Pikaluotto

Moni netin lainapaikka tarjoaa nykyisin pikaluottoja. Pikaluotto on nimensä mukaisesti nopea luotto, jossa yleensä lainataan verrattain pieniä lainasummia ja ne ovat nopeasti ja helposti saatavilla. Pikaluotto on siis lainatuote, jota haetaan netistä ja sen hakeminen on helppoa, nopeaa ja vaivatonta. Uusi pikaluotto haetaan joltakin netin lainasivustolta, eikä sitä hakeakseen tarvitse esittää mitään vakuuksia tai takaajia.
Pikaluotto
Pikaluotot tunnetaan muillakin nimillä, joita ovat pikavippijoustoluotto ja kulutusluotto. Kaikki ovat tosin hieman erilaisia lainatuotteita, mutta mikäli tarve on saada luottoa heti, jokin kolmesta vaihtoehdosta varmasti sopii jokaiselle. Herttalainaan hakemuksella voit hakea lainaa heti ilman turhaa papereiden lähettelyä. Olipa tarve sitten 500 euroa tai vaikka muutama tuhat euroa, niin hakeminen onnistuu helposti ja nopeasti. Kaiken lisäksi saat itsellesi vain yhdellä ainoalla lainahakemuksella, jopa useita kymmeniä edullisia lainatarjouksia.

Suosituimmat lainat juuri nyt

Pikaluotto on helppo, nopea ja monille sopiva lainatuote

Syitä, miksi pikaluotto sopii monelle kuluttajalle, on useita. Esimerkiksi edellä mainittu nopeus ja helppous viehättävät useimpia lainanhakijoita, mutta tämän lisäksi myös se, että pikaluotoissa lainakriteerit ovat yleensä varsin kohtuullisia. Se mahdollistaakin sen, että ne ovat haettavissa myös esimerkiksi opiskelijoille ja työttömille. Pikaluotto heti tilille saattaakin olla pelastus vaikkapa ennen seuraavaa tuen maksupäivää. Pikaluottoja tarjoaa siis todella moni netin lainasivusto nykyisin ja mikä parasta, moni niistä toimii yhteistyössä kanssamme. Voit siis hakea myös niitä Herttalainan helpolla hakemuksella. Kauttamme haetun lainan saat tilillesi myös aina todella nopeasti!

Myös pikaluotot kannattaa vertailla

Netistä haettavat pikaluotot kannattaa vertailla aina, olipa kyseessä sitten pikavippi, joustoluotto tai kulutusluotto. Aivan yksin lainanhakijan ei kuitenkaan vertailuprosessia tarvitse tehdä. Voit nimittäin vain täyttää sivuiltamme löytyvän helpon Herttalaina hakemuksen ja vastaanottaa itsellesi vain yhdellä lainahakemuksella jopa useita kymmeniä hyväehtoisia lainatarjouksia. Vertailu ja kilpailuttaminen onkin tärkeää, sillä niin toimimalla lainanhakija voi säästää pelkästään kuluissa kymmeniä tai jopa satoja euroja. Myös todellinen vuosikorko on hyvä aina tarkastaa, sillä korkokatosta huolimatta, koroissa löytyy vaihtelua lainapaikkakohtaisesti. Vaikka lainatuotteet yleisesti ottaen kulkevatkin yleensä samoilla nimikkeillä lainapaikasta riippumatta, niin tästä huolimatta niiden ehdoissa ja käytännöissä saattaa olla lainapaikkakohtaisesti suuriakin eroja. Tämä onkin juuri se syy miksi myös pikaluotot, eli netistä haettavat erilaiset lainatuotteet kannattaa myös muistaa vertailla ja siinä apuna toimii sivuiltamme löytyvä yksinkertainen hakemus!

Tästä voit hakea lainaa vaikkapa heti!

131€
72€
Täytä lainahakemus Hae itsellesi 100 - 60 000 euron lainaa
Odota minuutti Herttalaina välittää hakemuksesi 30+ eri lainaajalle
Saat lainatarjouksia! Valitse sinulle sopivin laina ja saat lainarahat nopeasti pankkitilillesi!
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1 - 20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Miten pikaluottoa haetaan?

Pikaluottojen hakuprosessi on todella helppo sillä lainatuotteesta riippumatta se tapahtuu yleensä aina lainasivuston omien verkkosivujen kautta kätevällä sähköisellä lainahakemuksella. Lainanhakijan tuleekin vain täyttää lainahakemukseen yleensä haluamansa lainasumma, takaisinmaksuaika sekä omat henkilö- ja yhteystiedot. Joidenkin kulutusluottojen ollessa kysesessä lainapaikka saattaa pyytää myös lisädokumentteja, esimerkiksi palkka- tai eläkelaskelmia yms. Yleisesti kuitenkin suurin osa netin pikaluotoista on haettavissa ilman lisäliitteitä, eli pelkällä sähköisellä hakemuksella. Lainahakemus on siis helppo ja nopea täyttää ja kun lainanhakija klikkaa lainahakemuksen eteenpäin, moni lainasivusto antaa myös alustavan lainapäätöksen välittömästi. Jos lainapäätös on myönteinen ja lainanhakija itse kokee lainanehdot itselle sopiviksi, voi lainasopimuksen allekirjoittaa esimerkiksi omia verkkopankkitunnuksia tai Mobiilivarmennetta käyttäen. Suurin osa netin lainapaikoista myös maksaa pikaluotot lainanhakijan tilille todella nopeasti, eli jopa muutamissa minuuteissa myönteisen lainapäätöksen jälkeen.

Kysymyksiä ja vastauksia pikaluotoista

Miten nopeasti saan pikaluoton käyttööni?

Pikaluotot ovat yleensä saatavilla todella nopeasti. Useimmat lainapaikat maksavat lainarahat lainanhakijan tilille saman päivän aikana, jotkut jopa muutamissa minuuteissa myönteisen lainapäätöksen jälkeen.

Kuka voi hakea pikaluottoa?

Pikaluottoa voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt jotka ovat vähintään 18-vuotiaita ja heillä on puhtaat luottotiedot. Yleensä lainanhakijan myös edellytetään asuvan pysyvästi Suomessa tai olevan Suomen kansalainen. Tämän lisäksi moni lainapaikka edellyttää myös että lainanhakijalla on jonkun suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset tai Mobiilivarmenne käytössään. Kannattaa kuitenkin huomioida, että jokainen lainapaikka määrittelee itse omat lainakriteerinsä, eli niissä saattaa olla eroja lainapaikkakohtaisesti.

Ovatko pikaluotot turvallisia?

Nykyiset netistä haettavat pikaluotot ovat ehdottoman turvallisia. Ne ovat säänneltyjä sekä Suomen lain kuin myös monien muidenkin valvontaviranomaisten puolesta. Ne myös käyttävät uusimpia suojausmenetelmiä sivuillaan, niin että lainanhakijan tiedot ovat turvassa koko lainaprosessin alusta loppuun saakka.

Miten pikaluottoa maksetaan takaisin?

Pikaluottoja maksetaan takaisin oman lainasopimuksen mukaisesti. Riippuukin täysin lainasummasta ja lainapaikasta minkälainen takaisinmaksuaika pikaluotolla on. Yleensä pikaluottoa kuitenkin maksetaan takaisin tasasuurissa erissä kuukausittain ja laina-aikaa niille voi saada muutamasta kuukaudesta jopa 10 vuoteen saakka.

Miten valita itselle paras pikaluotto?

Hyvä tapa löytää itselle parhaiten sopiva pikaluotto on tutustua mahdollisimman moniin laina-arvosteluihin. Kannattaa siis lukea sekä puolueettomia arvosteluja, kuin myös muiden lainanhakijoiden kokemuksia lainapaikoista. Niin halutessaan voi myös olla yhteydessä lainapaikkojen asiakastukeen, jossa myös osataan kertoa tarkemmin tietoja niiden tarjoamista lainatuotteista, niiden takaisinmaksusta kuin myös ehdoista ja kriteereistäkin.