesta lainapaikasta on kysymys

Kaiken kaikkiaan Vivus.fi lainasivustolla on hyvä maine ja se on varsin hyvä valinta, kun etsitään hyväehtoista ja edullista lainaa, joka on todella nopeasti saatavilla.