Finncredit

Voihan räkä, Finncredit on lopettanut toimintansa mutta ei hätää - Klikkaa itseesi suositulle pikavippi sivullemme!

Finncredit - suljettu

Oho, Finncredit on lopettanut toimintansa! Tämähän tarkoittaa että kyseiseltä lainapaikalta ei voi hakea uutta lainaa. Mikäli sinulla jo on Finncredit laina mitä maksat pois, voit toki vielä kirjautua sivuille. Arvostelussa olevat tiedot ei ole ajan tasalla eikä niitä päivitetä enää!

Voit halutessasi jättää tassunjälkesi eli kokemuksiasi Finncredit lainoista alla!

Finncredit - vanha arvostelu jossa usein kysyttyä sekä kokemuksia

Finncredit.fi ilmoitus

FinnCredit lainasivuston kautta haettavat pikavipit ovat nopeita ja helposti haettavissa olevia. Sen toiminta on alusta loppuun saakka turvallista ja esimerkiksi lainanhakijan tiedot ja lainatarjoukset välittyvät aina suojattua yhteyttä käyttäen.

FinnCredit tekeekin yhteistyötä kaikkien Suomen suurimpien pankkien kanssa, eli myös yhteistyökuviot ovat hyvin hoidettu. Joustavuudesta kertoo jotakin myös se, että vaikka kyseessä on pikalainoja myöntävä lainasivusto, niin laina-aikaa sen laina tuotteille voi saada varsin monipuolisesti joko 7, 14, 30, 60 tai 90 päivää. Lainahakemuksen voi myös tehdä sekä verkkosivujen kautta, tai niin halutessaan myös tekstiviestin välityksellä.

Miten nopeasti saan Finncredit lainan tililleni?

Finncredit siirtää lainarahat tilille välittömästi hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen ja pääset nauttimaan rahoista jo muutaman minuutin sisään. Mikäli sinulla on joku hieman harvinaisempi pankki niin siirrossa saattaa toki mennä päivä tai korkeintaan kaksi.

FinnCredit lainatuotteet

FinnCredit myöntää siis näppäriä pikalainoja, joita voi hakea aina 20 eurosta jopa 2 250 euroon saakka. Kyseessä on siis jatkuva luotto, jossa luotonhakijalle määritellään oma henkilökohtainen limiitti eli luottoraja, joka on sovittuun luottorajaan saakka aina asiakkaan käytössä. Se on siis todella näppärä arjen apulainen vaikka ennen tilipäivää, tai yllättävän laskun tipahtaessa postilaatikkoon.

Hakuprosessi

Lainanhakuprosessi FinnCredit lainasivustolla käy kädenkäänteessä, joko sen omien verkkosivujen kautta helpolla sähköisellä hakemuksella tai vaihtoehtoisesti tekstiviestin välityksellä. Lainahakemukseen täytetään vain haettu lainasumma, sekä luonnollisesti omat henkilö- ja yhteystiedot, jonka jälkeen se klikataan eteenpäin. Kaiken kaikkiaan lainan hakemiseen ei menekään kun muutama minuutti aikaa. Myös lainapäätös on saatavilla todella nopeasti, eli jopa välittömästi ja jos se on myönteinen, niin lainarahat maksetaan tosiaan lainanhakijan tilille jopa muutamissa minuuteissa. Lainaa ja voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt jotka ovat vähintään 18-vuotiaita, asuvat pysyvästi Suomessa ja heillä on puhtaat luottotiedot.

Yhteenveto

FinnCredit on varsin tunnettu lainasivusto suomalaisilla rahoitusmarkkinoilla ja sen tarjoamat pikalainat ovat tulleet monille suomalaisille kuluttajille tutuiksi. Sen toiminta on myös varsin vakavaraista ja luotettavaa, sillä taustalta löytyy tosiaan todella suuri ja kansainvälinen toimija, jolla on lainasivusto ja monessa muussa maassa Suomen lisäksi. FinnCreditin kätevät ja nopeasti saatavilla olevat pikalainat ovatkin mitä parhain apu äkillisessä pikku rahan puutteessa ja kaiken lisäksi niille tosiaan voi saada myös maksuaikaa varsin joustavasti.

Ehdottomasti siis tarkemman tutustumisen arvoinen lainasivusto silloin kun etsinnässä on hyväehtoinen ja edullinen pikalaina. Kyseinen lainasivusto ei siis tarjoile suurempia lainasummia, eli kulutusluotot täytyy sitten etsiä jostakin muualta, mutta pikalainaa haettaessa FinnCredit kannattaa tsekata tarkemminkin.