Uudet lainat

Uusia lainoja ja lainapaikkoja ilmestyy markkinoille jatkuvasti lisää ja sehän on vain ja ainoastaan lainanhakijan kannalta hyvä homma. Se nimittäin takaa sen, että lainapaikat joutuvat kovan kilpailun vuoksi pitämään hinnat kohtuullisina ja ehdot kuluttajaystävällisinä.

Koska uudet lainapaikat joutuvat kilpailemaan asiakkaista, ovat ne myös yleensä valmiita tarjoamaan omille asiakkailleen erilaisia mahtavia etuja. Myös nämä edut, kampanjat ja erilaiset tarjoukset löydät kätevästi kauttamme ja sanomattakin on selvää että ne myös kannattaa käyttää hyväksi.

Muista vertailla myös uudet lainat

Vaikka uudet lainat ovatkin todella hyväehtoisia, niin siitäkin huolimatta myös ne kannattaa muista vertailla ja kilpailuttaa. Kaikkein helpoiten tämä tapahtuu täyttämällä sivuiltamme löytyvän helpon Herttalaina hakemuksen, jonka täyttämiseen ei mene aikaa kuin muutamia minuutteja.

Muistilista siihen mihin kannattaa kiinnittää huomiota lainoja vertaillessa:

 • Lainan korko (nimellinen korko, todellinen vuosikorko)
 • Lainan muut kulut
 • Lainan takaisinmaksu
 • Lainatuotteen erityisominaisuudet
 • Lainapaikan kriteerit lainanhakijalle

Voit siis helpottaa elämääsi huomattavasti hyödyntämällä Herttalainan hakemusta, jonka täyttämällä saat itsellesi jopa useita kymmeniä hyväehtoisia lainatarjouksia. Kannattaa myös muistaa että lainan hakeminen ei kauttamme koskaan maksa mitään, eikä se myöskään sido sinua mihinkään. Voit siis tutkailla sinulle tarjolla olevia lainatuotteita kaikessa rauhassa, ilman pelkoa siitä että sinulle koituisi siitä kuluja.

Kuten yllä oleva lista kertoo, saaduista lainatarjouksista kannattaa luonnollisesti myös muistaa aina tarkistaa korko- kuin myös muu kulurakenne. Ei siis kannata uudenkaan lainan kyseessä ollessa ottaa lainaa ensimmäiseltä eteen tulevalta lainapaikalta, vaan täyttää simppeli hakemuksemme ja vertailla tarjolla olevia lainatarjouksia kaikessa rauhassa. Näin toimimalla varmistetaan itselle se paras mahdollinen lainatuote, edullisin hinnoin ja hyvin lainaehdoin.

Uudet lainat sivun tiedot

 • Uudet lainat sivu luotiin 14.6.2019. Sivua on viimeeksi tarkistettu ja päivitetty 21.04.2021 klo 11:33.

  Herttalaina
 • Mielipiteesi on meille tärkeä! Jätä omia Uudet lainat kokemuksiasi alla!

  Kommentoi
 • Eikö sivun aihe tunnu osuvan tarpeeksi hyvin? Tutustu tästä esimerkiksi Pikavippi - sivuun jos se olisi mielenkiintoisempi vaihtoehto!

  Lue myös

Helppo hakuprosessi ja nopea lainarahojen maksu

Uudet lainat ovat siis ehdoiltaan hyviä, mutta tämän lisäksi ne ovat myös aina todella helposti haettavissa. Uudet lainat ovat myös siitä mukavia että niihin liittyy usein erilaisia mahtavia etuja. Sellaisia voivat olla vaikka uuden asiakkaan edut tai kanta-asiakkaille suunnatut upeat tarjoukset. Nämä edut kannattaakin hyödyntää, sillä niiden avulla voi säästää selvää rahaa ja saada itsellesi jopa upeita rahanarvoisia etuja.

Netistä haettavat lainat ovat myös helposti haettavissa, eli niitä haetaan yksinkertaisen ja nopeasti täytettävän verkkohakemuksen välityksellä. Yleensä lainan hakemiseen ei myöskään tarvita mitään liitteitä. Suurin osa netin lainapaikoista mahdollistaa lainan hakemisen myös mobiililaitetta käyttäen, eli hakemuksen voi laittaa menemään vaikka junassa, bussissa tai kesken shoppailureissun.

Uudet lainat haetaan siis nopeasti ja helposti verkkohakemuksella, jonka täyttämiseen menee aikaa keskimäärin vain muutama minuutti. Myös lainapäätös on saatavilla nopeasti, useimmilla lainasivustoilla jopa välittömästi lainahakemuksen jättämisen jälkeen. Jos se on myönteinen, niin myös lainarahat maksetaan tilille tuossa tuokiossa. Uusien lainojen yksi suurimpia etuja onkin juuri se että niistä pääsee nautiskelemaan melkeinpä välittömästi.

Joustava takaisinmaksu ja hyvät lainaehdot

Kun laina tai luotto haetaan netistä on sen takaisinmaksu yleensä myös todella joustavaa. Toki maksusuunnitelma ja maksuaikataulu on osittain riippuvainen lainatuotteesta kuin myös lainapaikastakin, mutta yleisesti ottaen voisi kuitenkin sanoa että laina-aikaa voi saada 1 – 15 vuotta ja moni lainasivusto myös mahdollistaa lyhennys- sekä maksuvapaita kuukausia lainoilleen.

Yleensä uusissa lainoissa on myös olemassa todella hyvät lainaehdot, joka takaa sen että hakiessasi itsellesi uuden lainan, voit olla varma että lainan kulurakenne yleisesti kuin myös ehdot ja takaisinmaksu ovat kaikki parhaita mahdollisia.

Uusi laina joka tilanteeseen

Uudet lainat löytyvät siis helposti, ovat haettavissa nopeasti, ja saat ne käyttöösi muutamissa minuuteissa. Mikä mukavinta uusia lainoja saadaan jatkuvasti lisää kaikkiin eri lainakategorioihin, eli pikavippeihin, joustoluottoihin kuin myös kulutusluottoihinkin. Myös erilaisia uusia yrityslainoja on ilmaantunut netin lainamarkkinoille alati nopeutuvalla tahdilla.

Toisin sanoen siis, olipa lainarahan tarpeesi pieni tai suuri, halusitpa lainallesi lyhyen tai pitkän maksuajan tai olipa käyttökohde mikä tahansa, niin joka tilanteessa pääset niin halutessasi nauttimaan uusien lainojen mukanaan tuomista upeista eduista.

Tutustu siis ihmeessä enemmänkin netin lainasivustoihin ja tarkista mitä kaikkea uudet lainat pystyisivät sinulle tarjoamaan. Voit nimittäin todella helposti tehdä niiden avulla vaikka remontin, ostaa itsellesi mummonmökin, auton tai vaikka uudistaa kaikki kodinkoneesi uudemmiksi. Toki netin lainatuotteet soveltuvat hyvin myös äkilliseen rahapulaan, eli vaikka yllättävän laskun maksuun tai viikonloppureissun tekoon.

Uudet lainat - Kuka voi hakea?

Netin kautta haettavia lainoja voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt, jotka ovat vähintään 18-vuotiaita, heillä on puhtaat luottotiedot ja he asuvat pysyvästi Suomessa. Moni lainasivusto myös edellyttää että lainanhakijalla on käytössään jonkun suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset, mobiilivarmenne tai suomalainen matkapuhelinliittymä. Luonnollisesti lainaehdot ja kriteerit vaihtelevat lainapaikkakohtaisesti, joten niihin kannattaa myös tutustua hieman ennen lainan hakemista.

Netin uudet lainat, kuka voi hakea:

 • Olet vähintään täysi-ikäinen
 • Sinulla on puhtaat luottotiedot
 • Sinulla on jonkun suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne

Edellä mainittujen yleisimpien lainakriteereiden lisäksi jotkut netin lainapaikoista saattavat myös edellyttää lainanhakijalta pysyvää osoitetta Suomessa, Suomen kansalaisuutta tai joskus suurempien kulutusluottojen kyseessä ollessa säännöllisiä palkka- tai eläketuloja.

Uudet lainat vs. Vanhat lainat

Kun vertaillaan uusia lainoja vanhempiin lainoihin, käy hyvin äkkiä selväksi että uudet lainat ja lainapaikat tarjoavat usein lainanhakijoille suorastaan uskomattoman hyviä etuja. Tuossa aiemmin mainittiinkin jo erilaiset kampanjat, uuden asiakkaan edut ja tarjoukset, mutta tämän lisäksi ne ovat myös pitäneet usein hyvin huolta siitä, että esimerkiksi niiden asiakastuki toimii moitteetta. Tämä onkin yksi niitä asioita joita ei osata heti yhdistää laadukkaaseen lainanhakukokemukseen, mutta se on itse asiassa suuri osa sitä.