Kohta juhlitaan taas Suomen itsenäisyyttä!

Kohta, eli 6.12.2019  juhlitaan taas Suomen itsenäisyyspäivää. Jokainen meistä juhlii sitä omalla tavallaan, mutta melko varmaa on, että melkein kaikki suomalaiset juhlistaa sitä tavalla tai toisella.

Suomihan täyttää tänä vuonna 102 vuotta, eli Suomineito on jo päässyt varsin kunnioitettavaan ikään. Kuten moni tietää, kyseistä päivää juhlistetaan joka vuosi myös presidentinlinnassa, jonne on kutsuttu runsas joukko suomalaisia silmäätekeviä tai vuoden aikana menestystä muuten niittäneitä henkilöitä.

Itsenäisyyspäivää voi viettää monella tavalla

Ihan kaikki meistä eivät kuitenkaan saa kutsua presidentinlinnaan. Se ei kuitenkaan estä järjestämästä omia upeita itsenäisyyspäivän juhlia. Hyvä idea voisikin olla esimerkiksi järjestää ystäville ja tuttaville juhlat, joissa tarjoillaan suomalaisen ruokakulttuurin ruokia. Nuorempi sukupolvi on myös usein kallistunut ns. fuusiokeittiön puoleen, joka tarkoittaa sitä, että perinteiset suomalaiset ruuat yhdistetään jonkun kansainvälisen keittiön ruokiin?

Itsenäisyyspäivän juhla on tärkeä päivä meille suomalaisille ja suurin osa meistä haluaa viettää sitä tavalla tai toisella. Joillekin se on rauhoittumisen päivä, jossa omalla kotisohvalla katsellaan tuntematonta sotilasta ja Linnan juhlia. Moni vie myös rakkaiden haudoille kynttilöitä ja pysähtyy hetkeksi muistelemaan heitä.

Jotkut meistä taas kaipaavat joulukuun pimeisiin alkupäiviin jotain piristystä ja haluavat järjestää edellä mainitun kaltaiset juhlat ystäville ja tuttaville. Toki itsenäisyyspäivää voi juhlistaa myös hieman rennommin, eli kavereille tai perheelle järjestettävä juhla voi myös olla hieman pienimuotoisempi ja rennompi tunnelmaltaan. Mikään ei nimittäin estä nauttimasta itsenäisyyspäivänä vaikka hyvää pizzaa, ruokaisia salaatteja ja hyviä juomia rennossa kaveriporukassa.

Juhliin uppoaa aina rahaa, olivatpa ne pienet tai suuret

Kaikkia edellä mainittuja juhlia yhdistää kuitenkin se, että olivatpa ne pienet tai hieman suuremmat, niin juhlien järjestämiseen tarvitaan yleensä aina rahaa. Koska Suomen itsenäisyyspäivä osuu aikaan ennen joulua, niin voi olla, että monellakaan ei ole juhliin laitettavaksi kovinkaan paljon ylimääräistä rahaa. Kuten hyvin tunnettua on, joulu on juhlapyhä, johon väkisinkin uppoaa rahaa hieman suurempiakin summia.

Jos siis rahatilanne itsenäisyyspäivän aikaan on hieman nihkeä, niin hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen, sillä voit hakea itsellesi helposti Herttainen hakemuksella pienen pikalainan, jonka avulla voit avittaa juhlavalmisteluja mukavasti. Koska kaikki Herttalainan kautta haettavat lainat ovat myös aina saatavilla ilman vakuuksia ja takaajia, niin tämä tarkoittaa myös sitä, että lainanhakuprosessi on kokonaisuudessaan todella helppo ja nopea. Sivuiltamme löytyvällä hakemuksella voit hakea itsellesi lainaa 100 – 60 000 euroa. Voit siis järjestää juuri sellaiset juhlat kuin sinusta parhaalta tuntuu.

Ikimuistoisia ja upeita juhlia ei koskaan ole elämässä liikaa ja siksi niitä ei kannatakaan skipata välistä vain siitä syystä, että oman taloudellinen tilanne sillä hetkellä on hieman huonomman puoleinen. Juhlista siis Suomen 102-vuotista taivalta joko rennosti kotona tai upeiden juhlien muodossa. Pääasia on se, että nautit päivästä ja teet siitä itsellesi nautinnollisen.