Surimo

Surimo - suljettu

Oho, Surimo on lopettanut toimintansa! Tämähän tarkoittaa että kyseiseltä lainapaikalta ei voi hakea uutta lainaa. Mikäli sinulla jo on Surimo laina mitä maksat pois, voit toki vielä kirjautua sivuille. Arvostelussa olevat tiedot ei ole ajan tasalla eikä niitä päivitetä enää!

Voit halutessasi jättää tassunjälkesi eli kokemuksiasi Surimo lainoista alla!

Surimo - vanha arvostelu jossa usein kysyttyä sekä kokemuksia

Surimo.fi on tauolla.

Surimo lainasivusto tarjoaa monipuolisesti hyväehtoisia lainoja yksityishenkilöille. Sen taustalta löytyy sellainen yritys kuin Surimo Finance Oy, joka on täysin kotimainen toimija. Kyseinen yritys on siis luotettava ja tunnettu yritys, jonka lainasivusto on asianmukaisesti suojattu ja turvallinen käyttää. Surimon kautta voi hakea lainaa aina 500 eurosta jopa 4 000 euroon saakka. Se tarjoaa siis kotimaista pikalainaa helposti ja nopeasti.

Miten nopeasti saan Surimo lainan tililleni?

Surimo lainat ovat saatavilla todella nopeasti, eli Surimon asiakastuen aukioloaikoina jopa saman tein ja muissa tapauksissa seuraavan päivän aikana. Jos lainarahalla on kiire, niin kannattaakin tehdä lainahakemus ajalla 9.00 – 17.00, sillä se mahdollistaa rahat jopa muutamassa minuutissa tilille.

Tarvitsetko joustavaa lainaa?

Surimon lainat ovat myös todella joustavia, eli niiden lainakriteerit kuin myös ehdotkin ovat todella hyvät. Lainaa voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt jotka ovat vähintään 19-vuotiaita, mutta korkeintaan 72-vuotiaita. Lainanhakijan tulee myös asua vakituisesti Suomessa ja hänellä tulee olla jonkun suomalaisen pankin tili ja verkkopankkitunnukset. Tämän lisäksi edellytetään puhtaita luottotietoja ja säännöllisiä tuloja.

Surimo lainatuotteet

Surimon tarjoamia lainatuotteita ovat siis hyväehtoiset pikalainat, joita voi hakea aina 500 eurosta jopa 4 000 euroon saakka. Surimo tarjoaa siis markkinoiden suurimpia pikalainoja, eli siinäkin mielessä kyseessä on joustava ja innovatiivinen toimija. Surimon lainatuotteet ovat myös varsin kilpailukykyisiä kulurakenteensa puolesta, jonka takia ne ovatkin valikoituneet monen suomalaisen kuluttajan lainatuotteeksi.

Hakuprosessi

Surimo pikalainoja haetaan helposti verkkohakemuksen välityksellä ja kaikki tapahtuu sen omien sivujen kautta. Lainanhakuprosessissa hyödynnetään verkkopankkitunnuksia, jonka takia koko prosessi on turvallinen alusta loppuun saakka, sekä tämän lisäksi myös äärimmäisen nopea. Surimo myös edellyttää lainanhakijalta jonkinlaisia säännöllisiä tuloja, mutta niistä ei kuitenkaan pyydetä toimittamaan liitteitä, eli pelkkä sähköisen hakemuksen täyttäminen riittää.

Yhteenveto

Surimo lainasivuston tarjoamat lainatuotteet ovat siis tulleet monille suomalaisille kuluttajille tutuiksi, juurikin niiden helppouden ja edullisen kulurakenteen vuoksi. Tämän lisäksi monia kuluttajia on myös ilahduttanut suuresti se, että kyseessä on täysin kotimainen toimija. Surimon verkkosivut ovat myös varsin informatiiviset ja sieltä löytyykin hurja määrä mielenkiintoista tietoa pikalainoihin ja Surimon omiin lainatuotteisiin liittyen. Eräs tarkemman tutustumisen arvoinen asia siellä on ehdottomasti UKK-osio, josta löytyy runsas määrä yleisimpiä kysyttyjä kysymyksiä ja niiden vastauksia. Tämän lisäksi Surimon asiakastuki palvelee myös varsin mallikkaasti, eli arkipäivisin klo. 9.00-17.00. Yhteyttä sinne voi ottaa joko puhelimen, sähköpostin tai live chatin välityksellä.