Yhdistelylaina taloutta tasapainottamaan

Tämänkertaisessa blogikirjoituksessamme käsittelemme sellaista aihetta kuin yhdistelylainat. Kuten moni tietää, niin niitä löytyy todella hyvin nykyisin ja niiden suosio on myös jatkuvassa nousussa. Syykin on helppo ymmärtää, sillä niiden avulla säästyy sekä aikaa kuin myös rahaa.

Yleensä yhdistelylainat pienentävät kuukausittaisia menoja ja parhaassa tapauksessa voi myös olla, että saatat saada niiden avulla jopa rahaa säästöön. Harva lainatuote mahdollistaa tämän, mutta yhdistelylainojen upeus onkin juuri siinä, että ne helpottavat elämääsi ja pienentävät myös kuukausittaisia kulujasi.

Yhdistä vanhat lainasi yhdistelylainan avulla ja säästä rahaa

Yhdistelylainat ovat myös siitä mukavia, että voit niiden avulla maksaa niin halutessasi pois tukun pikavippejä, luottokorttilaskuja, tai jotain muita sinulle kertyneitä velkoja. Voit myös yhdistää pienehköjä kulutusluottoja tai niputtaa yhteen sekalaisen joukon kaikkia edellä mainittuja. Näin toimimalla saatkin yleensä kuukausittaisia maksujasi huomattavasti alhaisemmiksi. Kaiken muun hyvän lisäksi oman talouden hallinnointi helpottuu huomattavasti, kun sinun ei tarvitse jatkossa maksaa kuin vain yhtä ainutta lainaa.

Parhaassa tapauksessa voit säästää yhdistelylainan avulla jopa 1 000 euroa yhden vuoden aikana. Eli kannattaa miettiä niin, että mitä jos pystyisitkin laittamaan tuon kyseisen summan säästöön. Eikö kuulostakin aika mukavalle?

Voit myös kilpailuttaa yhdistelylainat

Moni netin lainapaikka tarjoaa siis muiden lainatuotteidensa ohella nykyisin myös yhdistelylainoja haettavaksi. Voit niin halutessasi hakea niitä myös niin kutsutuista lainapalveluista, jotka kilpailuttavat lainan puolestasi omilla yhteistyökumppaneillaan. Lainapalvelut siis välittävät lainahakemuksesi jopa useille kymmenille eri pankeille ja rahoituslaitoksille, joista jokainen antaa sinulle oman lainatarjouksensa. Niiden avulla maksimoit mahdollisuuden siihen, että tarjolla on aina edullisin mahdollinen yhdistelylainatarjous.

Totta kai kyseisten palvelujen käyttäminen säästää myös aikaasi, kun sinun ei tarvitse täyttää kuin yksi ainoa lainahakemus niiden sivuilla. Lainapalvelut siis hoitavat lainojen vertailun ja kilpailuttamisen puolestasi, olipa kyseessä yhdistelylaina tai joku muu netistä haettavista lainatuotteista.

Lainojen yhdistäminen on aina ilmaista

Kannattaa myös huomioida, että lainojen yhdistäminen on aina ilmaista, eikä pelkän hakemuksen tekeminen vielä sido sinua mihinkään. Jos siis sinulle on kertynyt useita erilaisia lainoja tai velkoja vuosien kuluessa, kannattaa ehdottomasti tarkistaa, sopisiko yhdistelylaina myös sinulle. Moni lainapaikka tarjoaa yhdistelylainoja haettavaksi myös mukavan muhkeita summia, eli jopa 70 000 euroon saakka. Voit siis hyvin helposti yhdistää monia lainoja ja säästää rahaa, mutta saada myös uudelle lainallesi huomattavasti paremmat lainaehdot kuin mitä aiemmissa lainoissasi oli.

Ota suosiolla reilu laina-aika yhdistelylainaasi

Yleensä yhdistelylainat ovat kulutusluottoja, joihin on myös saatavilla varsin pitkä laina-aika. Tämä on myös yksi niitä asioita, joihin kannattaa kiinnittää huomiota, eli yhdistelylainaa haettaessa kannattaa yleensä ottaa mahdollisimman pitkä maksuaika. Tämä siitä syystä, että näin teet omasta elämästäsi helpompaa ja varmistat myös sen, että pystyt mahdollisissa elämäntilanteiden muutoksissa maksamaan lainaasi pois silloinkin sovitun aikataulun mukaisesti.

Hae yhdistelylaina nopeasti ja helposti netistä

Nyt olemme siis käsitelleet jo sitä, että miten lainojen yhdistely vaikuttaa elämääsi ja talouden hallintaan. Kerrotaan kuitenkin vielä sekin, että lainojen yhdistely on myös nykyisin todella helppoa. Suurin osa netin lainapaikoista nimittäin tarjoaa nykyisin omassa lainatuotevalikoimassaan myös hyväehtoisia yhdistelylainoja.

Kaikki tapahtuu siis näppärästi ja nopeasti netissä, eli toisin sanoen hakemuksen tekemiseen menee aikaa vain muutamia minuutteja. Yleensä hakemukseen merkitään tiedot jo olemassa olevista lainoista, joita olisi tarkoitus yhdistää. Ihan ensimmäiseksi kannattaakin laskea vanhat lainat ja velat yhteen ja katsoa että minkä suuruista yhdistelylainaa sinun tulisi hakea kattaaksesi kaikki vanhat velkasi.

Yleensä saat lainatarjouksen/lainatarjoukset sähköpostiisi tai lainapaikan sähköiseen palveluun todella nopeasti, jonka jälkeen pääset tutustumaan niihin. Lue lainatarjous/tarjoukset huolellisesti läpi ja valitse sellainen, joka vastaa parhaiten sinun tarpeitasi. Sanomattakin on selvää, että eri lainapaikoilla löytyy eroja niin hinnoittelussa kuin myös lainaehdoissakin.

Anna netin lainapalvelujen auttaa sinua löytämään edullinen yhdistelylaina

Koska nykyisillä lainamarkkinoilla löytyy toimijoita todella runsain määrin, voi myös yhdistelylainojen vertailu itsenäisesti olla todella vaikeaa. Tästä syystä kannattaakin hyödyntää netin lainapalveluja, jotka tuovat sinulle yhdellä ainoalla lainahakemuksella jopa useita kymmeniä hyviä lainatarjouksia.

Lainojen yhdistäminen on siis todella helppoa, mutta tämän lisäksi myös taloudellisesti todella järkevää. Kun yhdistät lainat yhdeksi helpommin hallittavaksi kokonaisuudeksi, syntyy siinä huomattavia säästöjä kuukausi- ja vuositasolla, sillä jatkossa maksat korkoja, tilinhoitomaksuja ja muita lainan kuluja vain yhdestä ainoasta lainasta.

Säästöön jääneet rahat voit laittaa kasvamaan korkoa säästötilille tai niin halutessasi voit lähteä niillä vaikka unelmiesi matkalle! Jos sinulla on siis useita pienehköjä lainoja, harkitse vakavasti niiden yhdistämistä, sillä Sinä olet se, joka saa siitä itselleen sen kaikkein suurimman hyödyn!

Lue myös näitä poimintoja

Katso miten paljon voit lainaa herttalainaan kautta

Kuukausierä

/kk

Lainamäärä

Maksuaika

vuotta
Lainan arvioudut korot ja kulut ovat koko laina-ajalta yhteensä . Esimerkki: 10 000€, 5 vuoden ajaksi = 11 623€ jos todellinen vuosikorko on 6,26% jossa esimerkkikorko 5,00%, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€.