Eurovippi

Voihan räkä, Eurovippi on lopettanut toimintansa mutta ei hätää - Klikkaa itseesi suositulle pikavippi sivullemme!

Eurovippi - suljettu

Oho, Eurovippi on lopettanut toimintansa! Tämähän tarkoittaa että kyseiseltä lainapaikalta ei voi hakea uutta lainaa. Mikäli sinulla jo on Eurovippi laina mitä maksat pois, voit toki vielä kirjautua sivuille. Arvostelussa olevat tiedot ei ole ajan tasalla eikä niitä päivitetä enää!

Voit halutessasi jättää tassunjälkesi eli kokemuksiasi Eurovippi lainoista alla!

Eurovippi - vanha arvostelu jossa usein kysyttyä sekä kokemuksia

Eurovippi.fi ilmoitus

Eurovippi mahdollistaa nopean ja helposti haettavan pikalainan omille asiakkailleen. Sen kautta voikin hakea rahoitusta aina 20 eurosta jopa 2 250 euroon saakka. Jos siis ollaan etsimässä pientä ja nopeaa lainarahoitusta, voi Eurovippi olla hyvinkin tarkemman tutustumisen arvoinen lainasivusto.
[toplista]

Miten nopeasti saan Eurovippi lainan tililleni?

Muutamassa minuutissa. Eurovippi on äärimmäisen nopea liikkeissään, eli se on saatavilla myönteisen lainapäätöksen jälkeen todella nopeasti lainanhakijan tilille.

Kannattaa kuitenkin huomioida sellainen seikka, että Suomen pikavippilainsäädännön vuoksi pikalainoja voidaan maksaa ulos vain ajalla 07.00 – 23.00. Kannattaa siis ajoittaa lainan hakeminen Eurovipin asiakastuen aukioloaikaan, sillä silloin hakemus pystytään käsittelemään heti ja maksamaan rahat välittömästi lainanhakijan tilille.

Tarvitsetko joustavaa lainaa?

Eurovippi on myös pyrkinyt pitämään huolta siitä, että sen lainat ovat ehdoiltaa joustavia. Yksi hyvä esimerkki joustavauudesta onkin sen tarjoamat takaisinmaksuajat. Lainan ottaja voi nimittäin valita lainalleen maksuaikaa joko 7, 14, 30, 60 tai 90 vuorokautta.

Eurovippi lainatuotteet

Eurovippi lainasivuston lainatuotteet ovat siis nopeita lainoja, eli toisin sanoen pikalainoja. Lainaa voi siis niin halutessaan hakea aina niinkin pienen summan kuin vain 20 euroa tai maksimissaan 2 250 euroa. Tämä lainasivusto on siis hyvä valinta kun tarvitaan pieni määrä lainarahaa todella nopeasti.

Hakuprosessi

Eurovipin kautta lainan hakeminen on myös todella helppoa, eli lainanhakijan tulee vain täyttää sivuilta löytyvä yksinkertainen verkkohakemus. Uudet asiakkaat aloittavat lainahakemuksen täyttämisen kirjautumalla verkkopankkitunnuksilla palveluun. Tämä tunnistaa ja rekisteröi hakijan ja jatkossa asiointi on entistä nopeampaa ja helpompaa tämän ansiosta. Eurovipin lainakriteerit ovat myös varsin kohtuulliset ja siksi sen lainatuotteet sopivatkin monille lainanhakijoille. Hakeakseen lainaa Eurovipin kautta lainanhakijan tulee olla vähintään 18-vuotias Suomen kansalainen, jolla on puhtaat luottotiedot.

Yhteenveto

Kun kaivataan helppoa, nopeaa, turvallista ja hyväehtoista nopeaa pientä lainaa, kannattaa ehdottomasti tutustua Eurovippi lainasivustoon tarkemminkin. Varsinkin pikalainojen ollessa kyseessä, todella monelle kuluttajalle on ensiarvoisen tärkeää että lainarahat ovat saatavilla nopeasti. Eurovippi pystyy maksamaan rahat jopa 15 minuutissa lainanhakijan tilille, joten tästäkin syystä monet ovat olleet tyytyväisiä sen toimintaan. Eurovipillä on myös asiakastuki, joka palvelee asiakkaita puhelimen välityksellä. Pienenä miinuksena voisi kuitenkin mainita sen että se ei ole ilmainen. Toivottavasti tähän asiaan saadaan muutos tulevaisuudessa.