UKK

Miten homma toimii?

Herttalainaan hakemus toimii siten, että kun olet täyttänyt ja lähettänyt hakemuksen, niin me välitämme sen eteenpäin jopa 30 eri pankille ja rahoituslaitokselle.

  1. Täytä hakemus
  2. Me välitämme sen eteenpäin jopa 30 eri pankille ja rahoituslaitokselle
  3. Saat lainatarjouksia, joista pääset valitsemaan sinulle sopivimman lainan

Miten nopeasti hakemukseni käsitellään?

Lainahakemus käsitellään salamannopeasti, saman tien kun lähetät sen. Tämä on täysin automaattisoitu toiminto, joka on turvallinen ja suojattu SSL-suojausmenetelmää käyttäen.

Milloin saan lainatarjouksen?

Saat ensimmäiset lainatarjoukset silmänräpäyksessä. Toki joidenkin pankkien kanssa hakemuksen käsittely saattaa kestää aavistuksen verran enemmän, mutta ole huoleti – näet omalla tililläsi aina kaikki uudet lainatarjoukset sitä mukaan kun niitä tulee.

Milloin saan lainarahat tilille?

Nopeasti. Useat pankit käsittelevät ja hoitavat lainojen maksun nopeasti, koska monelle lainanottajalle on äärimmäisen tärkeää, että lainarahat ovat tilillä mahdollisimman nopeasti. Mikäli sinulla on tili jossakin Suomen yleisemmistä pankeista, kuten esimerkiksi Nordeassa, lainarahat näkyvät todennäköisesti tililläsi jo muutaman tunnin sisään.

Muista toki että kaikki riippuu monen asian summasta, eli luotonantajasta joka myöntää lainan, lainan suuruudesta, sekä tämän lisäksi myös käyttämästäsi pankista. Mikäli olet hyväksynyt lainatarjouksen ja lainarahat eivät näy tililläsi 2 arkipäivässä, ole ystävällinen ja ota yhteyttä Herttalainaan asiakaspalveluun, niin metsästämme bittiavaruudessa että ovatko rahasi kenties jääneet liikennevaloihin?

Maksaako lainatarjousten pyytäminen Herttalainaalta?

Ei. Lainahakemuksen tekeminen, sekä lainatarjousten vastaanottaminen on aina täysin ilmaista sinulle. Voit siis tehdä Hertan hakemuksen vaikka pelkästä uteliaisuudesta ja ottaa selvää minkälaisia lainatarjouksia pankeilla ja rahoituslaitoksilla olisi sinulle tarjolla?

Voinko hakea lainaa Hertan hakemuksella vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?

Ei

Kuka voi hakea lainaa Herttalainaan hakemuksella?

Herttalainaan hakemuksella lainaa voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt, jotka ovat vähintään täysi-ikäisiä, heillä on puhtaat luottotiedot, suomalainen henkilöturvatunnus sekä tili jossakin suomalaisessa pankissa.

Voinko hakea lainaa Herttalainaa hakemuksella mihin vuorokauden aikaan tahansa?

Kyllä. Voit pistää lainahakemuksen menemään milloin haluat, eli 24 tuntia vuorokaudessa. Nopeuttaaksesi lainarahojen tilille maksua suosittelemme kuitenkin että jos vain mahdollista, teet hakemuksen niin sanottuna virastoaikana.

Jos haen lainaa Herttalainaan hakemuksella, sitooko se minua johonkin?

Ei. Se että täytä Herttalainan lainahakemuksen ja lähetät sen eteenpäin ei vielä sido sinua yhtään mihinkään. Kun saat sinulle välitetyt lainatarjoukset, voit tutustua niihin kaikessa rauhassa ja hyväksyä sinulle parhaiten sinulle soveltuvan. Sinun ei kuitenkaan ole mikään pakko ottaa mitään sinulle tarjotuista lainoista.

Voinko hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa Herttalainaan kautta?

Kyllä. Voit myös niin halutessasi hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Tämä voikin olla hyvä idea tilanteessa jossa lainasumma nousee korkeaksi tai omat tulosi ovat epäsäännölliset tai matalat.

Minulla on kysymyksiä!

Ota yhteyttä Herttalainaan asiakaspalveluun. Sähköpostiosoitteemme on: asiakaspalvelu(at)herttalaina.com