Lainaa viikonloppuna

Lainaa viikonloppuna Lainan ottaminen esimerkiksi sunnuntaina ei voisi olla vaikeampaa - Katsele alla olevalta listalta sinulle sopiva laina, klikkaa itseesi lainaajan sivuille ja jätä lainahakemus. Mikäli lainapäätös on myönteinen saat lainarahat tilillesi myös viikonloppuna!

Herttalaina lisää kaikki lainat joita saa myös viikonloppuisin alla olevalle listalle. Juuri nyt löydät listalta yhteensä 8 viikonloppulainaa.

Lainaa viikonloppuna (myös sunnuntaisin)

Esimerkki: 2 000€ / 12 kuukauden ajaksi. Maksat takaisin yhteensä: 2 295€.
Esimerkki: 4000€ / 3 vuoden ajaksi. Maksat takaisin yhteensä: 5740,22€. Vuotuinen nimelliskorko 19,90% tilinhoitomaksu 11€/kk Todellinen vuosikorko: 24,00% - 28,33%. Esimerkkilaina: kokonaiskulut 4000 euron 36 kuukauden luotolle ovat 5740,22 €.
Esimerkki: 2000 € lainassa 3 vuoden laina-ajalla, todellinen vuosikorko on 28,9 %, huomioiden kaikki lainakustannukset. Lainan kuukausierä on 80,23 €, kuukausieriä 36 kpl ja takaisinmaksettava kokonaissumma 2888,11 € (sis. lainanhoitopalkkion 6 €/kk). Lainan nimelliskorko on 19,9 %.

Myös meidän hakemuksella voi saada lainaa myös viikonloppuna!

131€
72€
Täytä lainahakemus Hae itsellesi 100 - 60 000 euron lainaa
Odota minuutti Herttalaina välittää hakemuksesi 30+ eri lainaajalle
Saat lainatarjouksia! Valitse sinulle sopivin laina ja saat lainarahat nopeasti pankkitilillesi!
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1 - 20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Lainaa lauantaina

Tiesitkö että myös lauantaisin voi hakea lainaa. Ilahduttavan monet lainapaikat nimittäin ovat tiedostaneet sen, että rahapula tai ihan vaan ylimääräisen rahan tarve voi tulla myös viikonloppuna. Todella moni netin lainapaikka tarjoaa siis nykyisin lainaa haettavaksi myös lauantaisin ja sunnuntaisin.

Kannattaa kuitenkin huomioida, että suurempien lainasummien kyseessä ollessa lainan hakeminen viikonloppuna voi olla hieman hankalampaa. Yleensä nimittäin suuria lainasummia haettaessa, lainapaikka tarvitsee lainahakemuksen tueksi myös muita dokumentteja. Pyydettyjä lisäliiteitä voivat olla esimerkiksi palkka- tai eläketodistus tai vaikka viimeisin verotuspäätös. Jotta lainahakemus pystyttäisiin käsittelemään, tulee siis lainapaikan asiakaspalvelun tai lainakäsittelyn olla avoinna. Ilahduttavan monella lainahakemuksia käsitellään nykyisin myös viikonloppuisinkin, mutta ei ihan kaikilla.

Hyvin usein kuitenkin suuremmat lainasummat haetaan arkipäivisin, sillä esimerkiksi isojen kulutusluottojen avulla moni lainanhakija rahoittaa vaikkapa remonttia, auton vaihtoa tai jotain muuta sellaista hankintaa jota yleensä ollaan harkittu jo hieman pidempäänkin. Isoja lainasummia ei siis yleensä haeta ex tempore.

Yleensä siis lauantaina haettava laina on pikavippi tai pikalaina. Lainarahan tarve saattaa nimittäin viikonloppuna syntyä hyvinkin yllättäen, mutta ei yleensä ole kovinkaan suuri. Viikonloppuna rahaa saatetaan hakea vaikkapa matkaan, shoppailuun tai mikä ettei juhlimiseenkin. Tästä syystä erilaiset pikalainat sopivat summiensa puolesta paremmin kuin hyvin myös lauantaisin haettavaksi.

Pikavippien ja erilaisten pienlainojen hakemisessa ei yleensä myöskään viikonloppuna ole minkäänlaista ongelmaa, niiden hakuprosessit ovat nimittäin tänä päivänä usein loppuun saakka automatisoituneita. Tästä syystä pienehkön lainan tilille saa myös lauantaina jopa yllättävänkin nopeasti, sekä totta kai myös aina ilman vakuuksia tai ylimääräisten liitteiden lähettelyä.

Lainaa sunnuntaina

Myös sunnuntaisin voi hakea lainaa. Monet lainapaikat tarjoavat siis nykyisin lainaa haettavaksi myös viikonloppuisin. Toki suurempien lainasummien kyseessä ollessa, lainan haku varsinkin sunnuntaina voi olla hieman haasteellisempaa. Lainasummien noustessa korkeiksi, jotkut lainapaikat saattavat nimittäin vaatia esimerkiksi palkkatodistuksia tai muita liitteitä lainahakemuksen tueksi. Yleensä näissä tapauksissa lainapaikan asiakaspalvelun tulee olla siis avoinna.

Mutta koska todella monet pikavipit ja pienlainat haetaan alusta loppuun saakka automatisoituneen lainanhakuprosessin avulla, niin niiden hakeminen ja saaminen tilille sunnuntaisin on täysin mahdollista ja yleensä vielä suhteellisen nopeaa. Harva kuitenkaan hakee maksimilainasummia sunnuntaisin, eli yleensä viikonloppuisin haettavat lainat ovat juuri edellä mainittuja pikalainoja, jotka ovat huomattavasti helpompia ja nopeampia hakuprosessinsa suhteen kuin esimerkiksi kulutusluotot.

Tällä sivulla käsittelemme sitä, että mistä saat itsellesi lainaa viikonlopun aikana. Kuten moni tietää, niin nykyisiltä netin lainapaikoilta lainan hakeminen on todella helppoa ja nopeaa. Osa niistä myös sallii lainahakemuksen jättämisen jopa 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa. Ilahduttavan moni nykyisistä netin lainasivustoista siis mahdollistaa lainan hakemisen ja tilille maksun myös muina kuin virastoaikoina. Jotkut netin lainapaikoista myös maksavat lainoja ulos jopa viikonloppuisinkin.

Paikkaa yllättävä rahapula viikonloppuna nopealla pikalainalla tai pikavipillä!

Hommahan on niin, että rahapula ei tule kello kaulassa. Tällä tarkoitamme siis sitä, että vaikka loppuviikosta olisi saattanut olla vielä loistava rahatilanne, niin elämässä sattuu ja tapahtuu. Joskus voi esimerkiksi käydä niin, että lisärahoitusta tarvittaisiin kipeästi myös viikonlopun aikana. Tästä syystä onkin aivan loistava homma, että nykysiltä lainamarkkinoilta löytyy myös niitä sellaisia lainasivustoja, jotka mahdollistavat lainarahan hakemisen ja ulosmaksun myös viikonlopun aikana.

Silloin kun ruvetaan hakemaan itselle lainaa viikonloppuna, niin kaikeksi onneksi yksin ei tarvitse useita kymmeniä, jos ei jopa satoja lainasivuja kuitenkaan ruveta kahlaamaan läpi. Me olemme nimittäin tässäkin asiassa lainanhakijan apuna. Herttalainalta löydät siis kätevästi kaikki ne lainapaikat, joista sinun on mahdollista saada itsellesi lainaa myös viikonloppuisin.

Yleisenä sääntönä voisi kuitenkin pitää sitä, että jotta laina olisi mahdollista saada maksuun myös viikonlopun aikana, niin tulisi lainapaikan asiakaspalvelun myös olla auki viikonloppuna. Vaikka ihan kaikki netin lainapaikoista eivät tätä kyseistä palvelua vielä tarjoakaan, niin kuitenkin nykyisin jo ilahduttavan moni. Näyttääkin siltä, että yhä useampi netin lainapaikoista onkin ottamassa kyseisen toimintatavan käyttöön. Ne ovat nimittäin huomanneet, että viikonloppuisin tarvitaan lainarahaa siinä missä arkisinkin.

Älä kärvistele rahapulassa viikonloppuna – hae itsellesi nopea laina netistä!

Rahapulassa ei siis tarvitse kärvistellä viikonloppunakaan, vaan tarjolla on useita hyväehtoisia ja edullisia lainaratkaisuja myös viikon viimeisille päiville. Lainarahan tarvehan on viikonloppuisin yleensä varsin spontaani. Tällä tarkoitamme siis sitä, että viikonloppuisin ei yleensä haeta suuria, useamman kymmenentuhannen suuruisia kulutusluottoja, vaan kyseessä ovat ensisijaisesti pikalainat ja pikavipit.

Syitä äkilliseen rahapulaan, joka yllättää viikonloppuna on useita. Sellaisia voivat olla esimerkiksi, yllättäen rikki mennyt auto, sopimuksen irti sanonut kodinkone, tai miksei vaikka yllättäen eteen tuleva hulvattoman hauska viikonloppumatka kavereiden kanssa. Jos siis palkkapäivään on vielä aikaa, mutta edessä olisi niin sanottu ”Once in the lifetime” tilaisuus, niin Herttalainan kautta löydät itsellesi helposti ja nopeasti runsaan määrän upeita pikalaina- ja pikavippisivustoja. Niiden kautta on nimittäin mahdollista hakea helposti ja nopeasti 20 – 2 000 euroa lainaa myös viikonlopun aikana.

Ei siis kannata jättää esimerkiksi elämänsä upeinta reissua kavereiden kanssa tekemättä vaikka tili ammottaisi tyhjyyttään, vaan ottaa ja hakea itselle nopea, edullinen ja hyväehtoinen pikalaina Herttalainan kautta. Lainan voit rahaa saatuasi maksaa useimmilla lainapaikoilla kerralla pois kuljeksimasta, eli siitä ei edes pääse syntymään sinulle juuri lainkaan kuluja, kun maksat sen pois nopealla aikataululla.

Lainarahat tilille nopeasti myös viikonloppuisin!

Listoiltamme löytyvät viikonloppuisin lainoja ulos maksavat lainasivustot pysyvät myös useimmat maksamaan lainarahat lainanhakijan tilille jopa niinkin nopeasti kuin 15 minuutissa. Eli tosiaan vaikka lainarahalla olisi kovakin kiire, niin hätä ei ole tämän näköinen viikonloppunakaan.

Eräs asia joka kuitenkin kannattaa muistaa myös tarkistaa lauantaina tai sunnuntaina lainaa hakiessa, on asiakaspalvelun aukioloaikojen lisäksi se, että tukeeko kyseinen lainasivusto nopeita rahansiirtoja myös siihen pankkiin jossa oma tili on. Tämä nimittäin vaikuttaa myös lainarahojen siirtonopeuteen olennaisesti. Kannattaa siis tarkistaa jo siinä vaiheessa, kun lainarahaa ollaan hakemassa, myös ne oman pankin siirtoajat.