Tonnilaina

Voihan räkä, Tonnilaina on lopettanut toimintansa! Haetko juuri tonnin suuruista lainaa, voit tehdä sen nopeasti meidän hakemuksella!

Tonnilaina - suljettu

Oho, Tonnilaina on lopettanut toimintansa! Tämähän tarkoittaa että kyseiseltä lainapaikalta ei voi hakea uutta lainaa. Mikäli sinulla jo on Tonnilaina laina mitä maksat pois, voit toki vielä kirjautua sivuille. Arvostelussa olevat tiedot ei ole ajan tasalla eikä niitä päivitetä enää!

Voit halutessasi jättää tassunjälkesi eli kokemuksiasi Tonnilaina lainoista alla!

Tonnilaina - vanha arvostelu jossa usein kysyttyä sekä kokemuksia

Lainapaikka lopetti toimintansa 15.07.2019.

Tonnilaina lainasivuston taustalta löytyy sellainen yritys kuin Aasa Oy. Kyseessä on lainapaikka, joka tarjoaa yksityishenkilöille helposti haettavia ja nopeita pikavippejä. Monelle kuluttajalle Aasa onkin nimenä jo juttu, sillä se tarjoaa myös erilaisia helposti haettavia lainatuotteita yksityishenkilöille. Tonnilaina on siis yksi Aasan sivuista, joka on erikoistunut pieniin tuhannen euron suuruisiin pikavippeihin.

Miten nopeasti saan Tonnilainan tililleni?

Koska kyseessä on nopea ja helposti haettava pikavippi joka on niinkin pieni kuin vain tuhat euroa, niin se on myös saatavilla todella nopeasti. Lainapäätös Tonnilainalta saadaan jopa välittömästi ja lainarahat ovat saman päivän aikana lainanhakijan tilillä.

Tarvitsetko joustavaa lainaa?

Tonnilaina on myös tunnettu siitä, että sen laina on varsin joustava ja kulurakenne kilpailukykyinen. Tuhannen euron pikavippi Tonnilainalta on myös saatavilla täysin ilman vakuuksia tai takaajia. Lainaa maksetaan takaisin 24 kuukauden ajan, joka tarkoittaa sitä, että myös kuukausierät ovat varsin kohtuullisen kokoiset.

Tonnilaina lainatuotteet

Tonnilainalla on vain yksi ainoa lainatuote, joka on siis 1 000 euron suuruinen pikavippi. Tämä kyseinen lainasivusto on siis erikoistunut pieneen ja nopeasti haettavaan tuhannen euron suuruiseen lainaan, joka onkin mahtava apu silloin kun tarvitaan helposti ja nopeasti pieni summa lainarahaa.

Hakuprosessi

Tonnilainan hakuprosessi on todella helppo, eli kaikki tapahtuu sen omien verkkosivujen kautta kätevällä sähköisellä lainahakemuksella. Tämän jälkeen lainanhakija saa sopimusehdot ja luottosopimuksen omaan sähköpostiinsa ja jos sopimus miellyttää, niin lainanhakija allekirjoittaa ne omilla Tupas- verkkopankkitunnuksilla. Tämän jälkeen laina onkin heti välittömästi saatavilla. Tonnilainaa voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt, jotka ovat vähintään 18-vuotiaita ja heillä on puhtaat luottotiedot, eli he ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Tämän lisäksi lainanhakijalla täytyy olla jonkun suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset käytössään.

Yhteenveto

Tonnilaina on todella kätevä ja helppo tapa rahoittua nopeasti sekä helposti. Tämä laina ei ole parhaiten soveltuva sellaiselle henkilölle joka tarvitsee suuren määrän lainarahaa, mutta jos toiveissa on hyväehtoinen ja kulurakenteeltaan kilpailukykyinen pieni pikavippi, niin tonnilaina on todellakin tarkemman tutustumisen arvoinen. Tonnilainassa on myös kiinteä korko koko laina-ajan, joka helpottaa lainanhakijan elämää, sillä yllätyksiä ei pääse syntymään. Tonnilaina ei myöskään veloita lainkaan järjestelypalkkiota tai tilinhoitomaksuja. Tämän lisäksi, niin halutessaan lainan voi myös maksaa takaisin ennenaikaisesti ilman mitään ylimääräisiä kuluja.