Everyday

Everyday - suljettu

Oho, Everyday on lopettanut toimintansa! Tämähän tarkoittaa että kyseiseltä lainapaikalta ei voi hakea uutta lainaa. Mikäli sinulla jo on Everyday laina mitä maksat pois, voit toki vielä kirjautua sivuille. Arvostelussa olevat tiedot ei ole ajan tasalla eikä niitä päivitetä enää!

Voit halutessasi jättää tassunjälkesi eli kokemuksiasi Everyday lainoista alla!

Everyday - vanha arvostelu jossa usein kysyttyä sekä kokemuksia

Everyday.fi ilmoitus

Everyday.fi lainasivusto tarjoaa joustoluottoa suomalaisille kuluttajille helposti ja nopeasti. Kyseisen lainapaikan taustalta löytyy sellainen yritys kuin OP Finance Oy, joka perustettiin jo vuonna 2005. Kyseisellä yrityksellä on siis jo monien vuosien vankka kokemus rahoitusmarkkinoita. Everyday.fi lainasivuston tarjoama joustoluotto toimii luottokortin tavoin ja lainanhakija voikin hakea itselleen jopa 2 000 euron suuruisen luottorajan eli limiitin. OPR Finance Oy:n muita lainasivustoja ovat Ostosraha.fi ja Yritysluotto.fi, jotka kummatkin ovat tunnettuja ja luotettavia lainasivustoja.
[toplista]

Miten nopeasti saan Everyday.fi lainan tililleni?

Everyday.fi lainasivuston tarjoama kätevä joustoluotto on myös saatavilla todella nopeasti. Tämä tarkoittaa sitä, että jos lainanhakija saa myönteisen lainapäätöksen, maksetaan myös lainarahat hänelle jopa muutamissa minuuteissa. Kannattaa kuitenkin huomioida, että rahojen siirron nopeuteen saattaa myös vaikuttaa hakijan oman pankin siirtonopeus.

Tarvitsetko joustavaa lainaa?

Everyday.fi lainasivuston lainat ovat todella joustavia, sillä niissä ei esimerkiksi ole lainkaan määriteltyä takaisinmaksuaikaa. Luotonhakija voi myös itse määritellä maksaako luoton takaisin kerralla vai kuukausittaisissa erissä. Kaikki toiminnot ovat myös käytettävissä mobiililaitteilla ja niin halutessaan lainanhakija voi ladata omalle mobiililaitteelleen myös kätevän sovelluksen. Se on ainakin siinä tapauksessa hyvä idea, jos asioidaan pääasiallisesti mobiililaitetta käyttämällä.

Everyday.fi lainatuotteet

Everyday.fi tarjoaa siis joustavaa, turvallista ja edullista jatkuvaa tililuottoa omille asiakkailleen. Sieltä haettavissa oleva joustoluotto on siis saatavilla jopa 2 000 euron luottorajalla ja sitä voi esimerkiksi käyttää kätevänä arjen vararahastona tai rahoittaa sillä vaikkapa jotakin tiettyä hankintaa tai yllättävää kuluerää.

Hakuprosessi

Lainanhakuprosessi on myös tehty todella helpoksi, eli kaikki tapahtuu sähköisesti verkkopankkitunnuksia hyödyntämällä. Luotonhakijan täytyykin vain ensin rekisteröityä palveluun omia verkkopankkitunnuksia käyttämällä ja tämän jälkeen täyttää helppo lainahakemus. Lainapäätös on myös saatavilla todella nopeasti ja myönteisen lainapäätöksen ollessa kyseessä lainarahat ovat lainanhakijan tilillä jopa muutamissa minuuteissa. Kannattaa kuitenkin huomioida että jos lainarahoilla on kiire, niin hakemus kannattaa tehdä aikavälillä 8.00 – 22.00, sillä tuona kyseisenä aikana Everyday käsittelee luotonhakijoiden hakemuksia.

Joustoluottoa voivat hakea kaikki 21 – 75-vuotiaat Suomen kansalaiset, joilla on jonkun suomalaisen pankin pankkitili ja verkkopankkitunnukset käytössään. Tämän lisäksi edellytetään luonnollisesti myös sitä että luotonhakijalla on puhtaat luottotiedot.

Yhteenveto

Everyday.fi lainasivustolta löytyvä tietomäärä on suorastaan uskomaton. Se on siis todella pyrkinyt tuomaan lainanhakijoiden ulottuville mahdollisimman paljon tärkeää ja hyödyllistä tietoa lainoihin ja luottoihin liittyen. Eräs ehdottomasti tarkemman tutustumisen arvoinen alasivu on myös sen UKK-osio, jossa voi siis tutustua yleisimpiin kysyttyihin kysymyksiin ja niiden vastauksiin. Tarjolla on myös kätevä ja hyvin tavoitettavissa oleva asiakastuki, joka palvelee joka ikinen päivä kello 8.00 – 22.00. Yhteyttä sinne voi ottaa joko puhelimen, sähköpostin tai live chatin välityksellä.