Luottoraha

Luottoraha.fi - suljettu

Oho, Luottoraha.fi on lopettanut toimintansa! Tämähän tarkoittaa että kyseiseltä lainapaikalta ei voi hakea uutta lainaa. Mikäli sinulla jo on Luottoraha.fi laina mitä maksat pois, voit toki vielä kirjautua sivuille. Arvostelussa olevat tiedot ei ole ajan tasalla eikä niitä päivitetä enää!

Voit halutessasi jättää tassunjälkesi eli kokemuksiasi Luottoraha.fi lainoista alla!

Luottoraha.fi - vanha arvostelu jossa usein kysyttyä sekä kokemuksia

Luottoraha on Finance Oy:n lainasivusto, joka tarjoaa helposti haettavaa joustavaa luottoa suomalaisten kuluttajien elämää helpottamaan. Luottorahan tarjoama 2 000 – 3 000 euron limiitillä varustettu luottotili toimii siis hyvin samalla tavalla kuin luottokorttikin, eli sillä saa mukavasti helpotusta arkeen. Kaiken lisäksi Luottoraha on myös pitänyt huolta siitä, että lainanhakuprosessi on kokonaisuudessaan todella helppo ja ennen kaikkea myös nopea. Tästä syystä kyseisen lainasivuston jatkuva luotto sopii oivallisesti myös sellaisille henkilöille, jotka tarvitsevat lainarahan nopeasti käyttöön.
[toplista]

Miten nopeasti saan Luottoraha lainan tililleni?

Luottorahan tarjoama luottotili on lainanhakijan käytössä jopa muutamissa minuuteissa myönteisen lainapäätöksen jälkeen. Eli helpon ja nopean hakuprosessin jälkeen lainapäätös ilmoitetaan heti ja jos se on myönteinen, niin myös lainarahat maksetaan saman tein.

Tarvitsetko joustavaa lainaa?

Luottoraha lainasivuston tarjoama jatkuva luotto on paitsi nopeasti ja helposti haettavissa, niin tämän lisäksi myös sen hakeminen on täysin ilmaista. Luotonottaja voi myös itse valita maksaako luottoa takaisin erissä, vai kertamaksuna. Kuten muidenkin joustoluottojen ollessa kyseessä, niin myös tässä tapauksessa kuluja kertyy vain ja ainoastaan nostetusta luoton määrästä. Jatkuvien luottojen eli joustoluottojen yksi suurimpia etuja on myös se, että niissä luotonhaltija voi itse päättää milloin ja minkä verran luottoa milloinkin nostaa omalle tililleen. Luottoraha lainasivuston kohdalla miniminosto on esimerkiksi vain niinkin pieni kuin 10 euroa.

LuottoRaha lainatuotteet

Luottoraha lainasivuston lainatuote on siis jatkuva luotto, eli joustoluotto ja sitä voi hakea jopa 3 000 euron suuruisella luottorajalla. Kun luottosopimus on tehty, niin luotonhaltija voi siis nostaa luottoa omalle tililleen aina niin halutessaan, joko kerralla kaikki tai vaihtoehtoisesti pienemmissä erissä. Nostot ovat nopeasti tehtävissä ja näkyvät useimmissa tapauksissa jopa saman tien luotonhakijan omalla tilillä.

Hakuprosessi

Nykyiset vaativat ja valveutuneet kuluttajat edellyttävät, että laadukas lainasivusto pystyy myös tarjoamaan lainatuotteet helposti ja nopeasti. Myös Luottoraha tekee näin ja esimerkiksi sen lainanhakuprosessi on todella helppo ja nopea. Siinä myös hyödynnetään verkkopankkitunnuksia, joka nopeuttaa rahojen saantia ja lainanhakijan tunnistautumista entisestäänkin. Luottorahan kautta haettavat lainarahat ovatkin saatavilla jopa muutamissa minuuteissa myönteisen lainapäätöksen jälkeen.

Kyseisen lainasivuston kautta joustoluottoa voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt, jotka ovat vähintään 20-vuotiaita ja heillä on suomalainen henkilötunnus. Tämän lisäksi luotonhakijalla tulee olla puhtaat luottotiedot, sekä jonkun suomalaisen matkapuhelinoperaattorin liittymä ja toimiva sähköposti. Edellä mainittujen seikkojen lisäksi edellytetään myös verkkopankkitunnuksia, sillä Luottoraha edellyttää niitä siinä vaiheessa kun lainaa ollaan hakemassa.

Yhteenveto

Luottoraha on maineeltaan todella hyvä ja sen saamiin hyviin arvosteluihin on vaikuttanut useampikin seikka. Niitä ovat esimerkiksi hyvin toimiva asiakastuki, sivuston selkeys ja helppokäyttöisyys, sekä lainatuotteiden kohtuullinen hinnoittelu ja joustavuus. Luottoraha on siis todella hyvä vaihtoehto sellaiselle henkilölle, joka on etsimässä itselleen edullista ja joustavaa luottotiliä.

Tämän lainapaikan myöntämää limiittiä voi myös käyttää todella monipuolisesti, eli sellainen henkilö joka on esimerkiksi ollut etsimässä itselleen pientä pikavippiä, voikin kokea Luottorahan myöntämän luottotilin joissakin tilanteissa jopa paremmaksi vaihtoehdoksi. Kannattaa siis ehdottomasti tutustua tarkemmin kyseiseen palveluun ja katsoa että olisiko se juuri itselle sopiva luotonantaja.