Capitum

Voihan räkä, Capitum on lopettanut toimintansa mutta ei hätää - Klikkaa itseesi suositulle pikavippi sivullemme!

Capitum - suljettu

Oho, Capitum on lopettanut toimintansa! Tämähän tarkoittaa että kyseiseltä lainapaikalta ei voi hakea uutta lainaa. Mikäli sinulla jo on Capitum laina mitä maksat pois, voit toki vielä kirjautua sivuille. Arvostelussa olevat tiedot ei ole ajan tasalla eikä niitä päivitetä enää!

Voit halutessasi jättää tassunjälkesi eli kokemuksiasi Capitum lainoista alla!

Capitum - vanha arvostelu jossa usein kysyttyä sekä kokemuksia

Capitum.fi ilmoitus

Capitum on suomalaisilla lainamarkkinoilla toimiva vakavarainen lainasivusto, joka myöntää kuluttajille nopeita ja todella vaivattomia lainoja. Kyseessä on suuri kansainvälinen toimija, jonka maine lainanantajana on varsin hyvä ja luotettava. Tästä syystä moni suomalainen kuluttaja onkin valinnut Capitum lainasivuston pikalaina tuotteet omaa rahapulaa paikkaamaan. Kaiken lisäksi Capitum pikalaina on kuluiltaan todella kilpailukykyinen.

Miten nopeasti saan Capitum lainan tililleni?

Capitum lainasivuston kautta haetut pikavipit ovat saatavilla suhteellisen nopeasti. Itse lainapäätös on saatavilla välittömästi, mutta myönteisen lainapäätöksen jälkeen lainarahat maksetaan lainanhakijan tilille välittömästi. Kannattaa kuitenkin huomioida että pankkienväliset rahansiirrot saattavat kestää noin 1- 2 pankkipäivää.

Tarvitsetko joustavaa lainaa?

Capitum lainasivuston kautta voi hakea lainaa aina 20 eurosta jopa 2 250 euroon saakka. Laina on todella hyväehtoinen ja kilpailukykyinen, jonka takia moni onkin päätynyt ottamaan pikavipin itselleen juuri tältä kyseiseltä sivustolta. Takaisinmaksuajat Capitumin lainoissa ovat myös todella joustavat, eli lainasummasta riippuen laina-aikaa voi saada aina 7 vuorokaudesta jopa 90 vuorokauteen saakka.

Capitum lainatuotteet

Capitum lainasivusto siis tarjoaa suomalaisille kuluttajille edullista ja hyväehtoista pikalainaa, joka kaiken muun hyvän lisäksi on myös todella helposti ja vaivattomasti haettavissa. Kun puhutaan klassisista pikavipeistä, niin Capitumin tarjoamat ovat juuri sellaisia.

Hakuprosessi

Lainan hakuprosessi on tehty todella helpoksi ja nopeaksi. Kaikki tapahtuu kätevästi kyseisen yrityksen omien verkkosivujen kautta vaivatonta verkkohakemusta hyödyntäen. Voidakseen hakea Capitum pikavippiä itselleen lainanhakijan tulee olla vähintään 18-vuotias, Suomen kansalainen, jolla ei löydy minkäänlaisia maksuhäiriömerkintöjä luottotiedoista. Lainanhakijalla ei tule myöskään olla muissa Capitum:in palveluissa mitään erääntyneitä lainoja tai luottoja.

Yhteenveto

Capitum on maineeltaan varsin hyvä, sillä se on onnistunut luomaan hyvin toimivan ja turvallisen lainasivuston, josta lainan hakeminen käy helposti ja käden käänteessä. Capitum myös sallii lainan hakemisen tekstiviestin välityksellä, joka ei kaikilla lainasivustoilla ole mahdollista. Vaikka kyseessä onkin niin sanottu pikalaina tai pikavippi, niin tämän kyseisen lainasivuston lainatuotteet kategorioidaan kuitenkin joustoluottojen alle. Tämä siitä syystä että lainanhakijalle määritellään oma henkilökohtainen limiitti, jonka puitteissa hän voi nostaa rahaa aina silloin kun sitä tarvitsee. Capitum on siis todella varteenotettava vaihtoehto kun ollaan etsimässä pienehköä lainasummaa nopeasti ja hyvillä lainaehdoilla.

Capitum usein kysyttyä

❤ Miksi Capitum on suljettu?

Vuoden 2019 syyskuussa astui voimaan uusi korkolaki jonka myötä lainan nimelliskorko saa olla korkeintaan 20%. Monet pikalainaa tarjoavat pikavippi – yritykset joutuivat pistämään laput luukuillensa ja Capitum on yksi niistä.

❤ Voinko vielä asioida Capitumilla?

Uutta lainaa et voi hakea, mutta mikäli sinulla on ennen 1. syyskuuta 2019 otettu laina, voit vielä kirjautua Capitum omat sivut – palveluun. Omilla sivuillasi näet lainasopimuksesi tiedot ja voit ottaa Capitumin asiakaspalveluun yhteyttä.

❤ Miten saan yhteyttä Capitum asiakaspalveluun?

Asiakaspalvelun yhteystiedot ovat:
Puhelin: 0600 922 42 (2,95 €/min + pvm)
Sähköposti: asiakaspalvelu@p2pfinland.fi

Asiakaspalvelun aukioloajat: ma-pe klo 10.00-15.00.

❤ Milloin Capitum suljettiin?

Capitum lopetti uusien lainojen myöntämisen 1.9.2019.