Limiitti

Limiitti.fi

arvosana: 3

Limiitti - arvostelu ja kokemuksia

Tact Finance Oyj:n lainasivusto Limiitti on mielenkiintoinen ja hyväehtoinen lainapaikka, josta voi hakea itselleen joustoluoton jopa 2 000 euron limiitillä eli luottorajalla. Tact Finance Oyj omistaa kyseisen lainapaikan lisäksi myös sellaiset sivut kuin Saldo.com ja Vippi.fi. Kyseessä on siis luotettava lainapaikka, joka toimii kansainvälisesti. Limiitti ei tarjoa perinteistä pikalainaa omille asiakkailleen, mutta sen muutaman tuhannen euron suuruista joustoluottoa voi kuitenkin käyttää hyvin samalla tapaa. Ainoa ero on, että joustoluotossa takaisinmaksu on huomattavasti joustavampi.

Limiitti.fi

Miten nopeasti saan Limiitti lainan tililleni?

Koska Limiitti joustoluoton hakuprosessi on helppo ja lainasummat eivät ole kovinkaan suuria, niin se tarkoittaa myös sitä että lainarahat ovat saatavilla lainanhakijan tilillä todella nopeasti. Ne siis maksetaan jopa välittömästi myönteisen lainapäätöksen jälkeen. Kyseinen toimintatapa on tuttu myös muilta Tact Financen lainasivuilta monille kuluttajille.

Katso miten paljon voit lainaa herttalainaan kautta

Kuukausierä

/kk

Lainamäärä

Maksuaika

Lainan arvioudut korot ja kulut ovat koko laina-ajalta yhteensä . Esimerkki: 10 000€, 5 vuoden ajaksi = 11 623€ jos todellinen vuosikorko on 6,26% jossa esimerkkikorko 5,00%, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€.

Tarvitsetko joustavaa lainaa?

Limiitti tarjoaa paitsi edullista joustoluottoa omille asiakkailleen, niin tämän lisäksi sen valikoimista löytyvät myös kattavat lisäpalvelut. Niitä ovat esimerkiksi mahdollisuus maksuvapaaseen kuukauteen, sekä eräpäivän muutos mahdollisuus. Limiitin asiakastuki on myös avoinna todella joustavasti, eli 24 tuntia vuorokaudessa, viikon jokaisena päivänä. Sivuilta löytyy myös sellainen todella kätevä palvelu kuin MySaldo, jossa voi asioida sähköisesti. Siellä voi nostaa lainaa, tarkastella omia tietoja, sekä paljon muuta.

Limiitti arvostelun tiedot

  • Limiitti arvostelu luotiin 28.3.2019 ja sai meiltä arvosanaksi 3/5. Arvostelua on viimeeksi tarkistettu ja päivitetty 26.08.2023 klo 20:44.

    Herttalaina
  • Mielipiteesi on meille tärkeä! Jätä omia kokemuksiasi alla!

    Kommentoi arvostelua
  • Eikö Limiitti tunnu hyvältä? Voit myös kilpailuttaa Resurs Bank lainat .

    Kilpailuta lainat

Limiitti usein kysyttyä

❤ Minkä suuruista lainaa Limiitti tarjoaa?

Kyseessä on 2 000 euron suuruinen limiitti-tili josta voit nostaa rahaa pankkitilillesi aina 100 – 2000 euron väliltä.

❤ Miten nopeasti Limiitti laina maksetaan tilille?

Joustoluoton siirtäminen omalle pankkitilille tapahtuu todella nopeasti. Usein näet rahat tililläsi jo alle 2 tunnissa.

❤ Mitä lainatuotteita Limiitti tarjoaa?

Limiitti tarjoaa joustoluottoa.

❤ Kuka voi hakea Limiitti lainaa?

Ikäraja on 18v ja tietysti lainan saaminen edellyttää että saa vakituisia ja säännöllisiä tuloja kuten esimerkiksi palkkaa tai eläkettä. Lisäksi on eduksi jos on olemassa moitteettomat luottotiedot.

Limiitti lainatuotteet

Limiitti lainasivuston tarjoama lainatuote on siis kätevä ja helposti haettava joustoluotto, jota voi hakea jopa 2 000 euron luottorajalla. Kun hakemus on tehty ja luotto on myönnetty, on se asiakkaan käytössä milloin vain. Sitä voi siis nostaa 24/7 ja luotto maksetaan välittömästi luotonhaltijan tilille.

Lainan hakeminen

Joustoluoton hakuprosessi Limiitti lainasivustolla on todella helppo ja ennen kaikkea näppärä, sillä kaikki tapahtuu alusta loppuun saakka sähköisesti. Luotonhakijan tuleekin vain kirjautua palveluun omilla pankkitunnuksilla, täyttää omat henkilö-ja yhteystiedot, sekä toivottu limiitti luotolle ja klikata hakemus eteenpäin. Luottopäätös on saatavilla välittömästi ja jos se on myönteinen rahat maksetaan hakijan tilille välittömästi.

Jos rahoilla on kova kiire, niin hyvä idea voi olla Limiitin tarjoama pikanosto, jossa rahat maksetaan aikavälillä 07.00 – 23.00. Kyseinen kellonaika on Suomen pikavippilainsäädännöstä riippuva, eli ensimmäisen noston tulee ajoittua tuolle aikavälille. Seuraaville nostokerroille ei ole kuitenkaan märiteltynä mitään tiettyä kellonaikaa jolloin luotto voidaan maksaa ulos.

Limiitti joustoluottoa voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt jotka ovat vähintään 18-vuotiaita, he asuvat vakituisesti Suomessa, heillä on suomalainen pankkitili ja sen verkkopankkitunnukset, sekä matkapuhelinliittymä ja puhtaat luottotiedot.

Limiitti arvostelun yhteenveto

Limiitti on nopea, helppo, turvallinen ja kätevä joustolimiitin tarjoaja, joka toimii samalla periaattella kuin luottokortti. Sitä voi siis käyttää kätevänä arjen vararahastona tai rahoittaa sillä jotakin hankintaa – valinta on täysin luotonhaltijan itsensä tehtävissä. Limiitti joustoluoton voi siis nostaa kerralla ulos kokonaan, tai pienissä osissa aina silloin kun ylimääräiselle rahalle on tarvetta. Myöskään Limiitti joustoluotossa kuluja ei kerry kuin vain ja ainoastaan nostetusta luotosta, eli senkin puolesta se on hyvä valinta.